- Emoji Skoru
- 17.154
- Puanlar
- 198
Ay yok ya. Bende ilk gelinim benden sonra gelecek elti olucak ama ben hic sanmıyprum bu sebeple olduğunu. Sırf yeni gelini sinir etmek icin yaparsa yapar. Eskiyi de yeniyle sinir eder. Ana kız mısınız da bu kadar sahiplenecek hic gercekci gelmedi.Şimdi ben de ilk gelinim ve henüz eltim yok. Üç yıllık evliyim, evlilikten önce de iki yıl tanışıklık var toplamda beş yıldır birbirimizi tanıyoruz. Ve ister istemez paylaşım oluyor daha bir sahipleniyor kv gelini, gelin de kv'yi. Evlilik zamanı babamdan kaynaklı problemler oldu o zaman kv görümcelerim yanımdaydı, evlendik aynı şehirde yaşadık sık sık görüşürdük, sonra doğum zamanı onlar ilgilendi benimle doğum yaptım onlar vardı yanımda, okula başladım onlar çocuğumla ilgilendi. Her bayram memleketlerindeyiz, üç yıldır gidip geldiğiniz için akrabaları ile bir samimiyet oluyor tabi. Şimdi kaynım evlense benim eltim de başlarda alışamaz, nihayetinde hepimiz öyleydik
Bunu şundan dolayı anlatıyorum eltinizle çok yaşanmışlıklar, paylaşımlar var. Bir alışmışlık var. Sizi önemsemediklerinden değil, belki farkında bile değiller sizin böyle hissettiğinizin. Daha çok yeni evlisiniz, zamanla alışırsınız birbirinize
He zaten kalbi saf, ici merhametli cana yakin insansa yeni geline de bu kadar ayri davranamaz.
Bence yerimizi o kadar net sanmayalim kimin gol yiyecgi belli olmaz. Insanlar degisik.