• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunsalı

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
eltiniz sizinle sebebini bilmediğiniz bir şekilde konuşmuyorsa ona neden benimle konuşmuyosun diye sorarmısınız? bu elti sizin yüzünüze gülüp kaynananıza sizinle ilgili söylenen, size durduk yerde her fırsatta laf sokan biri olsa bu kadar düşünürmüydünüz?konuşmayan büyük eltim benimle.. aramızda 9 yas fark var ben küçüğüm deyip sorup konuşmalımıyım neden bu kadar takıyorum bilmiyorum aynı ortama girdiğimizde sadece selamlaşıyoruz sonrasında yokmuşuz gibi davranıyoruz.kendisi çok alıngandır ama ben hep sıcakkanlı yaklaştığım halde hep laf sokar sonrada herkes bana sokuyo ben alınmıyorum der anlamadım ben bu kadını.. 3 eltinin en küçüğü benim. onlar ikisi altlı üstlüler kayınvalidemle.. ben ayrıyım uzağım biraz. geçen gün gittim küçüğü normalde yalnızken benle konusur sohbet eder ama o yanımızdayken oda pek sallamadı ogün ikisi ben yokmuşum gibi davrandılar kayınvalidemde oturuyoduk. napıcamı bilmiyorum. bana akıl fikir verirmisiniz?

Hemen hemen benzer eltiye sahibim. Öyle ki nişanlıyken yanımda otursa bile nasılsın demezdi o kadar soğuktur.
Baktım bu hep böyle birde insanlara görünce özledim diye sarılıp arkadan giydiriyor.
Summer kızım uzak dur dedim ve öyle yaptım. 6 yıldır kv ile birlikte oturuyorum ve çatlıyor diyebilirim :KK53:
Zaten kayınvalidem de en sonunda nasıl biri olduğunu anladı. Ama anlamasa da takmazdım.
Sonuçta kimse arpa ektiği yerden buğday biçmiyor. Çok sallama zamanla nasıl biri olduğu ortaya çıkar

Hiçte sormam. sebepsiz değildir elbette konuşmaması ama umrumda da olmaz.

kesınlıkle sorma mesafe koy hıcbısey olmamıs gıbı davran
sorunu olan konusmayan kendısı bı problemı varsa kendısı gelsın halletsın ustune hıc dusme

Ya birak bosver Allahin sevgili kuluymussun iste ne guzel konusmuyorlarmis boyle devam etsin hic ses etme:KK53::KK53:

Sebebini bilmemek çıldırtıyor muhtemelen sizi.

Oralı olmayın. Umursamayın. Bakın nasıl gelir konuşur bu sefer.

Benimle konusmayanla ben de konuşmam. Konusmuyorsa neden konusmuyorsun diye de sormam.

Elti sorunsalı değil, elti sorunu. İlla sorunsal kelimesi kullanılacaksa, sorunsal elti.

Konunuza gelince, kapınızı camınızı kapatın, dış kapının dış mandallarını kafanıza takmayın. İsteyen konuşuuuur, istemeyen konuşmaz. Canınızı sıktığınıza değmez.

Aslında sormaman daha iyi olur sallamaman falan. Çünkü normal olan sorunu olan kişinin konusmasidir. Ama ben olsam kesin sorarım duramam ben böyledurumlarda huyum kurusun:( hiç dayanamam çok takarım kafama ilk karşılaştığım yerde sorarım nedir bu durumun nedeni diye. Keşke bende kimseyi takmayan biri olsaydım. Huy işte

Elti denilen kavram cok komik bence sokakta herhangi biriyle akrabalik iliskisi bakimindan ayni konumda benim gozumde.

Ayrica birisine benimle niye konusmiyorsun bir problem mi var demek onu onemsediginizin gostergesidir. Yerinizde olsam iyi davranmaya devam eder ama asla guvenmezdim kendisine.

henüz eltim yok ama kayinvalidem bile kusse benimle ona bile sormam kaldı ki elti salla gitsin

Arkamdan beni cekistiren insanin yuzune bakmam. Bosver ya eltinle mi evlisin gormezden gel. O kim dis kapinin dis mandali.

haklısınız aslında ama insan aynı evin gelini olunca bide eşinin abisinin eşi olunca görüşmek zorunda kaldığın kişilerden işte..

Hemen hemen benzer eltiye sahibim. Öyle ki nişanlıyken yanımda otursa bile nasılsın demezdi o kadar soğuktur.
Baktım bu hep böyle birde insanlara görünce özledim diye sarılıp arkadan giydiriyor.
Summer kızım uzak dur dedim ve öyle yaptım. 6 yıldır kv ile birlikte oturuyorum ve çatlıyor diyebilirim :KK53:
Zaten kayınvalidem de en sonunda nasıl biri olduğunu anladı. Ama anlamasa da takmazdım.
Sonuçta kimse arpa ektiği yerden buğday biçmiyor. Çok sallama zamanla nasıl biri olduğu ortaya çıkar

kendisi 7 yıllık evli ben 14 aylık herkes ne olduğunu biliyor ama kimse ses çıkaramıyor ona kayınvalidem bile şimdi laf söyler diye yapmayacağı bişeyi yapar sanki eltim kayınvalide. çok konuşan bi insan onunla laf yarışına giremezsin bi ortamda ol en çok kendisi konuşur kimse konuşmaz pek.

