- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bu bayramda da annem babaannemlerin evinde bayramın mübarek olsun demiş yerde oturuyormuş sağ ol senin de yenge demiş bir ayağa bile kalkmamış öpmek bir yana dursun.
Bir düzeltme yapayım tablet 2. el değildi hiç açılmamıştı. Ya anlayamıyorum burada karşı tarafı haklı görenler siz mi çok umursamazsınız yoksa biz mi çok ince düşünüyoruz. Birisi bana şahsen alacağım şeyin sıfırını getirirse ben mahcup olurum parasını vereyim o zaman derim bu bir ekmek olsa bile. En azından nezaketen denilir. Çok beleşçi olmuş insanlar artık ne diyeyim.
Bir düzeltme yapayım tablet 2. el değildi hiç açılmamıştı. Ya anlayamıyorum burada karşı tarafı haklı görenler siz mi çok umursamazsınız yoksa biz mi çok ince düşünüyoruz. Birisi bana şahsen alacağım şeyin sıfırını getirirse ben mahcup olurum parasını vereyim o zaman derim bu bir ekmek olsa bile. En azından nezaketen denilir. Çok beleşçi olmuş insanlar artık ne diyeyim.
İşinize yaramayan basit dediğiniz size bir yerlerden eşantiyon gelen tabletten para beklemek garip degil mi?
Kadın para verecekse üstüne biraz daha koyar iyisin gider alır zaten.
İkram konusunda bir şey diyemiyorum, kendi görgüsünü yansıtmış. Önümüze koysa da yemezdik dediğiniz tatlı içim fazla fazla yazmışsınız.
Bir de tableti götürürken bir kutu da baklava götürürüz demek komik geldi
Tableti satma niyetiyle, baklavayı yeme niyetiyle götürmüşsünüz. Eee? Neye minnet bekliyorsunuz?
Çocukların oyuncak kavgalarına ben müdahale etmiyorum. Ondan alıp diğerine verse diğeri ağlayacak bu sefer. Sırf kardeşiniz ağladı diye dediği olmaz. Eğer bir şey yapılmadı gerek diye düşünüyorsanız, araya girip hadi bakalım sırayla oynayın, hatta gelin ben de sizinle oynayayım diyip çocuklara oyun kursaydınız.
Hem gençsiniz, yakışık olan çocuklarla biraz ilgilenmeniz olurdu.
Devremülk onların, amcanız teklif etmiş olabilir, yengenizin içinden gelmemiş demek. Zorla mı?
Anneniz de yengenizden hoşlanmıyor ve kadını biliyorsa ne diye başkası ile olan münasebetini paylaşmış. Yine de yengenizin söylemesi çok çirkin. Bir tek burada haksız buldum ben yengeyi.
Tatil ve araba konuları ise yengenizle degil babanızla olan probleminiz. Yengenizi kıskanıp babanıza laf söyleyememiş, yengenizden acısını çıkarmaya çalışıyorsunuz...
Ay sen ne tuhaf bi insansın. Hem bizim baklavayı önümüze koymadı diyosun hem de koysa da yemezdim diyosun. Nasıl bir tipsin yahu? Utanmasan yengem biye nefes alıyo almasın diyeceksin. Kadın resmen sizin huyunuzu çözmüş ona göre davranıyo.Tatlı konusu nezaketen eve getirilen şey ikram edilir biz öyle yaparız gittiğimiz yerde de götürdüğümüz şeyi ikram ederlerse yemek istemeyiz götürdüğümüz şeyi mi yiyelim diye koysa da yemezdik ama onun yaptığı şeyde kasıt var bariz kaç gün beklemiş tatlı misafire ikram edilmez ayıptır.
Hayır uyanıklığa bak, emrivakiyle tablet satmaya götürüyorlar.
Adamlar çıkarıp parasını denk gele verecek piyasa araştırması-markası-bozuk olup olmadığını- modelin ederi,hiçbir garantisi vb. bilgi olmadan. Zaten tabletler 150 200 liradan başlıyor, adam bilemese 150 liralık tablete 400-500 verse alacaklar, ayak üstü zoraki satış.
Bakar mısın şu tilkiliğe?
Ben utanırım işime yaramayan bir tableti birine verirken parasını istemeye. Madem satma niyeti var koy bir siteye sat. Yada git bir elektronik dükkanına sat...
böyle elimle götürüp çocuğa verip parasını beklemek gibi bir satış hiç duymadım...
dayatmalı satış tekniği falan :)
Tatlı konusu nezaketen eve getirilen şey ikram edilir biz öyle yaparız gittiğimiz yerde de götürdüğümüz şeyi ikram ederlerse yemek istemeyiz götürdüğümüz şeyi mi yiyelim diye koysa da yemezdik ama onun yaptığı şeyde kasıt var bariz kaç gün beklemiş tatlı misafire ikram edilmez ayıptır.
Siz ince düşünmüyorsunuz ki fırsatçılık bu. Evde boş duracağına satalım demişsiniz. O tablet mağazadan alınmıyorsa 2. eldir. Parasını istiyorsanız açık açık söyleyecektiniz. Onlara da mantıklı gelirse alırlardı, değilse almazlardı. Elinizde tabletle gidip para beklemek biraz emrivaki.Bir düzeltme yapayım tablet 2. el değildi hiç açılmamıştı. Ya anlayamıyorum burada karşı tarafı haklı görenler siz mi çok umursamazsınız yoksa biz mi çok ince düşünüyoruz. Birisi bana şahsen alacağım şeyin sıfırını getirirse ben mahcup olurum parasını vereyim o zaman derim bu bir ekmek olsa bile. En azından nezaketen denilir. Çok beleşçi olmuş insanlar artık ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?