elti sorunsalı

Kocana karşı bi ilgisi olabilir mi. Tam manyak . Kendini koru bayramda dahi görüşme. Öylesine kavga çıkar küs kalın
Valla bılemıyorum ama ne zaman denk gelsek toplu akraba yemegı vs hep çok sanslısın esın öyle ıyı boyle ıyı deyıp kendı esını kotuluyor halbukı onun esi de çok ıyı her konuda dısardan gorunen tabıkı

Kaynanan anahtarı neden vermiş kadına ?
Sen bu yaptıklarından sonra kadını neden evine çağırdın ?
Kaynana dugun üstü ev daha tem yerlesmeden yukarı gelmıs o kişi mutfak dolabı yaptırdık yeni çok beyendım bende yaptırcam bi resmını cekeyım demıs kaynanamda da misafir varmıs ınememıs kendısı anahtarı vermıs cek gel dıye . Evede ben cagırmadım bayramda kaynanama geldıler üst kata bızde ordaydık ben ındım sonra asaagı oda arkamdan ındı

Bu durumu kaynana da anlat ona göre kıza mesafe koyun kesinlikle görüşmeyin Zararlı birine benziyor
Zaten en başta kaynanam mesafelı ol dedi gercı hem ol dedı hemde herseye o cagırdı ceyız yerlestırme vs

bu yaptıklarından sonra bırak mesafe koymayı direk küs hiç konuşma bence

Eve almayacaksın bu kadar basit. Ayrıca dıdının dıdısı ile akraba olma telaşı nedir arkadaş. Ben kuzenimin karısını bayramdan bayrama görürüm

Valla bılemıyorum ama ne zaman denk gelsek toplu akraba yemegı vs hep çok sanslısın esın öyle ıyı boyle ıyı deyıp kendı esını kotuluyor halbukı onun esi de çok ıyı her konuda dısardan gorunen tabıkı
Eşinde gözü olabilir yoksa niye taksın sana

Kaynana dugun üstü ev daha tem yerlesmeden yukarı gelmıs o kişi mutfak dolabı yaptırdık yeni çok beyendım bende yaptırcam bi resmını cekeyım demıs kaynanamda da misafir varmıs ınememıs kendısı anahtarı vermıs cek gel dıye . Evede ben cagırmadım bayramda kaynanama geldıler üst kata bızde ordaydık ben ındım sonra asaagı oda arkamdan ındı

Daha ilk başta bu kadar zararı dokunan birine ben olsam bir daha konuşmaz konuşmak istemediğimi de herkese söyler tavrımı belli ederdim.
Belli ki evliliğini bozmaya çalışıyor

Mrb arkadaşlar bana takık bi gelin var ailede eşimin kuzeninin eşi bir yıllık evliyim kızla daha ilk tanısdigimiz gün bu aileyi kotulemeye başladı bende mesafe koydum araya ama dugün üstü kaynanam dan evin anahtarını alıp çekmeceleri kurcalayip halima sigara bastığını öğrendim karşıma alıp konuştum sigara olayını inkar etti ama eve girdigini mecbur itiraf etti eşimin telinde bazı mesajlarını gördüm o kızı hemen aile içine sokma filan yazmış sevgili doneminde benimki cevap vermemiş ole kalmış mesaj geçenlerde bana geldi arkasindan banyoda Muska buldum eşime söyledim şaşırdık kaldık kız benle kafayı bozmuş konuşmakda fayda etmiyor napsam bilemedim
Canim bence senle deil ama esinle kafayi bozmus olabilir :(

Bence o size takık değil altında muhakak başka sebepler vardır.
Muska felan halıya sigara söndürmeler normal bir takıklık durumu değil dikkat edin.
Evinizi de sirkeli suyla baştan aşagıya silin hem hijenik hem de kötü gözlere fazydası olur.
Anahtarı da değiştirin mesafe koyun.

Eve almayacaksın bu kadar basit. Ayrıca dıdının dıdısı ile akraba olma telaşı nedir arkadaş. Ben kuzenimin karısını bayramdan bayrama görürüm
Evet normalde bende öyleyım ama esım tarafı çok baglılar ıkı aıle apartmanı yan yana bu durumda sıkıyo zaten benı hızım bınada ben kaynana yan bına yapısık hemen amcası dedesi oğlu o kız yanı ıc ıceler çok

Bence o size takık değil altında muhakak başka sebepler vardır.
Muska felan halıya sigara söndürmeler normal bir takıklık durumu değil dikkat edin.
Evinizi de sirkeli suyla baştan aşagıya silin hem hijenik hem de kötü gözlere fazydası olur.
Anahtarı da değiştirin mesafe koyun.
Anahtar olayı evet olabılır suan kımsede yok ama güven Olmaz benden önce bu daırede kaynanam oturuyormus arada yapıyorum sırkelı su

O bana eltim dıyor aslında amcanın gelını
Bence o kız sapik ben diyim

Kimse gözü varsa ya esinizde ya da varsa kayninizda ... Didisinin didisi eltinim diyor resmen zarar verici bir insan .

Bence o kız sapik ben diyim

Kimse gözü varsa ya esinizde ya da varsa kayninizda ... Didisinin didisi eltinim diyor resmen zarar verici bir insan .
Zarar verıcı olduğu kesın kıskanç insandan korkucaksın zaten

Evet normalde bende öyleyım ama esım tarafı çok baglılar ıkı aıle apartmanı yan yana bu durumda sıkıyo zaten benı hızım bınada ben kaynana yan bına yapısık hemen amcası dedesi oğlu o kız yanı ıc ıceler çok
İşte fazla iç içe olunca böyle sapık ruhlu insanlarla yüzyüze kalmanız normal ama eve muska koymak aklı dengesinin bozuk olduğunu gösterir. Senin yapman gereken kaynananı çağırıp bunu göstermekdi. ama sen çok pasif kalıyorsun bu yüzden başına büyük iş gelecek aklın ancak o zaman yerine gelecek de geç olacak.

Ne biçim ilişkiler, ne münasebet, evinin içini sirkeli suyla sil her yerine oku üfle ve kilidi değiştir kimseye verme anahtarını.

Back
X