Ne takiyosun seni sallamayani sen hic sallama..bellki cekememezlik var..uzak dur zararli cikma

çekememezlik zaten var ben inanmak istemiyorum ama var yani uzağım evim ayrı haftada bir kere falan gidiyorum kendileri hep iç içeler

Hiçte sormam. sebepsiz değildir elbette konuşmaması ama umrumda da olmaz.

ne güzel darısı başıma inşallah

kesınlıkle sorma mesafe koy hıcbısey olmamıs gıbı davran
sorunu olan konusmayan kendısı bı problemı varsa kendısı gelsın halletsın ustune hıc dusme

haklısınız gelsin kendisi konuşsun sorunu neyse yoksada paşa paşa gelir konuşur ama o zaman ben nasıl davranmalıyım bendemi hiç bişey yokmuş gibi davranıcam

Beni takmayanı ben hiç takmam.
Kafaya da takmam, herkes ne hali varsa görsün.

aynen ne hali varsa görsün sinirlerim tepeme çıkıyor normalde iyi anlaşırdık kendileriyle ama artık laf sokuşlarına katlanamıyorum saçma sapan şeyler bana kayınvalidelik yapmaya çalışıyor resmen çok dalgacı bi insan git gide soğuyorum

Ya birak bosver Allahin sevgili kuluymussun iste ne guzel konusmuyorlarmis boyle devam etsin hic ses etme:KK53::KK53:

öylemi dersin canım

3.şahısları bu kadar önemsemeyin
Elti nedir ki ister konuşsun ister konuşmasın, paşa gönlü bilir
Konuşana cevap veririm konuşmayanı yok sayarım , bana ne

NOT : Eltim yok, sanırım şanslıyım

evet bence şanslısınız. bende öyle yapıyorum artık o beni saymıyor konuşmuyor bende onu sayıp konuşmuyorum sallamıyorum bişey sorsam bile yüzüme bakmadan cevap veriyor ne alıp veremediği var anlamadım

Sebebini bilmemek çıldırtıyor muhtemelen sizi.

Oralı olmayın. Umursamayın. Bakın nasıl gelir konuşur bu sefer.

evet sebebi neyse öğrensem yeticek aslında. haklı veya haksız olayım konuşmasın
konuşmıcam zaten üstündede durduğumu ona hissettirmicem
çok isterse gelir söyler

Benimle konusmayanla ben de konuşmam. Konusmuyorsa neden konusmuyorsun diye de sormam.

bende öyle yapıcam sormıcam konuşmazsa konuşmasın

Elti sorunsalı değil, elti sorunu. İlla sorunsal kelimesi kullanılacaksa, sorunsal elti.

Konunuza gelince, kapınızı camınızı kapatın, dış kapının dış mandallarını kafanıza takmayın. İsteyen konuşuuuur, istemeyen konuşmaz. Canınızı sıktığınıza değmez.

düzelttiğiniz için teşekkür ederim :)
çok haklısınız bende takmamaya calısıcam artık psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

Aslında sormaman daha iyi olur sallamaman falan. Çünkü normal olan sorunu olan kişinin konusmasidir. Ama ben olsam kesin sorarım duramam ben böyledurumlarda huyum kurusun:KK43: hiç dayanamam çok takarım kafama ilk karşılaştığım yerde sorarım nedir bu durumun nedeni diye. Keşke bende kimseyi takmayan biri olsaydım. Huy işte

bende siz gibiyim ama yanlış yapıyoruz işte sormamak lazım insanlar onları önemsemenizi haketmiyolar çünkü

Elti denilen kavram cok komik bence sokakta herhangi biriyle akrabalik iliskisi bakimindan ayni konumda benim gozumde.

Ayrica birisine benimle niye konusmiyorsun bir problem mi var demek onu onemsediginizin gostergesidir. Yerinizde olsam iyi davranmaya devam eder ama asla guvenmezdim kendisine.

ben zaten hep aynıyım kötü davranamamki o benle konuşsun soğuk olurum ama konuşurum yine yani ama çok soğudum gerçekten kendisinden

dertsiz başına dert mi arıyorsun be cnm bırak konuşmasın daha iyi

öylemi dersin canım

henüz eltim yok ama kayinvalidem bile kusse benimle ona bile sormam kaldı ki elti salla gitsin

haklısınız sanırım

Gerekli görüyorsanız gidin elbette. Hem anlattıklarınızın kimseye aktarılmayacağını bilirsiniz, hem objektif bakış açısı ile fark etmediklerinizi görebilirsiniz. Ne güzel, rahatlar insan.

Hic pesinden gidip kendi degerini düsürme canim ya kiskancliktan yada kendinde olmayan birseyden konusmuyordur bir hatan olsaydi kendin bilirdin?

Back
X