• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

ilerde aman sevmesinler diyeceksin . bazı insanlar övünmeyi sever sana abartarak anlatıyordur . birde belki kadın illallah dedi yardım ettikten sonra bidaha gitmicem dedi belki .

size mi soracak eltiniz ve ailesi dünürlerine yakın davranmak için ,bazı insanlar daha sıcak davranır amaç yalakalık olmayabilir bazısı gerçekten yalakadır herkesin inana ilişkileri farklıdır,size karşı sahte tavırları olsa eyvallah ama kayınvalideniz düşünsün benim gelin ve dünürler bana samimi mi değil mi diye.diğer eltiler demek o 3.eltiyi sıcak ve samimi bulmuşlar yakın davranmışlar siz şimdiden kendinizi zaten soyutlayıp soğuk davranıyorsanız niye size yardıma gelsinler ayrıca gelmek zorunda da değiller.bir de nişanlıyı doldurma çalışmaları başlamış tarafınızdan,kendi hayatınıza bakın,kayınvalidenizle kendi ilişkinize bakın ötekilerinin ne yaptığı ya da ne yapmadığıyla ilgilenmeyin.

Sevilen eltinizin ve ailesinin gerçekten sevecen ve yardim sever insanlar olma ihtimali yok mu direk yalaka yaftasini yapıştırmıştiniz

Ya bu daha nisanliyken eltiye kafayi takan insanlara hasta oluyorum.
Yeni evlenecek insanin hic mi derdi, işi olmaz.Yada başka kimse yokmu neden elti.
Niye eltiyi bukadar hayatinin merkezine koyar insan.

Aşırı soğuk ve muhabbetsiz oldugunuz için olabilir. Bu devirde kimse kimsenin suratıni çekmiyor

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!

Bilmem kaç yıllık gelinlerinin ne olduğunu onlar bilmiyorlar, daha siz o aileye girmeden elti adayınızın yalaka olduğunu mu anladınız? Koca koca insanların sizin yaşınız kadar tecrübesi vardır, yani kimin yalaka kimin samimi olduğunu bilirler, merak etmeyin. Varsayalım ki dediğiniz gibi yalaka bile olsa sizlik yine bir şey yok. Sizin de dediğiniz gibi yalaka bir tip de olabilir ama onlar ilişkilerini böyle düzenlemiş de olabilir, geçimsizlik olmasın diye politik ilişkiler de kurabilirler. Size bir zararları olmadıktan sonra eltiniz çok da umurunuzda olmamalı.

Daha evlenmeden elti fobisi geliştirmişsiniz, huzurunuz için kendi ilişkinize odaklanmanızı öneririm. Bırakın kim ne yapmış bunları düşünmeyin.

Bu konuya takili kalmaa evlenmeden cikar at aklindan cunku dugunden sonra da cok alip verirsin içinde bi noktadan sonra esini yansitip huzurun kacabilir belliki seni ifrit etmeye calisiyor surekli anlatarak kanma buna

Ay duymamazlıktan gel ne istiyon akil mi kalmadı yahu sen napcan daha evlenmeden eltiyi falan neyin yarışına giriyorsunuz

niyet okuyuculuğu yapmaya gerek yok. eltin şundan yapıyordur, bundan yapıyordur diye fikir belirtmeyeceğim. nişanlının ailesinin herhangi bir davranışından bugüne dek rahatsız olmamışsın. eltin konuşunca ayrımcılık yaptıklarını düşünmeye başlamışsın.
şu pencereden bak. aile ilk gelini alıyor, tecrübesizler. sık gitmişler, sık aramışlar, sık görüşmüşler. kendilerince bundan bir tecrübe kazanmışlar. demek ki bir rahatsızlıkları oldu, yaşandı ki, ikinci çocuklarında daha ölçülü ve temkinli davranıyorlar. bu kötü bir şey değil ki. birbirinizi tanımak için nasipse uzuuuuun yıllarınız var. her şeyi doğal akışına bırak ve hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
sadece doğal ol, kimin kimi daha çok sevdiği çok mu önemli? saygı olsun bence kafi. ön yargılarını kafandan silersen, emin ol daha huzurlu olursun. huzurlu olursan da, huzur verirsin. huzur verirsen arada zaman içinde sevgi de oluşur.

