• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

Valla kusura bakma. Aralari cok iyi, cunku onlar yalaka falan filan demek basbayagi fesatlik ornegi. Cunku akliniza baska hic bir sey gelmiyor degil mi? Mutlaka yalan sevgidir, oburu oburunu kandirmistir, sevilen de yalaka diye seviliyordur. Baska sebep olamaz. Bir de su dusuncelerinizle sevilmeyi, destek gormeyi bekliyorsunuz bu insanlardan. Esiniz dostunuz sizin sirtinizi sivazliyor olabilir, ama burada disaridan esas nasil gorundugunuz acikca yuzunuze carpilir malesef. Sizin icin uzgunum.
bana da ayni suclamalarda bulundu sevdooos, bosver sen :)

Tebrikleeer. Hayatın boyunca kafana takacağın bir meşgale bulmuşsun. Eltini kıskanıyorsun sanki.Çok mu gerekli. Hem sevsinler ne olacak ? Al eşyanı temiz temiz otur. Sonra vay ben beğenmemiştim de falanca dedi diye aldım lafları çok dönüyor ortada.

Çok boşta kalmışsın. Kendini oyalacak bir şeyler bulmalısın.

kadına yalaka demişsiniz biz onu biraz yumuşatalım sıcak kanlı diyelim. O kadar sıcak kanlı birisi çağırmıştır. Ay şu gün eşyalar gelecek gelin siz de görün yardım edin demiştir. Onlarda gelmiştir. Yoksa arayıp mobilyaların gelecek mi ay ben de koşayım demez kimse, siz mesafeli bir insansınız ona göre onlar da mesafe koyar. Şimdiden kıyaslamaya başlamayın. Hatta hiç kıyaslamayın. sadece sizi enayi yerine koyacak birileri olursa sesiniz çıksın onun dışında herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. Saygı çerçevesinde görüşürsünüz.

kadına yalaka demişsiniz biz onu biraz yumuşatalım sıcak kanlı diyelim. O kadar sıcak kanlı birisi çağırmıştır. Ay şu gün eşyalar gelecek gelin siz de görün yardım edin demiştir. Onlarda gelmiştir. Yoksa arayıp mobilyaların gelecek mi ay ben de koşayım demez kimse, siz mesafeli bir insansınız ona göre onlar da mesafe koyar. Şimdiden kıyaslamaya başlamayın. Hatta hiç kıyaslamayın. sadece sizi enayi yerine koyacak birileri olursa sesiniz çıksın onun dışında herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. Saygı çerçevesinde görüşürsünüz.
Yalaka dememin nedeni eltimin annesi laf sokar tarzda konusmaları var bana karsı ama nişanlımın yanında canımmmm diyo bana yardım ediyor gözüküyo herşeye ama erkek tarafı yoksa yanımda bildiğiniz suratsız cıldırmamak işten değil...

Bence daha öncesinde eltinizin bi hareketi size batmıs ve ondan sonra her şeyi yapmacık olarak hissetmişsiniz. Yeni gelinsiniz ilgi görmek istiyorsunuz bu gayet normal. Ancak etrafında herkes tarafından sevilen bir elti var ve herkes tarafından seviliyorsa gerçekten onu hakediyordur diye düşünüyorum.

Siz yeni gelin olduğunuz için içten içe ona gösterilen ilgiden daha fazlasını beklemişsiniz.
Henüz sizi çok yakından tanımıyorlar. Belki siz o eltiden daha iyisinizdir daha cok sevileceksinizdir ama bu düşünceler sizi cok farklı yere götürür oldugunuzdan kötü gösterir.

Bence daha öncesinde eltinizin bi hareketi size batmıs ve ondan sonra her şeyi yapmacık olarak hissetmişsiniz. Yeni gelinsiniz ilgi görmek istiyorsunuz bu gayet normal. Ancak etrafında herkes tarafından sevilen bir elti var ve herkes tarafından seviliyorsa gerçekten onu hakediyordur diye düşünüyorum.

Siz yeni gelin olduğunuz için içten içe ona gösterilen ilgiden daha fazlasını beklemişsiniz.
Henüz sizi çok yakından tanımıyorlar. Belki siz o eltiden daha iyisinizdir daha cok sevileceksinizdir ama bu düşünceler sizi cok farklı yere götürür oldugunuzdan kötü gösterir.
Cok güzel yaklasımınız ancak ben ekstra bi ilgi beklemiyorum ki mesela şöyle söyliyim geçen hafta çeyizlerim alındı ben pek anlamam adetlerden eltimin dediği şu bana hepsi geldi erkek tarafı gider öyle gibi sözler sonra onlar gelmeyince bende şaşırdım o oyle soylemese ben farketmezdım bile

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!
Evlendikten sonra iyi ki çok fazla etrafımda olmamışlar diyceksin. O yüzden boşver

