Bakın burada da hatalısınız herkesin hatta nişanlısının bile geleceği doğum gününe düğünde göre göre çağırmazsanız çok ayıp etmiş olursunuz. Daha dün bir bugün iki yani daha iki gün olmuş nişanlanı aranızda kavga gürültü olmamış size alınacağınız bir söz etmemiş ne hoş geldin dememiş surat asmış belki siz öyle görmek istediniz neden hemen köprüleri atma hevesiniz var anlamadım neden sorun çıkarmak illa arayı soğutmak istiyorsunuz bu sefer ona sen neden gelmedin diyecekler o da çağırmadı ki diyecek sen suçlu duruma düşeceksin şahsen bende çağrılmadığım yere gitmem ama gitmedim diye bende suçlanabilirim aa bak gelmedi diye buna mı yol açmak istiyorsun ben çağırmıyım kaynanamlar o gelmedi sansın gibi tavrın mı var yoksa kaynana hemen yakın davranıyor diye mi kıskanıyorsun hani teyzeler varken gelmiş kahve yapmış filan belli ki iyi niyetli ona göre de siz onun eltisiniz yani. Evde hala misafir sayılır belki o sizden bir hoş geldin beklemiştir o da kaynanın evine gelmiş ya da bir gülümseme beklemiştir. Mesela bende bana yakınlık göstermeyene gösteremem içime kapanığım hemen konuşama samimi olamam bazısı da hemen samimi olur o kızda herkesi tanıma evresinde biraz yardımcı olsanız o zaman dersiniz ki ben elimden geleni yaptım yaklaştım Güleryüz gösterdim ama olmadı dersiniz de daha iki günde bu durumlar saçma geliyor bana kusura bakmayın.
Kusura bakmayin da ben kiskanclik yapmiyorum kendisi yapiyor onunla bir yarisim yok zaten benim. Kimin ne oldugunu zaten ailemde anlayacak zamanla. Zaten teyzem de soylemis esine g..... nin yeri ayri bende ilk goz agrimiz diye o cekemiyor beni cunku herkese saygi ve sevgi duydugum icin. Zamanla da kendisi kaybedecek ben degil