Elti mağduru

Almir_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
46
10
88
27
Arkadaşlar benim bir derdim var yeniyim nasıl soru paylaşımı yapılır bilmiyorum oyuzden yanlış yerde paylaştıysam kusura bakmayın. Bende bir elti var kendisinden nefret ettirdi kendisi okumuş anaokulu öğretmeni olmuş bitane çocuk doğurdu yakınlarda. Bu kadınla ben ilk tanıştıgımda çok iyiydim aynı sofradan yemek yerdik konuşurduk bi hamile kaldı beni düşmanı bildi ben aileyle çok iyiydim herkes beni çok severdi o biraz soğuk tu. Hamile kaldı kocasını benle konuşturmuyor benim olduğum yere gelmiyor kaynana evindeyim maalesef oraya bile gelmiyor bir kere geldi cay götürüp hoşbeş ettim duymamazlıktan geldi herkes duydu sustu bana bakıyor bu hiç boşluğa bakıyor neyse gittim artık bıktım ama suçum yok bişeyim yok zaten kimsem yok sıkı sıkı sarılmaya çalışıyorum bu aileye ama beni düşman sanıyor artık bende ondan nefret ediyorum eşim geldiklerinde çıkma odadan yüzlerine bakma falan diyor ama nasıl yapıcan aynı evdesin kaynana atlar oradan öyle yapsan bi çare düşüneniniz varsa yazın ya ben okumadım dışardan devam ediyorum ama hayat çok yıprattı eminim ki ondan daha çok tecrubem vardır hayat yaşantı konusunda olgunluk konusunda yorum sızın bıktım artık...

Eşinde arkandan madem muhatap olma bence, kaynanan görmüyormu sanki sana karşı tutumunu bi zahmet oda sana müdahele etmesin[/QUOT
Bir görsen ya herşeyi biliyor görüyor ama baş üstünde tutuyor onu çocuk dogurduya ondan ağızlarına etse daha yokmuydu diyecek nerdeyse ben mecburiyetten 3 yıl kaynanayla kalmak zorundayım bunun bayramı var seyranı var o kadar komsu geliyor bişey geliyor odaya çekilince de nasıl olacak bilmiyorum ki insan değil diyecekler bana buseferde

Neden herkesin içinde sormuyorsunuz ? Birşey varsa da çözülebilinecek birşey ise çözersiniz çözülemeyecek birşey ise konuşmazsınız. Bütün sülale sadece eltinden ibaret değil ki ... Onunla da konuşmayıverirsin.

Birden bire mi böyle davranmaya başladı ? Vardır bi sebebi ... Belki de hormonları tavan yapmıştır .

Bence en iyisi hiç bu tavırları anlamıyormuş gibi Yap .

Bence de konusmamasinin bir sebebi vardir. Ama bence hic takma. Kendi hayatina odaklan. Kendi kendine kusmusse kendi kendine barisir :KK53:

Kaynana konuşturmazki beni gözüme bakar bişey diyecekken ben giderim içeri gelir birlik olacaksınız alttan alacan o senin yengen boşver sus falan hep böyle ya artık bıktım
Neden herkesin içinde sormuyorsunuz ? Birşey varsa da çözülebilinecek birşey ise çözersiniz çözülemeyecek birşey ise konuşmazsınız. Bütün sülale sadece eltinden ibaret değil ki ... Onunla da konuşmayıverirsin.

Bence de konusmamasinin bir sebebi vardir. Ama bence hic takma. Kendi hayatina odaklan. Kendi kendine kusmusse kendi kendine barisir :KK53:
a ben ailede çok sevilen oldum kocası eşime demiş kıskanıyor senınkını diye ama ben abla kardeş olma tarafıyım diyorum hep anlamıyor iddia ediyor sen okumuş etmişsin demi benim senle iddia etmem lazım okumamış olarak

Konusmak iyi gecinmek icin cabalamayin onun davrandigi gibi davranin....
Hiç takma diyosun bende kafaya takan biriyim herşeyi zaten kaynana diyor ölür gidersin bu dert etmeye sen diye ama kimsem yok oyuzden kaybetmemeye uğraşıyordum bende

Ben de eltimle hiçbir şekilde konuşmuyorum, olduğu ortamlarda bırak insan yerine koymayı hayvan yerine bile koymuyorum. Çünkü benim söylemediğim sözleri söylemişim gibi insanlara söylemiş iftira atmış. Tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü. 1 senedir hiç görmüyorum zaten eşi de boşanıyor ondan. Aileyi birbirine düşürdü gerizekalı.
O yüzden acaba siz onun arkasından bir şey mi konuştunuz? Bana sebepsiz gelmedi.

Back
X