Elti Meselesi

Sinir oluyorum şöyle insanlara ..
Uzak yoldan birisi gelicek bana keşke daha önceden söyleseydin vs diyerek ertele napabilirsin ..

Ah ah bizdekide beraber yaşıyor her istediğini yaptırıyor kv ye. Aynı mesele bizim başımızada geldi kv beraber oturana herşeyini yapıcagını söylüyodu zaten sonra biz evlenince ayrı ev isteyince borcumuz var bişey yapamayız oldu.

Valla açıkçası ben de öyle bi insanım yemenin içmenin lafını etmem.
Ama işte bunlara makarnayı yakistiriyorim.ne yalan söyleyeyim tam da onu hak ediyorlar bence.
Zaten en sonda da dedim derdim misafir ağırlamak değil diye.
Yoksa yemek dediğiniz nedir ki ?

Kalacak baska alternatif varsa arayin musait olmadiginizi soyleyin. Zaten onceki haftada agirlamissiniz gerek yok kasilmaya bence.

hiç içinden gelmez benim de
ama açıkçası uydurur geçersem de içime dert olur
siz kendinize yakışanı yapın diğer haftalarda da kabul etmeyin
çok sıcak durmayın kafi

Çok ağır değil de orta halli bir şeyler yaparım mesela fırında sebzeli tavuk pilav çorba tatlı olarak da tulumba bi daha gelmeye kalkarsa da haftasonu evde değiliz başka şehirde arkadaşımıza gitcez özel planımız var başka misafirimiz var bu hafta mesai yapıyoruz hastayım her hafta seni ağırlayamam işim gücüm var kusura bakma canım bahane çoookkk

Bize gelince borcumuz var aynısı canım. Bi de benim eşim anne babasına hiç kıyamaz. Napayım abimin yaptığını ben yapamam diyor. Yapmasın tamam da bizim de hiç kıymetimizi bilen olmadı. Yine canlarına okuyan abisi ve yengesi kıymetli.

makarna sever bir tek ben miyim yahu :))
bence makarna olur, guzel de olur hatta.

Ben sizi anliyorum acikcasi,

ama daha cok yeni oglu yerlesmis, bu gelip gitmelere ilk zamanlar goz yumsaniz iyi olur, yardiminiz olur, oyle dusunun.

Sonrasinda ztan bir daha bu kadar sik gelinmez, olursa o zaman makarnaya gecis yaparsiniz

Bence sende rahat ediyor ve geliyor. Çalışan olmak zor. Ama şöyle düşün kahvaltıyı zaten yapıyorsun,yemekte öyle bir iki tabak fazla koyarsın.

Bu erkekler niye böyle anlamıyorum yani gerçekten bazıları yapıyor sözüne gidiyor eşinin ama bazılarıda böye benimkide beraber oturan annesini dinlemez bile bizimki annem annem eltimle tartıştığım zaman birkere bile beni savunmadı kv ama hep onun arkasında oldu birbirlerine yağcılık yapıyolar şimdide çocuğuna bakıyor kv.

Şaka maka ben de bayılırım aslında :)
Aslında şey bunca yıllık birikim sonucu sanırım böyle düşünüyorum .
Yoksa inanın gelinir de gidilir de yemek de yapılır.
Ama işte böyle beleşçi gibi çok tavırlarını gördüm kaç senedir o nedenle hırs yaptım ben enayi miyim ya moduna geçtim.
Yoksa hafta ici bile misafir hatırladığım oluyor yani.

Bence sende rahat ediyor ve geliyor. Çalışan olmak zor. Ama şöyle düşün kahvaltıyı zaten yapıyorsun,yemekte öyle bir iki tabak fazla koyarsın.
Evet bence de diğerleri huyunu anlamış yüz vermiyor muhtemelen zaten :)

Reactions: bay

Planlarınızı bozmayın. Ayrıca onlar sizin için yemek yapmıyormuş. Siz de makarna ve kahvaltılıkla geçiştirin veya zaten evde olmayacağınız için hiç yemek yapmayın ki adil olmuş olsun.

Makarna ve kahvaltiya bile gerek yok
Siz davet etmiyorsunuz ki, kendi yamaniyor. Neden agirlayasiniz?

Bu defa kabul etmişsiniz ama bundan sonra müsait değilim haftasonu şu plânımız var diye kabul etmeyin. Yok sayın.

Altı üstü 2 gün diyen insanlar çalışmıyor sanırım...ben hafta sonunu nasıl 4 gözle beklediğimi biliyorum

Bir hafta sonumu bir çift için heba etmişsem zaten, ertesi hafta sonu da aynı şeyi asla yapamam...

O kadar ima etmenize rağmen anlamazlığa yatmış, ben açık açık bu hafta sonu müsait değiliz biz, eşimle planlarım var derdim.

Belli ki yüzsüz, bu her oğlunu görmek istediğinde, ya da canı değişiklik isterse size kapak atacak yoksa...

Benim de 3 tane eltim var, vallahi saçma sapan ilişkiler..
Niyeyse kıskançlık olabiliyor, biri birini çekemiyor mutlaka nerede çokluk orada b*kluk hesabı..
Birisiyle iyiydi aramız, bir anda küçümsemeler, aklına geldiği gibi konuşmalara başladı.

Diğeri zaten şu beni takip ediyor, ne alırsam alıyor beni kıskanıyor, çekemiyor diyor. Sonra bir bakıyorum spor ayakkabı alırım aynı marka modelden alır, saçımı kestirdim 1 hafta sonra saçını kestirdi, saatlerimiz aynı marka ve model hayır bari öyle deme..

Bu sefer kınadığını yapmış oluyorsun..

Çözemiyorum pek o yüzden..

Hiç biriyle özel bir samimiyetimiz kalmadı çok şükür..

Şu an hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum..
Ama hafta sonu 4 ay aradan sonra göreceğim maalesef.

Esim ve cocugumun akşamin onunda ac ac gonderen kisiler ,benim evimde sen hep böyle yemek pasta vs hazirliyorsan isin zor dediler .Evet hep böyleyim dedim .O bana yakışandı ,digeri de ona .
Ama cocugunu baska sehire yerlestiren seni zorda birakmamali .Daha dur hafta sonlari o cocugu alin gezdirin vs .bitmez .Eltiniz gelince pek ilgilenmeyin .

Neden ayıp olacak ki.
Kabul etme işimiz var yokuz de, sinir oluyorum böyle insanlara.
Hem kimseyi istemezler ama başkasına çöreklenirler.
Benim de böyle yam yam akrabalarım var.
Elmaslarını takıp takıştırıp gelsinler.
Oh yesin icsinler, bide alinganlar.
Neyse ben büyüdüm, (annem bir yemekler yapar bir börekler bir tatlılar inanın dillere destan nasıl uğraşır o yemeklerle) herkes bize gelip yiyip içiyor ama bize kimse yapmıyor. Anneme de söylüyorum yapma diyorum dedim.
O günden sonra biraz insan oldular ama sonra gene yok.
En son artık kabul etmiyorduk evimize.
Eşi öldü. Ben çok sonra gidebildim.
Eşimle gittim. En ucuz pidelerden ve yanında fruko gazoz çıkardılar. Kahve dahi yapmadılar.
Valla anneme sakın sakın bunları bana getirme dedim.
3 yıllık evliyim evime sokmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…