Elti Meselesi

Kurban mevzuusuna çok takıldım, niye hazır sofra bekliyorsunuz ki? Bayram herkese bayram, kurban herkese kurban. Bizde bütün eltiler iş bölümü yapar, kimin evinde olursak olalım...
Iste ortada öyle bir iş bölümü bile yoktu.
Ben zaten köşeye oturup çekilmem hadi beraber şunu pişirelim.bile demediler.
Kaldı ki benim evim değil yani e bayram diye oturuyoruz saatler geçiyor illa ki o yemek yenecek yani biz olmasak da kendileri için hazırlamalari gerekecek.
Ama şehir dışından gelen üstelik senede 2 kez gelen en küçük kardeşe pizza ismarlatmakta daha tuhaf sanki ne bileyim ?

Valla hiç de tuhaf değilim.Cunku çocuğu arıyoruz zaten yokluyoruz surekli bi isteğin var mı diye o çocuğun ne suçu var ki?
Hatta ben telefonda da dedim yenge bende bir sürü fazla yorgan var vs.diye.
Zaten buraya gel git taksiye bin vs.en güzel yorgani alır yollar yani ki devir internet devri oturduğun yerden al her şeyi.
Amacı ne çözemedim ki daha bir hafta olmuş geleli.

Ooo o daha cok gidip gelecek cocuguna amcanin evine git sıkıldigin zaman diyecek.amcasi bir ugra diyecek amcasi harcligini verecek.elti artik misafir degil yani haberin olsun canm

Hiç de ayıp olmaz sultan sofrası mı hazırlayacaksınız zorla kendini davet ettiren birine. Boşverin laf ederse misafir ağırlamayı beklemediğinizi kendinize göre yaptığınızı söylersiniz artık az ayağını denk alır. O kadar ince düşünmeyin kendinizi yorarsınız.

Kimi insanın görgüsü bu kadarına yetiyor. Gerçekten ailesinden görmediği için misafir ağırlamayı bilmeyen insanlar var. Siz de kendi görgünüze göre ağırlayın. Sonuçta eşinizin kardeşi ve yeğeni için yapacaksınız.

yeni konu nasil aciliyor bilmiyorum ama bi sorumda benim var..eltim 20 yildir kayinvalidemlerle karsilikli oturmus.yemwleri icmeleri birlikte olmus.hala daha oyle debam ediyor esimde evlenene kadar onlarla yasamis.yemek twmizlik vs isleri o yapmis hep.ben 2 yillik evliyim ayriyim onlardan bi oglum oldu 10 aylik.surekli ya gelin diyor yada birgun bizi bos birakip ertesi gun yoldayiz diye arayip pat diye geliyor.hazirlikli olmuyorumcocuktan disari cikip alisveris yapamiyorum.ihtiyaca gore az az aliyoruz.gunboyu cocukla yoruluyorum aksam siziyorum yarim saat.surekli cocuk sevme bahanesiyle geliyorlar.birde kalabaliklar.6 kisi birden doluveriyo.haftada 3-4 kez oluyor bu.cocugun bakimiyla ilgili yorum yapiyo.aglayinca siz bu cocuga bakamoyorsunuz gibi laflar ediyo.biryerinde bisey gorse abartiyo..yatiyorsun surekli diye konusma arasinda laf soyluyor.iyiliginide gordum kalbini kirmiyim diyorum ama kendi kendimi yipratiyorum takiyorum icime atiyorum..cevap vermiyorum..ne yapmaliyim bilmiyorum.daha seyrek gorusmek istiyorum. 15 gunde bir mesela.kendi ozelim kalmadi.bana fikir verin nolur..

Ben nöbetçi üye olarak cevap vereyim:))
Bu sayfanın üstündeki "bir derdim var " yazısına tıklayın,"yeni konu aç" butonu var,ona tıklayarak konunuzu açabilirsiniz.

Gelsin elbet gitcek.Sen sana yakisani yap agirla ama tavirli ol mesafeli yani. Daha da isi dustugunde isim war ben seni sonra ararim de aradiginda acma acarsan geç dön musait degilimde anlar zaten emin ol.

sufisentir hala gelip gidiyor mu konu sahibi merak ettim
Birkac kez daha geldi o zaman biz şehir dışındaydık.
Burada kendi teyzesi de var onda kalmak istemis o bile ağırlamamış surat yapmış.Cunku cidden tavırları gıcık ediyor insanı teyzeyi anlıyorum ben.
Sonra daha da gelmedi.

İyi bari. Ama daha 4 yıl orda o çocuk. Haliyle gelmek isteyebilir ama siz taviz vermeyin. İyi bir insan olsa neyse de insan sevmediği birini de ağırlamak istemiyor

İyi bari. Ama daha 4 yıl orda o çocuk. Haliyle gelmek isteyebilir ama siz taviz vermeyin. İyi bir insan olsa neyse de insan sevmediği birini de ağırlamak istemiyor
Muhtemelen havalar ısınınca başlar gene.
Aynen dediğiniz gibi bana daha önceki yaklaşımları yüzünden bu tavrım.
Yoksa gorumcemler var mesela 3 aydır bu şehirdeler her hafta bizdeler hiçbir sıkıntı yok yani.

Bende de var öyle bir akraba. Anca işi düşünce arayıp bayramda seyranda yüze bile bakmayan cinsten. Hiç muhattap olmuyorum artık. En güzeli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…