Elti sıkıntısı

eftelya71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
15
0
86
35
İstanbul
erhaba hanımlar. Bende bi elti var çile gibi. Kısa kesicem hemen ozetlicem. Her defasında ben Allah rızası akraba hakkı deyip arayı normal tuttukça bu illaki bu bozuktu çıkarıyor . Ailede herkese iyilik güzellik anı türü şeyler hediye doğum günü hatırlama bayram da ara sır cumaları kurla falan derken herkese gösterdiğim özveriyi binada yapıyorum. Ama kadın ne kıymet biliyor ne güzellikten anlıyor. Bende kimseyle küs mesafeli falan düşünüyorum sevmiyorum . Hayatımda mesafe koyduğum kimse yok. Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış. O derece sıyırmış . Ne yapmalı ne etmeli sizden fikir istiyorum. Biz akrabayız illaki bu yerde biraraya geelicez. Ben bunu düşünüyorum ama o zerre ne hoşhis var ne bişey. Ne biçim bi vicdanım var . Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.

Öncelikle biraz daha anlaşılır yazmalısın..
Sonrasında ise her şeyi düzeltmek için cabalamayi birakmalisin.
Madem eltin böyle istiyor,böyle olacak.
Onunla konuşup sıkıntı çekeceğine susup dialoga girmeyerek rahat edeceksin..

Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.
Dargınlık olmasın istiyorsanız darılmazsınız ama görüşmek istemeyen eltinizle hediyeleşmeyin, görüşmek için çaba harcamayın, mesafeli olun ve mecburen bir araya geldiğiniz durumlarda merhaba nasılsın deyip geçin.

Son düzenleme:
Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış.
Kurtulduğunu sansa da kurtulamamış, kurtulamıyor :)) Burada bile iki defa aynı konuyu açtınız.. Asıl elti sıkıntısını çeken kim acaba :))

Görmezden gel en güzeli onu yok saymak. Bir ortama girdiğinizde herkese güler yüzlü ol o yokmuş gibi davran.
Onun seviyesine inme o bekliyor ki sen ona laf sok o sana laf soksun böyle bir ömür geçmez salla geç

Vallahi musluman uysal koyun degil..Kimseye boynumu da egemem.Bilhassa en onemli husus insan onurudur..Acik acik kadin sizden hoslanmadigini ortaya kusmussa ne diye iyi gecinme telasi..Ben hep derim ekmek atana Vakfikebir ekmegi atarim tas atana kaya firlatirim

Mesefali davranın sizde... Herkes sizin gibi yakin olmak zorunda degil... Bir araya geldiğinizde de gerektiği kadar konusun.. bu kadar.. buda sorunmu yani... Ne eltiler var..

Önce sizinle arasına mesafe koyan birine karşı siz de aynı mesafeyi koyun. Ne bu ısrar? Yakın olmamak kötü olmak anlamına gelmez ki. Herkes sizinle hediyeleşmek, arayıp sormak zorunda mı?

Sonra da niye herkesle bu kadar iyi olmak istiyorsunuz onu düşünün. Önemsemeyin insanları bu kadar.

İyi olmak için nedir bu çaba anlamadım elti ye karşı. Size nasıl geliyorsa öyle davranacaksınız.

Neden iyi olmak için bu kadar caba? O mesafe koyuyorsa sende koy herkesle çok iyi olamaz aran

Sizle görüşmek istemiyorsa sizde ki bu ısrar niye?Siz neden yakın olmak istiyorsunuz? Belliki karşı taraf mesafe koymak istiyor ..Neden takiliyorsunuz buna bu kadar

Görmemezlikten gelin neden yapamıyorsunuz bir araya gelin konuşmayın

Ona da derdinizi böyle anlatıyorsanız sorun olması normal. Çünkü yazdıklarınızın hiçbiri anlaşılmıyor. Yazdığınızı bir okuyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…