• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

Gunesay90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
26
3
1
34
Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!

Neden önce kendi hayatımıza bakmıyoruz ?
Şu anda düşünmen gereken bir elti topluluğu olmamalı.
Bırak daha çok sevsin ne kaybedersin ? Bunlara takılı kalmayın bırakın isteyen istediğini daha çok sevsin..Kuracağınız yuvayı düşünün , daha evlenmeden bilenerek geliyorsunuz..

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka
size ne
aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil
sadece siz mi akillisiniz, baskalarinin zekalarini kucumsemeyin
diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık
size yardim etmek zorunda degiller, birilerine guvenerek mi evleniyorsunuz? oyle olmali ki birileri gelmeyince huzurunuz kaciyor.

Şimdiden başlamış büyük yarış...
Kime kendini sevdirmek zorundasın ki?? bırak kim ne yapıyorsa yapsın, eşinle iyi ol gerisi teferruat...

size ne

sadece siz mi akillisiniz, baskalarinin zekalarini kucumsemeyin

size yardim etmek zorunda degiller, birilerine guvenerek mi evleniyorsunuz? oyle olmali ki birileri gelmeyince huzurunuz kaciyor.
Zeka mı küçümsenmiş o yazıda zekayla ilgisi ne Kimseye güvenmedim bu yoa cıkarken ayrımcılık neden kaynaklanır bunu öğrenmeye calıstım ama masallah art niyet aramıssın

Hayirdir, caniniz elticilik oynamak mi istiyor?
Nereden bakarsan bak, sorun yok ortada. Eltinizin kayinvalideyle arasinin karsilikli olarak iyi olmasi sizi niye rahatsiz etti? Yapmaciklik filan demissiniz de, bir siz mi akillisiniz hemen anladiniz, herkes saf ve kandirildi mi? Milletin iyi iliskisini agziniza dolamayiverin. Bu sekilde fesatca yaklasmak yerine iyi olun, size de sevsinler. Kim kime dugununde evinde yardim etmis, bu da onlari baglar. Haksizlik filan yok. Kimse mecbur degil, kimin icinden kime ne yardim etmek geliyorsa onu yapar. Siz daha dun 1, bugun 2, fazla heyecanlanmissiniz kv, elti diye. Kendi hayatiniza bakin, size karisan eden yokmus iste. Daha ne...
Hayir ben anlamiyorum, kimi kadinlar evlenir evlenmez "gozunun ustunde kasi var" diye direk birileriyle sorun cikarmaya calisiyor. Es ailesini dilinize dolamaktan den baska hic mi hayatiniz yok yahu?

Yahu ne kadar ekmek, o kadar köfte.
Bu kadar dert ediyorsanız sizin aileniz de yalakalık yapsın, pohpohlasınlar.
Madem o geline iyi davranılmasının sebebi bu ve siz çözmüşsünüz bunu, daha ne?
Dolayısıyla siz de el üstünde olursunuz.

Zeka mı küçümsenmiş o yazıda zekayla ilgisi ne Kimseye güvenmedim bu yoa cıkarken ayrımcılık neden kaynaklanır bunu öğrenmeye calıstım ama masallah art niyet aramıssın

cok
Nereden bakarsan bak, sorun yok ortada. Eltinizin kayinvalideyle arasinin karsilikli olarak iyi olmasi sizi niye rahatsiz etti? Yapmaciklik filan demissiniz de, bir siz mi akillisiniz hemen anladiniz, herkes saf ve kandirildi mi? Milletin iyi iliskisini agziniza dolamayiverin. Bu sekilde fesatca yaklasmak yerine iyi olun, size de sevsinler. Kim kime dugununde evinde yardim etmis, bu da onlari baglar. Haksizlik filan yok. Kimse mecbur degil, kimin icinden kime ne yardim etmek geliyorsa onu yapar. Siz daha dun 1, bugun 2, fazla heyecanlanmissiniz kv, elti diye. Kendi hayatiniza bakin, size karisan eden yokmus iste. Daha ne...
Hayir ben anlamiyorum, kimi kadinlar evlenir evlenmez "gozunun ustunde kasi var" diye direk birileriyle sorun cikarmaya calisiyor. Es ailesini dilinize dolamaktan den baska hic mi hayatiniz yok yahu?

sevdeeeeeem

Yahu yorumunu bi oku beni fesatlıkla suclamıssın da sen nasıl bir fesatlık sergilemişsin beni yargılarken ki uslubun benim yapıyosam bir hata o hatadan beter pesss

Yahu yorumunu bi oku beni fesatlıkla suclamıssın da sen nasıl bir fesatlık sergilemişsin beni yargılarken ki uslubun benim yapıyosam bir hata o hatadan beter pesss
Valla kusura bakma. Aralari cok iyi, cunku onlar yalaka falan filan demek basbayagi fesatlik ornegi. Cunku akliniza baska hic bir sey gelmiyor degil mi? Mutlaka yalan sevgidir, oburu oburunu kandirmistir, sevilen de yalaka diye seviliyordur. Baska sebep olamaz. Bir de su dusuncelerinizle sevilmeyi, destek gormeyi bekliyorsunuz bu insanlardan. Esiniz dostunuz sizin sirtinizi sivazliyor olabilir, ama burada disaridan esas nasil gorundugunuz acikca yuzunuze carpilir malesef. Sizin icin uzgunum.

Yahu ne kadar ekmek, o kadar köfte.
Bu kadar dert ediyorsanız sizin aileniz de yalakalık yapsın, pohpohlasınlar.
Madem o geline iyi davranılmasının sebebi bu ve siz çözmüşsünüz bunu, daha ne?
Dolayısıyla siz de el üstünde olursunuz.
İşin özü elti diğer kişiler tarafından seviliyor. Herkes sevip bu siz sevmiyorsaniz bu sizin sorununuz.
Kıskançlık kötüdür bi an önce kurtulun.
kıskanclık değil ona karşı yapılan ayrılcılığı o anlatmasa ben fark etmezdim bile belkide o bana laf arasında beni arıyolar yada geliyolar benimkinde varlardı gibi şeyler söylediği için gerildim ben

Valla kusura bakma. Aralari cok iyi, cunku onlar yalaka falan filan demek basbayagi fesatlik ornegi. Cunku akliniza baska hic bir sey gelmiyor degil mi? Mutlaka yalan sevgidir, oburu oburunu kandirmistir, sevilen de yalaka diye seviliyordur. Baska sebep olamaz. Bir de su dusuncelerinizle sevilmeyi, destek gormeyi bekliyorsunuz bu insanlardan. Esiniz dostunuz sizin sirtinizi sivazliyor olabilir, ama burada disaridan esas nasil gorundugunuz acikca yuzunuze carpilir malesef. Sizin icin uzgunum.
İşte bi anda anlatmak için kısa özetle yazınca heralde anlaşılmıyor şimdi şöyle söyleyeyim kalbimi Allah bilir kıskanmak yada fesatlık içimde zerre kadar var mı yok mu onun dışında eleştirebilirsin ancak fesatlıkla suclamanıda ben eleştiririm ayrıca söz ettiğim eltim bana onlar bana gelmişti beni ararlar hep gibi şeyler söyleyene kadar ben ayrımcılık yaptıklarını farketmedim bile

Back
X