- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bu arada selen hanim esinin ilk dogum gununde olan olayla ilgili bi konu acmissin haksizmiyim basligi altinda masallah orda da k.validene vermis veristirmissin yok ev alirsam uzaktan alacam gelmesibler oyle zirt birt felan ne oldu elti gelince k.valide kiymetli mi oldu ben seni cozdum guzelim herkese iyi geceler bosa yormusum kendimi sana laf anlatmakla uzak durulacak insansin vesselam bana kizacak olan olursa da baksinlar actigin konulardan "haksizmiyim" yazana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy demek öyle eski mesajlarına bakmak aklıma bile gelmedi. Hani ailede çok seviliyordu, o da kaynanasını çok seviyordu gidip geliyordu sürekli aralarında sorun yoktu ne oldu şimdi. Valla ben kızı takdir ettim daha iki günlük nişanlı zorunda değil yani ama teyzeler ordayken gitmiş uğurlamayai kahveler yapmış bence onu çekemedi konu sahibi arkadaş bir anda ön planda olacak diye ee tekken kaynana sevilmez ama rakip olarak gördüğü kişi gelince de kıskanır o ön planda olacak diye. Ben anlamıyorum böyle şeyleri o ön planda olsa ne olur sen iyi biriysen, kaynananla sorunu yoksa onunda olmasın ikinizde anlaşın ne var en baştan hüküm verecek yani.