- 23 Mart 2015
- 5.762
- 12.184
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
-
Aynen valla tam özetlemişsiniz bu tavırları bana batan zaten.Neden ayıp olacak ki.
Kabul etme işimiz var yokuz de, sinir oluyorum böyle insanlara.
Hem kimseyi istemezler ama başkasına çöreklenirler.
Benim de böyle yam yam akrabalarım var.
Elmaslarını takıp takıştırıp gelsinler.
Oh yesin icsinler, bide alinganlar.
Neyse ben büyüdüm, (annem bir yemekler yapar bir börekler bir tatlılar inanın dillere destan nasıl uğraşır o yemeklerle) herkes bize gelip yiyip içiyor ama bize kimse yapmıyor. Anneme de söylüyorum yapma diyorum dedim.
O günden sonra biraz insan oldular ama sonra gene yok.
En son artık kabul etmiyorduk evimize.
Eşi öldü. Ben çok sonra gidebildim.
Eşimle gittim. En ucuz pidelerden ve yanında fruko gazoz çıkardılar. Kahve dahi yapmadılar.
Valla anneme sakın sakın bunları bana getirme dedim.
3 yıllık evliyim evime sokmuyorum.
Terbiyesizler.Aynen valla tam özetlemişsiniz bu tavırları bana batan zaten.
Süslenip pusleneyim gezmelere gideyim.
Bir de sürekli cocuklarininda her yerde napip edip yemek yemesini sağlıyor uyuz oluyorum.
Büyük oğlu arkadaşlarıyla dışarı çıkar gelir gelmez milletin evinde hemen oğluna bir şeyler ayarlar daha bir kez o çocukların tok olduğunu görmedim çok enteresan.
Hatta bir kere annemden yemek istemişti evde kalan oğlu için.
Gelmiyorlarsa bile o yemek yenilecek illa ki yani.
Kendi evinde yemek hic pişmiyor çünkü firin mutfak yok tabi hey allahım.
makarna sever bir tek ben miyim yahu :))
bence makarna olur, guzel de olur hatta.
Ben sizi anliyorum acikcasi,
ama daha cok yeni oglu yerlesmis, bu gelip gitmelere ilk zamanlar goz yumsaniz iyi olur, yardiminiz olur, oyle dusunun.
Sonrasinda ztan bir daha bu kadar sik gelinmez, olursa o zaman makarnaya gecis yaparsiniz
Kızlar dün hiç arayıp soran olmadı cuma geleceğim demişti ben de hiç aramadım açıkçası.Baska biryere davetliyiz deyip ciksaniz. Kalmadan evine geri donmez mi?
Bende de yokEn korktuğum şey eltimin olmasıydı iyi ki yok
Zaten buraya git gel yol parası e sonra taksi parası vs.derken en kral yorgan battaniye alınır yani.Valla ben ailemde cok gördüm bu tip seyleri. Benim babamin anneme son dakika soyledigi misafirleri vardi çağırdım gelecekler diye. Annem 2 saat icinde 4 cesit yiyecek hazırlardi telasla. Planla gelenleri söylemiyorum bile. Cok hamarattir pastalar börekler sarmalar neler neler herkeste soyler cok becerikli hamarat yenge falan derler. Ben sinir olurdum yapma sunlara ya diye sen onlarin evine kac kez gittin 1 kahve 2 lokumla agirliyorlar kendisini.babamda herkese raki sofrasi kurardi,bir de kimseye hesap odetmezdi . Babam.iflas etti parasiz kaldi borc harc icinde babami kimse aramıyor sormuyor o eski dostlar yok oldu bende bunlari gorunce akillandim evime kimseyi almiyorum bana kim ne yaparsa onu yapiyorum bana gumus getirene altin götürmüyorum bu isler boyle. Esim zaten kıl bir insan eve kendi arkadaslarini bile sokmayi sevmez bilgisayarlarini esyalarini o ne bu ne diye sormalarindan rahatsiz olurmus birde cekmecelerini esyalarini karistirmalarindan. Kim karistiracaksa manyak midir nedir. Ev ozeldir diyor. Oyle zaten
Kosemize cekildik aman konu sahibi uyanik bu tipler iyi bilirim böylelerini hic yuz verme bir bahane bul uzak yoldan biri gelcek bir yere gitmem lazim doktora gidicem hastayim vs vs salla gitsin esinde farkindadir durumun zaten arsiz olur boyleleri eskiden kosebasi evimiz vardi zemin kat afedersin de giren cikan belli degildi eve sanki genel ev kahve koy geliyoruz caya gelcez cat.kapi gelenler mi dersin pencereden seslenenler.mi menfaatci lanetler hicbiri adam degil 50 defa söyledim cocuk halimle beni kimse iplemedi annem babamda tasindilar bazi sebeplerden dolayi simdi kimse gelmiyor yanlarina madem dostsun arasana gelsene ya da. Aman iste oyle yorgan da ne alaka yorgan alacak paralarimi yokmus tamam ogrenci cocuga yardim edilir esin ya da sen harclik verin bence
Valla gelseydi makarnanın yanına bir şeyler daha yapacaktım zaten dediğin gibi kendime yakıştıramadım sonradan da.of bir an önce eltim olsada uğraşcak şeylerim olsa böyle hayatım çok sıkıcı
Ben kendıme yakışanı yaparım . Kimin benı nasıl ağırladı ilgilendirmez ben butun misafirlerimi çok güzel ağırlarım .
Edit : Sanırım gelmemiş . Hadi gözünaydınnnnnn
Aaaaa olabilir bak o yüzden gelmemis olabilir baskasina çökmüşZaten buraya git gel yol parası e sonra taksi parası vs.derken en kral yorgan battaniye alınır yani.
Saçma sapan bahaneler işte amacı ne çözemedim çocuğunu özledi desem daha 1 hafta oldu.
Zaten özlediyse bile çocuğun git gel yapması daha doğru olur evini görür çocuk en azından.
Bence bizim.arabamiz yok diye gelmedi kendini otogarda aldırttı sanırım diğerlerine.
Ilk defa arabam yok diye sevindim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?