• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ve kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa dimi herkesin bi hayatı var yani kendilerini göstermek için gözlerinin içine gircekler nerdeyse , ben henüz evlenmedim nişanlıyım coronadan kaç kez düğün erteledik eşyamızı hep alelacele aldık ettik bu süreçte hastalıklar kazalar yaşadık maddi manevi yıprandık ama herşeyde kendine pay çıkarıp kıyaslamaya girdi anlamsız bi şekilde sürekli bi diş gösterme çabasındaymış nişanlımın kuzenleriyle üstüme oynamaya kalktı nişanlım önlerine bi set çekince ablacım ablacım diye yanaşmaya başladı ama iş işten geçti bir kere insan gerçekten şöyle bi geri çekilipde bakınca anlıyo ama iyi niyet suistimal edilince benim gözümde düşüyor insan hep kendi hayatıma baktım böylede devam edicem isteyen istediği gibi kıyaslasın onun izinde gitmek isteyende gitsin ,herkes kendi hayatında çok mutlu ve meşgul olsun ki kimsenin hayatıyla ilgilenmeye karışmaya fesatlık kin kıskançlık beslemeye vakti olmasın gerçekten çok gereksiz insanı yiyip bitiren hisler duygular
En bastan mesafeli dur en iyisi, yani anlamiyorum bu buyuklerin kucuklerle zoru nedir, benden uzak dursun baska birsey istemiyorum artik, sen de nisanlinla iyi ol kendinle mesgul ol aldrma ben oyle yapiyorum, benim kendime ayiracak bos zamanim yok eltimi dusunmeye mi zaman ayircam burda konuyu gorunce aklima geldi, hayatimdan kimleri cikardim elti nedir yaa? Zaten yapilanlara karsi esimi ben susturuyorum tatsizlik cikmasin abisiyle arasi bozulmasin diye

Alemsiniz siz ve sizin gibiler
Bende hayirli olsun gule gule kullan gibi seyleri pek kullanmam, her sozumun arkasinda masallah insallahta yoktur.
Eltimede gidince evini incelemem hatta cogu seyi sonradan farkederim. bu konuda diger genel kadinlardan ayriliyorum sanirim. kim ne giymis kim ne almis umrumda degil.
Sizin gibi zihniyetlerden iyi kaynana gorumce oluyo iste.
Bir haliyi bir koltugu sen almiyosunki guzel olmus demis.
illa abartili sozlerlemi karsilamasi gerek esyalarini.
Anlamiyorum anlayamayacagim.

Evliyim ama kaynanam beni dışlıyor eltimi üstün tutuyor elticik memur olunca iyice havalandi harika mutlu giden bir hayatı var ama sürekli benimle yarış halinde tabi memur olması benimde işimin olmaması beni uzuyor her zaman her yönden hep bir adım önde tamam olsun ama neden benimle bu kadar uğraşıyo kaynanam emrinde bi dolu meslekli arkadaşı harika bir şehirde yasiyo bense doğuda eşi memur kendide benimse eşim memur değil derdi ne acaba bi kere bile arayıp sormaz mecburi olan zamanlardada konuşunca bana sorar eder ona gore resmen plan yapar kaynanam ise hep elticik aşşa elticik yukarı nasıl yapicam bilmiyorum benimse tek bir arkadaşım bile yok herşey kötü gidiyo eşim yüzünden görüşmek zorundayizda lütfen bana fikir verin valla kafayı yicem ya 😔😔😔
Kadını bişey yapmıolı .Siz kendı kendınıze yapıosunuz.

En bastan mesafeli dur en iyisi, yani anlamiyorum bu buyuklerin kucuklerle zoru nedir, benden uzak dursun baska birsey istemiyorum artik, sen de nisanlinla iyi ol kendinle mesgul ol aldrma ben oyle yapiyorum, benim kendime ayiracak bos zamanim yok eltimi dusunmeye mi zaman ayircam burda konuyu gorunce aklima geldi, hayatimdan kimleri cikardim elti nedir yaa? Zaten yapilanlara karsi esimi ben susturuyorum tatsizlik cikmasin abisiyle arasi bozulmasin diye
aynen öyle yapmaya çalışıyorum, kv de sürekli görüşmemizi istesede haftanın 6 günü çalışıyorum mümkün değil yani evlenince belki yani sonuçta eşim için katlanıcam abisiyle arasını bozmak istemem ama nişanlımda şuan eltimle yalnız kalmamı hiç istemedi bende nedenini bikaç kez sordum anlam veremedim falan ama yaşadıkça gördüm anladım hiç üstelemiyorum , çünkü gerçekten sıkı fıkı olmak yakın olmak hiç gerek yok akraba mı akraba bu gözle bakmak gerekiyormuş bunu anladım

Evliyim ama kaynanam beni dışlıyor eltimi üstün tutuyor elticik memur olunca iyice havalandi harika mutlu giden bir hayatı var ama sürekli benimle yarış halinde tabi memur olması benimde işimin olmaması beni uzuyor her zaman her yönden hep bir adım önde tamam olsun ama neden benimle bu kadar uğraşıyo kaynanam emrinde bi dolu meslekli arkadaşı harika bir şehirde yasiyo bense doğuda eşi memur kendide benimse eşim memur değil derdi ne acaba bi kere bile arayıp sormaz mecburi olan zamanlardada konuşunca bana sorar eder ona gore resmen plan yapar kaynanam ise hep elticik aşşa elticik yukarı nasıl yapicam bilmiyorum benimse tek bir arkadaşım bile yok herşey kötü gidiyo eşim yüzünden görüşmek zorundayizda lütfen bana fikir verin valla kafayı yicem ya 😔😔😔
benim kayinvalide de eltimle beni yaristirmaya calismisti:) (kendisi avukat, ben ogretmenim) ben de hep k.validemin yaninda eltimi övdüm. e boyle olunca da rekabet havasi olusmadu. bazi k.valideler bundan zevk aliyor gercekten. egolari tatmin oluyor. eger k.valideniz eltinizden bahsederse siz de ovgu yagdirin. eltinizle gorusunce dr kendi mesleginxen bahsederse asla siz kendinizden bahsetmeyin lafi degistirin.

