- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi cikilotacikita
-
Derdi neymiş neye alınmış söylemedi mi ne geçti aranızdaki paylaşımları üzerine alındı
İnan durup dururken oldu herşey alakasız şeyleri alınır olmuş ya da bunu bahane gösterdi bilmiyorum ki şok oldum ben de o tıkır tıkır bana saydırırken şok içinde ağlıyordum kurduğu oyuna hayret etmiştim hala da ediyorum
Bir de ağzı çok iyi laf yapıyor kafa da böyle şeylere iyi çalışıyor eltimle kaynımın ben salak gibi sus pus kalıyorum hep iftiraları karşında kendimi doğru düzgün savunamadım bile şaşkınlık içindeydim zaten Allah islah etsin onları
Diyorum ya ben söylediği hiç bişeyi yapmadım arkadaşım ben söz filan paylaşmam instagram da face de eltim öyle söylüyor hep kendisi paylaşıyordu kaldı ki ben bir söz paylaşsam niye can ciğer olduğum biri üstüne alınır kiSosyal medyada ne yazdınız da alındı söylemiyorsunuz ki. Söyleseniz belki eltiyi haklı bulacağız. İlk alıntıladığım mesajda bir arkadaş açık açık sormuş, yine alakasız bir cevap vermişsiniz. Elitimin ağzı iyi laf yapıyor, kendimi savunamadın demişsiniz de ne dediğini söylemiyorsunuz. Ne dedi ağzı iyi laf yaptığı sırada?
Kendi alındıklarınızı (erkek çocuk, beyaz çocuk vs) anlatıyorsunuz, onun alındıklarıyla ilgili tek satır yok. Yazın da ona göre yorum yapalım. Hem onu gerçekten çok sevip, iyi niyetli olup, hem de onu gerçekten kırmış olabilirsiniz.
Öyle söylerse söylesin olayı kp kv kadar taşımış, açıp da gösteremediniz mi hesaplarınızı ,öyle bişey olmadığını kanıtlayabilirdiniz? Ağzının laf yapmasıyla kp kv de inandırmış pes.. Olmayan şeylere sırf insanlar ağzı laf yaptı diye mi inandı? Nedense ben size inanmıyorum kimse durduk yere olmayan bişeyi bu kadar büyütemez çünkü.Diyorum ya ben söylediği hiç bişeyi yapmadım arkadaşım ben söz filan paylaşmam instagram da face de eltim öyle söylüyor hep kendisi paylaşıyordu kaldı ki ben bir söz paylaşsam niye can ciğer olduğum biri üstüne alınır ki
Açıp göstermeyi teklif ettim ama uzatma dediler bana ben yoruldum yeterince bir de sizin için çabalayamam inanıp inanmaman bana bişey kazandırmaz ya da kaybettirmez eşim de söyledi herkese öyle paylaşımlar yapmadığımı ama kaynımla eltimin dolduruşu yetti ben ne pişirirsem eltimi çağırıyordum yemeğe , onsuz gitmiyorduö gezmeye. O laf arasında sıkıldım burdan herkes yakınımızda taşıncaz biz diyordu ama hiç üstüme alınmamıştım alınacak olsam ben alınırdım nişanlılığından beri eltim ve ailesi bana neler dedi ama üstüme alınmak istemedim hiçÖyle söylerse söylesin olayı kp kv kadar taşımış, açıp da gösteremediniz mi hesaplarınızı ,öyle bişey olmadığını kanıtlayabilirdiniz? Ağzının laf yapmasıyla kp kv de inandırmış pes.. Olmayan şeylere sırf insanlar ağzı laf yaptı diye mi inandı? Nedense ben size inanmıyorum kimse durduk yere olmayan bişeyi bu kadar büyütemez çünkü.
Sarılmak mı geliyor içinden sesli güldümŞimdi küsüz ama bir afralar bir taraflar sormayın kv kp gelince yalandan konuşuyoruz ama onlar yokken yabancıyız eltş ve kaynımla ne bileyim ya kardeş gibiydik keşke böyle yapmasaydı bazen denk geldiğimiz de sarılmak geliyor içimden ama hala aynı zihniyette soğuk soğuk alaylı bakıyor insan hiç mi pişman olmaz diyorum içimden
O bir düşük yaptı ben 3 düşük yaptım ve benden 1 ay önce hamile kaldı 1 ay sonra ben kaldım ayrıca bnmki aşılama ile oldu zannetmiyorum bu yüzden olduğunu, daha hayatıma sokmam onuSatır arasında çocuğunu kaybettiğinden ve çocuğunuzu sevmediğinden bahsetmişsiniz.Belki bundan dolayı kıskanmış ve en ufak bi hareketinizi yanlış yorumlamış olabilir.İddia ettiği olayları daha iyi analiz etmeye çalışın.Baktınız hak veremeyecek durumdasınız o zaman çok önemsemeyip hayatınızdan cıkarın.
Ne bileyim acaba pişman mıdır burada ailesinden uzak olduğu için psikoloji mi bozuldu diye düşündüm ama karakteri böyle sanırım uzak durucam ondanSarılmak mı geliyor içinden sesli güldüm
Haksizliga bende gelenem. Isin toaf tarafi: elti kafayi yemis olabilir,ama kp onun bir lafina neden hemen atladi? Ortada bir durum var belli,ama siz cözememissiniz henüz. Tekrar bir düsünün. Ayrica eltiyi hayatinizdan münkün oldukca cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?