Elti Meselesi

Aynen valla tam özetlemişsiniz bu tavırları bana batan zaten.
Süslenip pusleneyim gezmelere gideyim.
Bir de sürekli cocuklarininda her yerde napip edip yemek yemesini sağlıyor uyuz oluyorum.
Büyük oğlu arkadaşlarıyla dışarı çıkar gelir gelmez milletin evinde hemen oğluna bir şeyler ayarlar daha bir kez o çocukların tok olduğunu görmedim çok enteresan.
Hatta bir kere annemden yemek istemişti evde kalan oğlu için.
Gelmiyorlarsa bile o yemek yenilecek illa ki yani.
Kendi evinde yemek hic pişmiyor çünkü firin mutfak yok tabi hey allahım.

Terbiyesizler.
Yüz sürat yok bunlarda.
Zorla gelselerdi bimden gidip en ucuz gazozu alacaktim, iki tanede yanına pudra şekerli küt böreği çıkaracaktım.
Birde ben gittiğimde yardım ederim sofrayı kurar toplarım, çay, kahve yapar ikramını yaparım.
Bunlar yayarlar kendini kıllarını kıpırdatmazlar.
En son eşimle gittiğimde hiç yerinden kalkmadım bardagi tabağı masanın üzerine koydum. Rezil pide ve gazoz rezaletinden sonra hemen kalktım.
Makarna yap, yanına hazır çorba.
Kahvaltıya çay beyaz peynir zeytin yeter böyle uyanıklara.

Bundan sonra emrivaki yaparlarsa "hayır" dersiniz.
Bence kabul ettiyseniz fırında pratik bir yemek+pilav salata sofraya koymak çokta zor değil...
Fakat gittiğim bir evde önüme makarna gelse bunda art niyet aramam...

Bende Goha gibi düşünüyorum.

Çocuğu yeni yerleşmiş. 1-2 zaman gelmek isteyebilir sonra bence de gelmez. Ha baktın iş zıvanadan çıkıyor. O zaman direk bile söyleyebilirsin. Şuan bir tepki için erken.

Baska biryere davetliyiz deyip ciksaniz. Kalmadan evine geri donmez mi?
Kızlar dün hiç arayıp soran olmadı cuma geleceğim demişti ben de hiç aramadım açıkçası.
Sanırım diğer eltiye gitti.
Bugün de tüm gün dışarda olacağız zaten gelse bile akşam gelip 1 gece yatar sadece.
Ay acaba burayi mi okudu da gelmedi ki

of bir an önce eltim olsada uğraşcak şeylerim olsa böyle hayatım çok sıkıcı

Ben kendıme yakışanı yaparım . Kimin benı nasıl ağırladı ilgilendirmez ben butun misafirlerimi çok güzel ağırlarım .

Edit : Sanırım gelmemiş . Hadi gözünaydınnnnnn

Valla ben ailemde cok gördüm bu tip seyleri. Benim babamin anneme son dakika soyledigi misafirleri vardi çağırdım gelecekler diye. Annem 2 saat icinde 4 cesit yiyecek hazırlardi telasla. Planla gelenleri söylemiyorum bile. Cok hamarattir pastalar börekler sarmalar neler neler herkeste soyler cok becerikli hamarat yenge falan derler. Ben sinir olurdum yapma sunlara ya diye sen onlarin evine kac kez gittin 1 kahve 2 lokumla agirliyorlar kendisini. babamda herkese raki sofrasi kurardi,bir de kimseye hesap odetmezdi . Babam.iflas etti parasiz kaldi borc harc icinde babami kimse aramıyor sormuyor o eski dostlar yok oldu bende bunlari gorunce akillandim evime kimseyi almiyorum bana kim ne yaparsa onu yapiyorum bana gumus getirene altin götürmüyorum bu isler boyle. Esim zaten kıl bir insan eve kendi arkadaslarini bile sokmayi sevmez bilgisayarlarini esyalarini o ne bu ne diye sormalarindan rahatsiz olurmus birde cekmecelerini esyalarini karistirmalarindan. Kim karistiracaksa manyak midir nedir. Ev ozeldir diyor. Oyle zaten
Kosemize cekildik aman konu sahibi uyanik bu tipler iyi bilirim böylelerini hic yuz verme bir bahane bul uzak yoldan biri gelcek bir yere gitmem lazim doktora gidicem hastayim vs vs salla gitsin esinde farkindadir durumun zaten arsiz olur boyleleri eskiden kosebasi evimiz vardi zemin kat afedersin de giren cikan belli degildi eve sanki genel ev kahve koy geliyoruz caya gelcez cat.kapi gelenler mi dersin pencereden seslenenler.mi menfaatci lanetler hicbiri adam degil 50 defa söyledim cocuk halimle beni kimse iplemedi annem babamda tasindilar bazi sebeplerden dolayi simdi kimse gelmiyor yanlarina madem dostsun arasana gelsene ya da. Aman iste oyle yorgan da ne alaka yorgan alacak paralarimi yokmus tamam ogrenci cocuga yardim edilir esin ya da sen harclik verin bence

Bak canım bence sen elinden geleni yap ilerde Bi kavga durumu felan olursa kendini cok güzel savunursun sende onun gibi yaparsan ondan ne farkın kalır Allahını seversen yapma hele busefer lik daha gelsin bakalım ne olacak

Zaten buraya git gel yol parası e sonra taksi parası vs.derken en kral yorgan battaniye alınır yani.
Saçma sapan bahaneler işte amacı ne çözemedim çocuğunu özledi desem daha 1 hafta oldu.
Zaten özlediyse bile çocuğun git gel yapması daha doğru olur evini görür çocuk en azından.
Bence bizim.arabamiz yok diye gelmedi kendini otogarda aldırttı sanırım diğerlerine.
Ilk defa arabam yok diye sevindim valla :)

Valla gelseydi makarnanın yanına bir şeyler daha yapacaktım zaten dediğin gibi kendime yakıştıramadım sonradan da.
Teşekkürler bu arada

Reactions: H E
Aaaaa olabilir bak o yüzden gelmemis olabilir baskasina çökmüş
Yığıntı.
Bence onun derdi gezmek cocugu falanda özlediğinden degil

Ben olsam tabi gel ama ben haftasonu icin disarida olacagim bir otel mi ayarlasaniz acaba derdim.. kimse kusura bakmasin bana saygi godtermeyene ben de gosterermem bu kadar basit.. oglunun her ihtiyacini bahane ederek gelip yayilmalik yer bulmus kadin..

Siz de bir tuhafsiniz kadın cocugun yorganı yok sen verir misin dese bu sefer beleşçi kadın çocuğuna yorgan almıyor diyebilirsiniz.

Kendi gelip eksiğini verecekmiş. Siz de kahvaltı ve makarna verin ayıp olmaz. Çünkü muhtemelen sizin önem verdiğiniz şeylere önem vermiyor.

Kurban mevzuusuna çok takıldım, niye hazır sofra bekliyorsunuz ki? Bayram herkese bayram, kurban herkese kurban. Bizde bütün eltiler iş bölümü yapar, kimin evinde olursak olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…