benim kayinvalide de eltimle beni yaristirmaya calismisti:) (kendisi avukat, ben ogretmenim) ben de hep k.validemin yaninda eltimi övdüm. e boyle olunca da rekabet havasi olusmadu. bazi k.valideler bundan zevk aliyor gercekten. egolari tatmin oluyor. eger k.valideniz eltinizden bahsederse siz de ovgu yagdirin. eltinizle gorusunce dr kendi mesleginxen bahsederse asla siz kendinizden bahsetmeyin lafi degistirin.
Inanın lafida degistim kayınvalidemin yanında onuda destekledim hep birşey deyince aaaa evet emel akıllı kız iyi yapmış dedim ama bunların ikisi bir olunca daha da cekilmiyo tamamen saf dışı bırakıyo beni kayınvalide....yani ruh gelse yanına emin olun ona daha çok alaka gösterir görmese bile....o kadar yokum....ki zaten derdim farkedilmek değil...ama kayınvalide istiyo ki her işine ben kosayim revactada elti olsun bunu torunlarda da yapıyo birde benden dolayı kızıma vurmaya bile kalkiyo beni görünce duruyo ama diğer torunuda yere göğe sigdiramiyo....mesela kızımı esimin halasi yada yada dayısı sevince direktman bizimki de bunu bunu yaptı diyo ona bizim ...en büyük sorunum eşim bunu anlamiyo hep sen yanlış anlıyorsun diyo ....tamamda benimde bi beynim var neyin ne olduğunu görüyorum hele evladıma olanı....mesela yarın yine oraya gidicez kayınvalide kasım kasılıyo benimle düşmanı gibi konuşuyo sebebide ben gidip her an işini görmüyormuşum tek sorunumuz bu .....yarın yine moralman sıfır olcam yapacak birşey yok eşimden dolayı gitmek zorundayım 😔😔😔

Ay sanki eltim yazmis bunlari, ben memurum eltim ev hanimi ama inanin o kadr bunaltti ki beni, biktim resmen...yakin oturyoruz kv ve eltiyle, kv ile iyi anlasiyorum, eltiyle de iyi anlastigimi saniyordum yanilmisim baya doluymus bana karsi gecenlerde birseyj bahane etti ve tartsma cikardj etegindeki butun taslari doktu suan konusmuyoruz ama zoruma giden yuzume gulerken hep hakkimda kotu dusuesiymis....beni cevredekiler hep uyardi ben yok size oyle geliyor dedim ama haklilarmis....neyse Allah eltinizin yardimcisi olsun
Işte sizin anlamadığımız nokta şu ki ben eltime karşıda soğuğum eltim gibi değilim yalandan kimsenin yüzüne gülüp arkasından dolap cevirmiyorum demekki sizde memurlugunuzla herşeyi elinize yıkıp prenses gibi köşede oturmuşsunuz asıl eltinize Allah yardim etsin sizin gibilerle uğraşmak zor

Acik konusayim agir kiskaniyorsun, yani esine bile gorusme diyorsun sirf sen kiskaniyorsun diye adami ailesine karsi dolduruyorsun, benimde eltimle aram iyi degil bizmkilerde bazen karistiriyorlar isimleri hic sorun yapmadim bu konuyu
Sizinkiler arada değil herzaman yapsa sadece arada adınızı söylese diğer torunun adıylada çocuğunuzu sevse ve üstelik herşeyi sizden beklese tüm akrabalarına onu anlatıp ortamlarda size hizmetçi muamelesi yapsa ne yapardınız acaba yinede böyle mi düşünüdünüz

eltınızı daha cok sevsın daha cok gorussunler daha ıyı ya ? ne guzel ıste
dusunsenıze eltınız olmasa komple sıze saracakktı ? ıyıkı eltınız varmıs ıyıkı ıyı anlasıyorlarmıs allah mesut bahtıyar etsın uzak olun mis

kımse kımseyı aramak zorunda da degıl aramasın aramayın mesafelı olun
Aramıyorum ama kv ile aynu şehirde olunca her işini bana yüklemek istiyo sorun bu zaten ayda yılda bir gidiyorum hiçbir işine el atmıyorum ama illa gidip gelmemi hizmetçi gibi olmamı istiyo eşimide bu konuda dolduruyo beni sinirlendiren bunlar

senin gibi elti de bende var insan gibi konuşsan bile hava atıyo diye anlar kendi kendine herşeyden nem kapar kıskanır düşmanımın başına sizin gibileri anca bişeyleri yarıştırmakla geçinirsiniz işte ya bi salın rahat bırakın haklı ya da haksız rabbim herşeyi görüyo zaten
Senindene kadar saldigin belli demekki insan gibi konusmamissin ki eltin zavallı sen gibi biriyle ugrasiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X