Elti vakası...

Çocuğa o mu bakıcak o mu karşılıcak giderlerini de bu nasıl bi soru tarzı ya çaktırmıyodun falan kime ne ki yayın mı yapcaktınız acaba o an ki hisleriniz öyleymiş sonra belki istediniz belki istemeden oldu eltiniz ne bilsin biz ne bilelim ve kime ne değil mi ama onun böyle bişey sorması çok ayıp ya tebrik et geç mutlu ol geç neden insanlar başkalarının mutluluğuyla başarısıyla mutlu olamıyor anlamıyorum bu sadece elti için geçerli değil ve böyle bu tarz insanlar herşeyi sorguluyo ee o da size böyle sorular sorup bu tarz da konuşursa sizde dersiniz tabi sende yap diye ,eltim gelcek bana sıranı bekle dicek bilmem ne o kim ya benim yatak odamı o mu belirliyo töbe estağfurullah sinir oldum kendi eltim geldi aklıma o da herkesin tatiline gittiğine geldiğine karışır dedikodu yapar yüzüne sorar yahu milletin hayatına karışmaktan başka işleri yok !!!

Eltilerin savaşı filmindeki yatak odası sahneleri geldi gözümün önüne. Ne saçma muhabbetler .. benimki küçüktü yaptım seninki büyük sen de yap filan. Annemle bile konuşmayacağım mevzular

Son durum bebeğimi kaybettim sonuc bu merak edenler. Nasip değilmiş içine dert olan eltimin beklemesine gerek kalmadı.

Ya gerçekten kusura bakmayın. Hiç mi derdiniz yok :) Neden bunları kafaya takıyorsunuz. Siz başka bir ailesiniz, onlar başka bir aile. iki tarafta bunun farkına varmalı bence.

Demekki mesafeyi iyice açmalısınız yakın olmanız fayda vermez.

Allah allaah bu kk da hergün 1 yaşıma daha gire gire yaşlandım.Doğurmanın sırası mı olur o da yapsın sanki şeysine kilit mi vurdun

Eltin net kuru cahil.Bence sen de bu kadar salakça bir şeyi kafama takarak bu cahilliğe ortak olma

Eltin net kuru cahil.Bence sen de bu kadar salakça bir şeyi kafama takarak bu cahilliğe ortak olma
Gerçekten öyleymiş azcıkda olsa bende de bir sorunmu var acaba diye düşünmedim değil. Ama süşük yaptım bebeğim gitti kadın birde geçmiş olsun demeye arayıp. Allah gene versin ben zaten sıramı sana verdim demesi beni benden aldı gercekten bende bir sorun yokmuş onu anladım. Yahu kadın kaşınıyor gerçekten. Artık konuşmaya bile değer bir insan olmadığını anladım. Altında kalmadım iyi niyetle cvbını verdim ama bazı şeyler değişmiyor.

Ay ne saçmalamış yaa. Çocuk bu yani kim kimi niye beklesin ki. Öyle bir zorunluluk mu var. Boşver çatlasın bi köşede hiç umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…