• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunu

Arkadasim nedir bu ön planda olma kaygısı?kiz geldi teyzeler akrabalar yeni oldugu icin el ustunde tuttu sende film koptu.biz 4 eltiyiz en kucuk benim evlendigimde en buyuk eltim 10 yillik elviydi benden 6 yas buyuk ismiyle hitap ediyorum digerlerinede oyle.nisanliyken kv nin evine gittigimde asla is yapmazdim o eve aliskin olan o yapmak zorunda .bendekide cok kiskanc akrabalarin kv nin en cok onu sevdigini sanan bi zavalli fesatligi yuzunden okunuyo.kaynim 50 ye merdiven dayadi hakederse saygi gorur yoksa o yoluna ben yoluma ki benim buyuk kaynimin yaninda herkes hazirolda durur.sen kendini merkezde saniyosun ama emin ol o senin varligini seni gorunce hatirliyodur.insanlari doldurmaya devam edersen sen kaybedersin bizim BUYUK! eltinin fesatligi yuzunden esim ve kaynim kavga ettiler esim abisinin yuzune bakmiyo o pislik yuzunden
bayram seyran asla gitmiyo.evlendikten sonra kapanmis sulalede tek acik benim ben evlendikten sonra acildi zaten BUYUK eltiler hic kiskac olmazlarrrrr

Arkadasim nedir bu ön planda olma kaygısı?kiz geldi teyzeler akrabalar yeni oldugu icin el ustunde tuttu sende film koptu.biz 4 eltiyiz en kucuk benim evlendigimde en buyuk eltim 10 yillik elviydi benden 6 yas buyuk ismiyle hitap ediyorum digerlerinede oyle.nisanliyken kv nin evine gittigimde asla is yapmazdim o eve aliskin olan o yapmak zorunda .bendekide cok kiskanc akrabalarin kv nin en cok onu sevdigini sanan bi zavalli fesatligi yuzunden okunuyo.kaynim 50 ye merdiven dayadi hakederse saygi gorur yoksa o yoluna ben yoluma ki benim buyuk kaynimin yaninda herkes hazirolda durur.sen kendini merkezde saniyosun ama emin ol o senin varligini seni gorunce hatirliyodur.insanlari doldurmaya devam edersen sen kaybedersin bizim BUYUK! eltinin fesatligi yuzunden esim ve kaynim kavga ettiler esim abisinin yuzune bakmiyo o pislik yuzunden
bayram seyran asla gitmiyo.evlendikten sonra kapanmis sulalede tek acik benim ben evlendikten sonra acildi zaten BUYUK eltiler hic kiskac olmazlarrrrr
siz ne dediginizin farkindamisiniz acaba teyzelerle olan durumundan banane ister anlassin ister anlasmasin ya da kayinvalidemin aralari nasil banane bunlar beni ilgilendirmiyor. benim ilgilendigim konu bana olan davranislari sizi olaylari bir yerden alip cevap yaziyorsunuz benim yaptiklarima cvp yazilmiyor hemen yargilama yapyrsnz bir de eve aliskin olan yardimci olur diyorsunuz ne sacma iyi ben oturuyum eltim is yapsin ya da o otursun ben is yapiyim oyle sacmalik mi olur ben yoksam o yapar o yoksa ben yaparim ikimz oldugunda beraber yapariz ki o kahveleri yapti bende icecek falan ikram ettim aksam yemegine yardimci oldum. kahve yapmak yani cok fazla bir sey gibi anlatiyorsunuz yha komiksiniz valla. bu forumda bir seyi dikkat ettim konu acanlar genelde suclu sayiliyor hemenm bir bayan konu acmis hemen yargilamislar yazmaya degmez bu saatten sonra buraya konum kapansin lutfen artik ugrasamiycagim sacma sapan seylerle.

şimdi bu hafta sonu annemin dogum gunu hep bırlıkte once dugune gıdecegız cıkısta da kayınvalıdeme suprız dogumgunu yapıcagım evimde. orda olursa dugunde cagırmak hıc ıstemıyorum cunku kırıldım. ınsan ıster ıstemez bır araya gelıcek bende selam verırım sadece o kadar. bu arada ılk baslarda bana ısmımle hıtap edıyordu esıme abı dıyor bana nıye ısmımle hıtap edıyor dıye kaynıma soyledım tabı o da hemen onu korumalar dedım bana sen yenge dıyorsun onun da yenge demesı gerek hadı sımdı sevgılısınız ama ılerıde yenge demesını ısterım dedım.

İlerde niye size yenge diyecekmişşş :KK51:
Aynı konumdasınız o da o evin gelini size o evin gelinisiniz..
Sonradan evlenen ilk evlenene yenge mi diyecekmişş:KK70:
Benim eltim eşimden bana böyle bir istekte bulunsa ilk önce eşimi paylarım yengesine neden susmuş diye ikincide eltiyi paylarım sen kimsinki diye...

Back
X