Amaaan çok ta TIINNN...
Kocan sevsin kız. Eltinden, kv den sana ne! Biz de 4 eltiyiz, inan evlenirken ne eşya yerleştirmeye geldiler, ne çeyiz sermeye. Resmiyet her zaman iyidir. Bırak samimiyet kurmaya çalışma, ayda yılda bir araya gelirsiniz nasılsa! Kv' yi de boşver, kimi severse sevsin, sevse ne olacak, yaransan ne olacak... Boşver... Sen kocana yaran. Kocanı sev, sevil. Aşk dolu yuvanızda birlikte yaşlanırsınız inşallah.:KK60:

C
Amaaan çok ta TIINNN...
Kocan sevsin kız. Eltinden, kv den sana ne! Biz de 4 eltiyiz, inan evlenirken ne eşya yerleştirmeye geldiler, ne çeyiz sermeye. Resmiyet her zaman iyidir. Bırak samimiyet kurmaya çalışma, ayda yılda bir araya gelirsiniz nasılsa! Kv' yi de boşver, kimi severse sevsin, sevse ne olacak, yaransan ne olacak... Boşver... Sen kocana yaran. Kocanı sev, sevil. Aşk dolu yuvanızda birlikte yaşlanırsınız inşallah.:KK60:
cok tesekkur ederim sizde inşallah elti ne ya diyosun ama hoop canıını sıkıyo işte bi şekilde:(

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!
Çapraz sorgu yapın kendinize bir .
Kendinize iyi polis kötü polis olun .:silah:
Yalakalik diye nitelendirilen seyler bütünü ne olabilir acaba ?

severse sevsin ne olacak ki?
benim kv de de konusu açıldıkça der eltimden için X in huyu çok güzel.
maşallah der geçerim.
her insanın yaradılışı farklı,herkes birbirini sevmek zorunda değil.
unutmayın onlarla değil kocanızla evleniyorsunuz.
kocanızda seviyor ki evleniyor.
dert aramayın kendinize.

bugün sevsinler gelsinler istiyorsun
yarın aman sevmesinler ama yeterki gelmesinler uzak dursunlar diyeceksin

Ya eşyalarınız için yanınıza gelmemeleri lütuf degil mi sizce de? İki kişilik dünyanızın ilk adımlarını tek basınıza atıyorsunuz işte ne güzel. Elti, görümce, kayınvalide cümbür cemaat işlerden ne anlarsınız ben de bunu bilmiyorum.

Resmen kıskançsın. İnsanların kalbinden ne geçtiğini yalnız Allah bilir ama sen atıp tutmuşsun gerçekten sevdiklerine inanmıyorum diye. Senin yalakalık dediğin samimiyettir belki de, iyi niyettir. Ve yine belki senin bu çekememezliğin yüzüne bakışlarına yansıyordur. O yüzden insanlar eltinin yanındayken sana mesafeli duruyordur. Bol bol dua et Allaha da seni bu kara düşüncelerden kurtarsin. Yoksa günün birinde çok yalniz kalirsin. Hiç seni tanımadan kapkara bir kalp gördüm yazdıklarında. Allah yardımcın olsun.

Kusura bakmayın ama siz fesatlık yapıyorsunuz daha doğru düzgün tanımadan ailenin içine girmeden eltiyi ve ailesini etiketlemissiniz. Şu yazdiklarinizdan eltiyi cekemediginizi anladım Allah eltinizin yardımcısı olsun size de sükunet sakinlik ve huzur nasip etsin inşaallah

Gecenlerde bi yakinimin yeni geliniyle tanistim bi insan bu kadar mi sicakkanli olur cana yakin hem sasirdim hemde bu yakinligi hosuma gitti.
Sonra bi sefer daha gorustuk ozmn anladim ki kiz samimi degil neyse:))
Sonra bigun bana geldi aman Allahim neler neler anlatiyo ondan once evlenen eltisine yok sunu yaptilar yok bunu ruh hastasi gibiydi resmen.
En son demesin mi herkese bilerek cana yakin sicak davraniyorum eltimden ustun olcam felan ogun zaten dedim ki biz senle bidaha gorusmeyelim:olamaz:bu anlattiklarim binde biri neler neler ilk defa bi elti kiskancliginin nerelere varcagini gordum.uc eltisi olan bi kisi olarak :KK53:
Ogun bugundur gorusmuyorum zaten mecbur olmadikca.
Sen sen ol bosver yalakalik felan bos seyler kendin ol.
Yalakalik yaptigi insanlar da belki sirf ondan beklentileri oldugu icin yanindadirlar

yine bir elti..ve yine bir "sorunsal"daha..yahu birakin kim kime yaraniyorsa yaransin.yapmacikliktan ölsun sizene.?sizin karakterinize ters olabilir bazi insanlarin davranislari ne var bunda?simdiden bu kadar takilirsaniz eltiye suna buna Allah kocanizinda sizinde yardimciniz olsun.böyle hayat gecmez.birakin kim ne yapiyorsa yapsin.siz kendi davranislarinizdam mesulsunuz.mesafeli olun bitsin gitsin..

Back
X