Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de eltim konuşmaz burnu havada küçük dağları yaratmış gibi ben de küçüğüm eltimden 3 yaş var onlara yurtdışında yaşıyorlar senede bir kez geliyor lar ama yokmusum gibi davranıyor aynı ortam da bendee hiç umursamiyorum kaynanam görümcelerim herkes anladı lar önceleri toz kondurmazlardi şimdi herk es farkında herşeyin bende takmıyor umm umrumda da değil
Aynı model bende de var hemde ben ondan 6yaş büyüğüm.. ama nere saygı yüzünü hep asar. Laf sokar. Ilk defa bir insana karşı nefret hisi duyuyorum. Keşke benim ki de benle muhatap olmasa.