Elti olayi

Bence daha çok eşi evde balık yiyemediği için elti abi vs gelsin x burda yesin balığını diyorlar. Ben normal yemek daveti olarak düşünmedim. Konu sahibi gitmeyebilir bence çözüm bu. Çünkü balık yemeye davet ediyorlar. Elti neden başka yemek yapsın ki?
Elti zaten başka yemek yaomsin böyle bi beklenti yok ayrica ilk yorumunuzu yaptığınıza göre cikabilirsiniz konudan baskalarina cevap vermeyin lütfen

Elti zaten başka yemek yaomsin böyle bi beklenti yok ayrica ilk yorumunuzu yaptığınıza göre cikabilirsiniz konudan baskalarina cevap vermeyin lütfen
bugun de bırılerı adına uzulduk cok sukur
sızın tam olarak derdınız ne ?
daha once soruyorlarmıs hep
bu sefer sormamıslar
zaten tokmussunuz
balık da yemezmıssınız
baska yemek yapsın da ıstememıssınız beklememıssınız
eee o zaman ? eltının olayı nedır ?

İnsanlar birbirine yazamayacak olsa alinti secenegi olmazdi degil mi? Konuyla alakali uyeler de birbirinden alinti yapar, yazar, konusurlar buna bir yasak yok, yıllardır böyledir bu. Bir kere yorum yazan ikinciyi yazamaz diye de bisey yok. Forumu kullanmasini bilmiyorsaniz ögrenin, insanlara boyle emirler veremezsiniz bir kendinize gelin.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar konuyu yanlış anlayanvarkadaslar var adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar eşimin ailesi dedigimde kv ve oğlu kalabalik bir aile deiliz yaniiii balık ta eltim severek yapar bazen yapmadoklarinda kendi arar birilerini alın da yapak diye ve bizide cagirirlar bi kac kere reddettim ısrar edildi ve normalde sevmedigimi bilirler sorarlar açsan bisi soyleyelim eltime ayriyetten bişi yaptirmisligim yok hiç balıkla ugrasiyo zaten bide bana yemek yap demem sorulur acsam bisi soylenir biter genelde size afiyet olsun der cekilirim yani yedim derim çok nadirdir disardan soylemeleri ama nezaketen sorulur yani dun aksama gelirsek herkes oturdu eşim dahil kimse bana dönmedi bile sorulmado lafın gelişi olsa bile sen bisi yedin mi esim sonrasında yazdı bisi soylim ye yok dedim canim istemiyo buna bozuldum sadece sormadiklarina o yüzden konu actin birdahakine ne tepki versem diye fikrinizi almak istedim çoğu arkadas beni haksız bulmuş olabilir bu arada kv çoğu zaman gelmez o gecede yoktu çünkü izmire hasta ziyaretine gitmisti 4 kisiye balık yapıldı yani burda kalabalık aileye yapiyo zaten diye abartan insanlar olmuş ben kendimi haklı goruyorum insan bir sorar bisi kaybetmez yakin uzak farketmez misafir olarak gitmissin artik bu balık her hafta yapilmaz yanii sürekli balik yapilmiyo
Yani alışmışlar ondan sormamıilar

bu sefer sormamıslar
zaten tokmussunuz
balık da yemezmıssınız
Elti kıskanıyor 😂 haset elti

Aklıma şey geldi bi ara okumalı gün gibi bir şeye katılmıştım işte sırayla evlerde toplanıp kuran okuyoruz. Bi kadın var o hiç evine almıyor herkese gelip yiyip içiyor. "Benim kocam izin vermez böyle şeylere karşı" diyor ağlıyor sızlıyor. Neyse biz de anlayışlı davranıyoruz. Aylarca sürdü bu. Sonra başka bi kadın pat diye şey dedi "tamam anladık evine alamıyorsun mübarek bi gün de bi kek yap getir bari hayrın olsun".
İşte Bu da böyle bi anımdı 😅😅
Kadın ne cevap verdi acaba?

Ben de balık yemem, balık sofrasına da oturmam. Sizin yerinizde olsam gitmezdim. Ha diyelim ki gittim, (asla kimsenin dolabını açıp peynir zeytin çıkaramam) tok giderim. Genel tabloya bakınca evet hoş durmamış, nezaketen de olsa öylesine de olsa canım seni unuttuk dur bi yumurta kıralım der geçerdim. Bu durumdan mütevellit bir daha gitmemenizi önerebilirim.

bu sefer sormamıslar
zaten tokmussunuz
balık da yemezmıssınız

ben başkası adına utandım bi de
misafirperverlikten dem vurmuş da hangi kibar insan misafir edildiği evde sofraya oturmaz ?
bi de ukalalık taslayıp bize ayar vermeye çalışmış
peh

Benim de icimde kucuk bir simarik yatar elbet ya da artist olurum zaman zaman😂😂😂
Ama herkese tutmaz o artistlik, insanlar benim artistligimi çekmez herzaman bunu biliyorum.
Eltim isterse tepeden tirnaga artist olsun, her yanindan artistlik aksin umurumda olmaz mesela onun artistligi aç kaliverir. 😬😬😬
Olay elti diil ki eşin gözünde artist olmak.

Balık yeneceğini bile bile evinizden bisiy hazırlayıp götürebilirdiniz. Bence takılacak birşey değil yani sonucta yemediiiniizi biliyorlar. Gidip mutfaktan bisiyler atistirmak zor olmasa gerek

Kotu niyetiniz actiginiz konunun basligindan belli..Eltiymis..Hee elti senin usagindi
Eltiyle alakası bile yokken bi suç işlemiş gibi hedef göstermiş.Kadın zaten balık yapmış zahmetli bişey her defasında gönlünü mü yapacak çocuk gibi.Bi gün de sen güzellik yapta çorbanı kap git balığın önünden yersiniz he????

balık demişken, dün eltim aradı. tatlım gönderdiğim balıkları yapabildin mi yapamazsın diye düşündüm sonra netten bakacağın aklıma geldi dedi.... :halay:

ay içimde kalmış kimseye anlatmadım.
böyle lafları takacağım bir hayat istemediğim için unutmaya çalıştım ama konuyu görünce tutamadım kendimi :KK70:
Sen ananın karnında mi öğrendin diyemediniz mi

balık demişken, dün eltim aradı. tatlım gönderdiğim balıkları yapabildin mi yapamazsın diye düşündüm sonra netten bakacağın aklıma geldi dedi.... :halay:

ay içimde kalmış kimseye anlatmadım.
böyle lafları takacağım bir hayat istemediğim için unutmaya çalıştım ama konuyu görünce tutamadım kendimi :KK70:
Sen ananın karnında mi öğrendin diyemediniz mi

Back
X