- 4 Kasım 2016
- 46
- 10
- 88
- 27
Arkadaşlar benim bir derdim var yeniyim nasıl soru paylaşımı yapılır bilmiyorum oyuzden yanlış yerde paylaştıysam kusura bakmayın. Bende bir elti var kendisinden nefret ettirdi kendisi okumuş anaokulu öğretmeni olmuş bitane çocuk doğurdu yakınlarda. Bu kadınla ben ilk tanıştıgımda çok iyiydim aynı sofradan yemek yerdik konuşurduk bi hamile kaldı beni düşmanı bildi ben aileyle çok iyiydim herkes beni çok severdi o biraz soğuk tu. Hamile kaldı kocasını benle konuşturmuyor benim olduğum yere gelmiyor kaynana evindeyim maalesef oraya bile gelmiyor bir kere geldi cay götürüp hoşbeş ettim duymamazlıktan geldi herkes duydu sustu bana bakıyor bu hiç boşluğa bakıyor neyse gittim artık bıktım ama suçum yok bişeyim yok zaten kimsem yok sıkı sıkı sarılmaya çalışıyorum bu aileye ama beni düşman sanıyor artık bende ondan nefret ediyorum eşim geldiklerinde çıkma odadan yüzlerine bakma falan diyor ama nasıl yapıcan aynı evdesin kaynana atlar oradan öyle yapsan bi çare düşüneniniz varsa yazın ya ben okumadım dışardan devam ediyorum ama hayat çok yıprattı eminim ki ondan daha çok tecrubem vardır hayat yaşantı konusunda olgunluk konusunda yorum sızın bıktım artık...