Elti Meselesi

sufisentir

Umutlu,güzel haberler almak istiyorum 😻
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
5.762
12.184
448
36
Merhaba kızlar

Eksik kalmayayım bi elti konusuda benden olsun dedim :)

Benim 6 tane eltim var hepsi benden büyük hepsiyle mesafeli bi iliskim var.
Şimdi bitanesi benim memleketimde yaşıyor biz farklı bi sehirdeyiz.
Oğlunun okulunu değiştirip bizim yasadigimiz sehre aldırdılar daha liseye 2ye gidiyor.
Cocuk okulun yurdunda kalacak.
Gecen hafta sonu geldiler ailecek ağırladık güzelce çocuğu yerleştirdiler.
Dün eltim aramış ben cuma günü geliyorum işte çocuğun yorgani yok vs.bi ton şey sıraladı.
Yenge dedim yorgan burdan da alınır ben de veririm vs.yok illa gelecekmiş.
Amacı ne anlamadım daha gideli bir hafta olmuş?

Şimdi esas derdim şu bu kadın biz yilda sadece iki bayram evine gitmemize rağmen bizi istemeyen gidelim diye gözümüze bakan biri .
Yemek hazırlamak falan istemez kimseye hep kendisi gider yer içer ama kimseyi çağırmaz.
Annem biz nisanliyken 6 7 kez çağırıp ağırlamıştır kendisi zar zor bir kez ağırladı annemi.
Hatta geçen kurban bayramı baktık kismenin gönlü yok yemek hazırlamaya pizza ısmarladık herkese.

Yanlış anlaşılmasın kimse bize yemek hazırlasın demiyoruz ama ailecek oradayız herkes orada kalabaligiz hani bayram vs.senede iki kez gidiyoruz ya bayram sofrası bekliyor insan açıkçası.

Yanı ailecek böyle nerde beleş oraya yerles gibi bi tavırları var zamanında çok borç falanda istediler vermedik tabi.
Bu tavırları beni çok rahatsız ediyor insanları kullanmaya çalışıyorlar.
Ben bunları ağırlamak hafta sonunu heba etmek istemiyorum haksız mıyım sizce?
Geldiklerinde sadece makarna kahvaltı gibi seylerle geçiştirmeye çalışacağım.
Ayıp olur mu sizce ne dersiniz?
Birdaha beni aradığında ne desem nasıl savustursam acaba ?

Not: Derdim misafir ağırlamak değil bunları ağırlamak.4yillik evlilikte hep istenmeyen tüy muamelesi yapıldı bana ve eşime çünkü.

eşin ne diyor bu duruma
Erkekleri bilirsiniz pek bizim gibi detaylı düşünmüyorlar.Ama o da rahatsız tabi hafta sonu dinlenmek istiyoruz çünkü planlarımız oluyor vs. Boyle her hafta gelirlerse ben uğraşamam yani onlarla çalışan bi kadınım.
Ama eşim beni destekliyor.

Şimdiye kadar tavrınızı koysaydınız keşke. Benim eltim de benden büyük ve beni hiç istemedi. Artık konuşmuyoruz konuşmaya da niyetim yok.
Şöyle istememezlik değil aslında güler yüzü tatlı dili vardır.
Ama işte hep herkesi kullanmaya çalışıyor gorumcem mesela daimi yemekcisi olmuş.
Utanmasalar 3 öğün orada yemek yiyecekler.

Makarnayla geçiştirmek çok ayıp bence.Herkes kendine yakışanı yapar.

Kim ne yaparsa yapsın siz kendinize yakışanı yapın.
Hicbir misafirime makarna yapmadım inanin.
Ama bunlara hiçbir şey yapmak icimden gelmiyor.

Siz kendinize misafire makarna cıkarmayı yakıstırıyorsanız tabiki yapabilirsiniz
Ancak ben hic sevmedigim insanlara bile yapamam seferber olurum nasıl memnun etsem diye

Hergün her hafta gelen biri olsa gene neyse dicem ama yinede siz bilirsiniz

Merhaba kızlar

Eksik kalmayayım bi elti konusuda benden olsun dedim :)

Benim 6 tane eltim var hepsi benden büyük hepsiyle mesafeli bi iliskim var.
Şimdi bitanesi benim memleketimde yaşıyor biz farklı bi sehirdeyiz.
Oğlunun okulunu değiştirip bizim yasadigimiz sehre aldırdılar daha liseye 2ye gidiyor.
Cocuk okulun yurdunda kalacak.
Gecen hafta sonu geldiler ailecek ağırladık güzelce çocuğu yerleştirdiler.
Dün eltim aramış ben cuma günü geliyorum işte çocuğun yorgani yok vs.bi ton şey sıraladı.
Yenge dedim yorgan burdan da alınır ben de veririm vs.yok illa gelecekmiş.
Amacı ne anlamadım daha gideli bir hafta olmuş?

