En bastan mesafeli dur en iyisi, yani anlamiyorum bu buyuklerin kucuklerle zoru nedir, benden uzak dursun baska birsey istemiyorum artik, sen de nisanlinla iyi ol kendinle mesgul ol aldrma ben oyle yapiyorum, benim kendime ayiracak bos zamanim yok eltimi dusunmeye mi zaman ayircam burda konuyu gorunce aklima geldi, hayatimdan kimleri cikardim elti nedir yaa? Zaten yapilanlara karsi esimi ben susturuyorum tatsizlik cikmasin abisiyle arasi bozulmasin diyeyaa dimi herkesin bi hayatı var yani kendilerini göstermek için gözlerinin içine gircekler nerdeyse , ben henüz evlenmedim nişanlıyım coronadan kaç kez düğün erteledik eşyamızı hep alelacele aldık ettik bu süreçte hastalıklar kazalar yaşadık maddi manevi yıprandık ama herşeyde kendine pay çıkarıp kıyaslamaya girdi anlamsız bi şekilde sürekli bi diş gösterme çabasındaymış nişanlımın kuzenleriyle üstüme oynamaya kalktı nişanlım önlerine bi set çekince ablacım ablacım diye yanaşmaya başladı ama iş işten geçti bir kere insan gerçekten şöyle bi geri çekilipde bakınca anlıyo ama iyi niyet suistimal edilince benim gözümde düşüyor insan hep kendi hayatıma baktım böylede devam edicem isteyen istediği gibi kıyaslasın onun izinde gitmek isteyende gitsin ,herkes kendi hayatında çok mutlu ve meşgul olsun ki kimsenin hayatıyla ilgilenmeye karışmaya fesatlık kin kıskançlık beslemeye vakti olmasın gerçekten çok gereksiz insanı yiyip bitiren hisler duygular