Elti vakası...

Hadi o ergence davranio sizde ona göre davranıyorsunz ben olsam byle bir sohbette bulunmam yani cvp bile vermem sizinde hoşuna gidio bence

Siz kvde önünde birbirinizin yatak odasını mı planlıyorsunuz?
Eltim yok.
Olsa ve cocuk yap dese,yatak odamı burda konusmayalım istersen derim.
Eltiyle bukadr özele girmeye ne gerek var?
Azcık mesafe.

Aman ne güzel istiyorum deyip hamile kalabiliyorsunuz. Buna şükür edeceğinize eltisiymiş falan onları mı takıyorsunuz hiç önemi yok bence.

Bazı kadınlar neden böyle ya hep bi yarış herşeyi yarış ya niye niye, bi sal ya bak adamlara yaşıyıp gidiyolar ama kadınlar o onu giymiş onu takmış oraya gitmiş çocuk doğurmuş falan herkesin kendi hayatı ya keşke erkek olsaydım valla şu muhabbetlerden kuscam artık, çocuk isteyince olan bişey değil zaten planı programı olsun dangoz

Canım elrilerin savası aklıma geldi bi an

Çok şükür maddi olarak bi beklentimiz yok düğünde ne takar ne takmaz hiç düşünmedim konusu bile olmadı ama eltim bana ne alındığını merak ettiği için tüm alışverişlere gelmek istiyor evlerine oturmaya gidelim kayınvalidelere özel bişey konuşcaz diyelim oraya da geliyor kayınvalide de çağırıyor nişanlımda abisini bazı yerlere çağırınca mecbur eşini evde bırakmak olmaz sağolsunlar herşeyin içindeler böyle işte bakalım evlenince nasıl olcak bende çok yüz göz olmuyorum belli bi seviyede tutmak istiyorum ama daha şimdiden böyle olursa ilerde bunun önünü alamam yani ben mutsuz enerjisiz biri olurum çünkü mod düşüren biri ,nişanlımda mümkün oldukça denk getirmemeye çalışcam ama napayım abimin eşi diyo bakalım yaşayıp görcez

hemen ustune nıye cocuk yapayım demesınde bır sorun gormedım yanı sırf sen hamıle kaldın dıye tabıkı hamıle kalacak degıl aklı basında ınsanlar cocuk ve hamılelık yarısı yapmaz
sankı yarıs ıcındeymıs gıbı hamıle mı kalsaydı ne ıstedınız ben anlayamadım
kayınvalıdenın senden de beklerız hadsızlıgıne bence verılecek en guzel cevabı vermıs kımın ne zaman üreyecegıne bır zahmet kımse karısmayıversın
eltınızın sıze bırsey dedıgı yok adı eltı ya o yuzden sanırım kotu bırsey soyledı sanmıssınız yanlıs anlamıssınız zaten hep bır mesafemız var dıyorsunuz ne guzel aynen boyle devam mesafe ıyıdır

Allah başka dert vermesin ozaman.

Ya içinizden birinin bebeği hiç olamasaydı?? Çok şükür çevremde sizin gibi insanlar yok. 9 sene tup bebek denemiş ve anne olamamış biri olarak yazıyorum. Çok rahatsız edici hayata bakış açınız. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…