Şimdi esas derdim şu bu kadın biz yilda sadece iki bayram evine gitmemize rağmen bizi istemeyen gidelim diye gözümüze bakan biri .
Yemek hazırlamak falan istemez kimseye hep kendisi gider yer içer ama kimseyi çağırmaz.
Annem biz nisanliyken 6 7 kez çağırıp ağırlamıştır kendisi zar zor bir kez ağırladı annemi.
Hatta geçen kurban bayramı baktık kismenin gönlü yok yemek hazırlamaya pizza ısmarladık herkese.

Yanlış anlaşılmasın kimse bize yemek hazırlasın demiyoruz ama ailecek oradayız herkes orada kalabaligiz hani bayram vs.senede iki kez gidiyoruz ya bayram sofrası bekliyor insan açıkçası.

Yanı ailecek böyle nerde beleş oraya yerles gibi bi tavırları var zamanında çok borç falanda istediler vermedik tabi.
Bu tavırları beni çok rahatsız ediyor insanları kullanmaya çalışıyorlar.
Ben bunları ağırlamak hafta sonunu heba etmek istemiyorum haksız mıyım sizce?
Geldiklerinde sadece makarna kahvaltı gibi seylerle geçiştirmeye çalışacağım.
Ayıp olur mu sizce ne dersiniz?
Birdaha beni aradığında ne desem nasıl savustursam acaba ?

Not: Derdim misafir ağırlamak değil bunları ağırlamak.4yillik evlilikte hep istenmeyen tüy muamelesi yapıldı bana ve eşime çünkü.

hmmm:işsiz: Hiç eltim yok fakat eltinizin size gelmesinde ki ana konu bence siz değilsinz. Evladını görmeye geliyor. Size gelip kalmasındaki huzursuzluğunuz sizi ağırlamamasından kaynaklı sanırım. Sizin yerinizde olsam en iyi şekilde ağırlarım,aynı duruma düşürmem kendimi. Ayrıca hafta sonu dedin nedir ki 2 gün. :KK66:

Şöyle istememezlik değil aslında güler yüzü tatlı dili vardır.
Ama işte hep herkesi kullanmaya çalışıyor gorumcem mesela daimi yemekcisi olmuş.
Utanmasalar 3 öğün orada yemek yiyecekler.
O da çok fena canım. Bizimki de kv.mi kullanıyor hep. Biz onlardan 2 sene sonra evlendik. Eşimin ailesini öyle borca sokmuşlar ki evlenirken eşyası düğünü takısı vs. Eşimin ailesi size hiçbişey yapacak durumumuz yok dedi. Herşeyi kendimiz yaptık. Sonra bi baktım biz düğün hazırlıkları yaparken kv. onların kirasını ödüyormuş bir senedir düşün. Bizi de kullanırdı fırsat verseydim maddi olarak. Bununla ilgili de laf sokmuşluğu var hanımefendinin. Ay yine sinir oldum bak.

İstemiyosan gelmelerini eşin kardeşini arayıp ya işimiz çıktı yokuz burda senin annenin çağırdığını falan söyle sıyrılırsınız aradan.
Yok gelsinler bulamadım bahane diyosan sen yemek yap yinede ama suratından belli et bence rahatsız olduğunuzu.Fazla konuşma gülme falan.

hmmm:işsiz: Hiç eltim yok fakat eltinizin size gelmesinde ki ana konu bence siz değilsinz. Evladını görmeye geliyor. Size gelip kalmasındaki huzursuzluğunuz sizi ağırlamamasından kaynaklı sanırım. Sizin yerinizde olsam en iyi şekilde ağırlarım,aynı duruma düşürmem kendimi. Ayrıca hafta sonu dedin nedir ki 2 gün. :KK66:
Evet ama burada kalkabileceği 2 elti daha var ve 2side ev hanimi çalışmıyor.Ama ben çalışıyorum.
Burada amacı kimi daha rahat kullanırım gibi geliyor bana.Ki geçen hafta bizdeydi güzelde ağırladık zaten.
Ama çalışan insanlar her hafta sonu misafir ağırlarsa yandık yani.

Back
X