Hayır diğer eltiler senin eşyaların serilirken gelmedi diye niye ayrımcılık yapmış oluyor onu anlamadım.

Gelmek gibi bi zorunlulukları mi vardı ?
Nasıl bir mantık, nasıl bir kafa bu ?

Çok kiskancsin.

Hayirdir, caniniz elticilik oynamak mi istiyor?
Nereden bakarsan bak, sorun yok ortada. Eltinizin kayinvalideyle arasinin karsilikli olarak iyi olmasi sizi niye rahatsiz etti? Yapmaciklik filan demissiniz de, bir siz mi akillisiniz hemen anladiniz, herkes saf ve kandirildi mi? Milletin iyi iliskisini agziniza dolamayiverin. Bu sekilde fesatca yaklasmak yerine iyi olun, size de sevsinler. Kim kime dugununde evinde yardim etmis, bu da onlari baglar. Haksizlik filan yok. Kimse mecbur degil, kimin icinden kime ne yardim etmek geliyorsa onu yapar. Siz daha dun 1, bugun 2, fazla heyecanlanmissiniz kv, elti diye. Kendi hayatiniza bakin, size karisan eden yokmus iste. Daha ne...
Hayir ben anlamiyorum, kimi kadinlar evlenir evlenmez "gozunun ustunde kasi var" diye direk birileriyle sorun cikarmaya calisiyor. Es ailesini dilinize dolamaktan den baska hic mi hayatiniz yok yahu?
aynen katiliyorum

Hayır diğer eltiler senin eşyaların serilirken gelmedi diye niye ayrımcılık yapmış oluyor onu anlamadım.

Gelmek gibi bi zorunlulukları mi vardı ?
Nasıl bir mantık, nasıl bir kafa bu ?

Çok kiskancsin.
durumlari musaitmis gitmisler belki simdi hastalar cocuklari var

Aşırı soğuk ve muhabbetsiz oldugunuz için olabilir. Bu devirde kimse kimsenin suratıni çekmiyor
Soguk ve muhabbetsiz olduğum kanısına nasıl vardınız hadi yazdıklarımdan soğukluk sezdiniz ditelim muhabbetsiz olduğum nerden cıktı anlatamadım

benim 1 tane eltim var o da nişanımda yoktu sonrasında ne beni(hadi benimle tanışmıyordu) ne eşimi aradı, bohçasını yolladım bir teşekkür yok, düğünüme bile gelmemişti hatta sonradan beni bırak eşimi bile arayıp bir hayırlı olsun demedi, ne oldu? kv ve eşime sadece yeri geldiğinde ve düzgün bir şekilde söyleyeceğimi söyledim; ona gidelim dediklerinde böyle kırgınlığım var benim vs gibi, ben iyi oldum..

şimdiden şu elti şöyle bu elti böyle diye başlarsanız sonu gelmez, boşverin hepsini siz kendi yolunuza bakın. kv niz onunla iyi olabilir arası zamanla sizinle de iyi olabilir bilemezsiniz.

Büyük ihtimalle yüksek derece sevgisizlik oldugundan dolayi belli ki sevilme ihtiyaclari var.Maslovun ihtiyaclar hiyerarşisinin çok alt kademesindeler,siz de kiskançlik yaparak oralara kadar inmeyin.Nişanlin sevsin seni,digerleriyle okadar icli disli olmak iyi degik zaten

size ne

sadece siz mi akillisiniz, baskalarinin zekalarini kucumsemeyin

size yardim etmek zorunda degiller, birilerine guvenerek mi evleniyorsunuz? oyle olmali ki birileri gelmeyince huzurunuz kaciyor.
+1 ne güzel yazmışsınız

konu sahibi bu kadar kıskanç olmaya gerek yok
hem uzak olsunlar daha iyi değil mi

Back
X