Öncelikle biraz daha anlaşılır yazmalısın..erhaba hanımlar. Bende bi elti var çile gibi. Kısa kesicem hemen ozetlicem. Her defasında ben Allah rızası akraba hakkı deyip arayı normal tuttukça bu illaki bu bozuktu çıkarıyor . Ailede herkese iyilik güzellik anı türü şeyler hediye doğum günü hatırlama bayram da ara sır cumaları kurla falan derken herkese gösterdiğim özveriyi binada yapıyorum. Ama kadın ne kıymet biliyor ne güzellikten anlıyor. Bende kimseyle küs mesafeli falan düşünüyorum sevmiyorum . Hayatımda mesafe koyduğum kimse yok. Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış. O derece sıyırmış . Ne yapmalı ne etmeli sizden fikir istiyorum. Biz akrabayız illaki bu yerde biraraya geelicez. Ben bunu düşünüyorum ama o zerre ne hoşhis var ne bişey. Ne biçim bi vicdanım var . Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.
Dargınlık olmasın istiyorsanız darılmazsınız ama görüşmek istemeyen eltinizle hediyeleşmeyin, görüşmek için çaba harcamayın, mesafeli olun ve mecburen bir araya geldiğiniz durumlarda merhaba nasılsın deyip geçin.Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.
Kurtulduğunu sansa da kurtulamamış, kurtulamıyor :)) Burada bile iki defa aynı konuyu açtınız.. Asıl elti sıkıntısını çeken kim acaba :))Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış.
Sizle görüşmek istemiyorsa sizde ki bu ısrar niye?Siz neden yakın olmak istiyorsunuz? Belliki karşı taraf mesafe koymak istiyor ..Neden takiliyorsunuz buna bu kadarerhaba hanımlar. Bende bi elti var çile gibi. Kısa kesicem hemen ozetlicem. Her defasında ben Allah rızası akraba hakkı deyip arayı normal tuttukça bu illaki bu bozuktu çıkarıyor . Ailede herkese iyilik güzellik anı türü şeyler hediye doğum günü hatırlama bayram da ara sır cumaları kurla falan derken herkese gösterdiğim özveriyi binada yapıyorum. Ama kadın ne kıymet biliyor ne güzellikten anlıyor. Bende kimseyle küs mesafeli falan düşünüyorum sevmiyorum . Hayatımda mesafe koyduğum kimse yok. Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış. O derece sıyırmış . Ne yapmalı ne etmeli sizden fikir istiyorum. Biz akrabayız illaki bu yerde biraraya geelicez. Ben bunu düşünüyorum ama o zerre ne hoşhis var ne bişey. Ne biçim bi vicdanım var . Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.
erhaba hanımlar. Bende bi elti var çile gibi. Kısa kesicem hemen ozetlicem. Her defasında ben Allah rızası akraba hakkı deyip arayı normal tuttukça bu illaki bu bozuktu çıkarıyor . Ailede herkese iyilik güzellik anı türü şeyler hediye doğum günü hatırlama bayram da ara sır cumaları kurla falan derken herkese gösterdiğim özveriyi binada yapıyorum. Ama kadın ne kıymet biliyor ne güzellikten anlıyor. Bende kimseyle küs mesafeli falan düşünüyorum sevmiyorum . Hayatımda mesafe koyduğum kimse yok. Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış. O derece sıyırmış . Ne yapmalı ne etmeli sizden fikir istiyorum. Biz akrabayız illaki bu yerde biraraya geelicez. Ben bunu düşünüyorum ama o zerre ne hoşhis var ne bişey. Ne biçim bi vicdanım var . Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.
Ona da derdinizi böyle anlatıyorsanız sorun olması normal. Çünkü yazdıklarınızın hiçbiri anlaşılmıyor. Yazdığınızı bir okuyun benceerhaba hanımlar. Bende bi elti var çile gibi. Kısa kesicem hemen ozetlicem. Her defasında ben Allah rızası akraba hakkı deyip arayı normal tuttukça bu illaki bu bozuktu çıkarıyor . Ailede herkese iyilik güzellik anı türü şeyler hediye doğum günü hatırlama bayram da ara sır cumaları kurla falan derken herkese gösterdiğim özveriyi binada yapıyorum. Ama kadın ne kıymet biliyor ne güzellikten anlıyor. Bende kimseyle küs mesafeli falan düşünüyorum sevmiyorum . Hayatımda mesafe koyduğum kimse yok. Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış. O derece sıyırmış . Ne yapmalı ne etmeli sizden fikir istiyorum. Biz akrabayız illaki bu yerde biraraya geelicez. Ben bunu düşünüyorum ama o zerre ne hoşhis var ne bişey. Ne biçim bi vicdanım var . Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?