- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 28
- 31
- Konu Sahibi Eslinameslina
-
Montumuzu cikartik oturcaktik, birden boyke dedi kimsenin olmadığı zamanda. Inanin aklimdan o an geldi cikip gitmek ama. Saka der cikardi isin icinden. Beni suclu eder. Evet cok iyi anlamissinuz beni saka gulunecek birseydir. Bu bana sratsiz bir sekilde söyledi bu lafi hala ofkeliyim. Esimle tartıştım onun yuzunden. Ben istemiyordum bebi oraya götürdünüz diye.Şu cümleden sonra keşke içeri girmeseydiniz hiçbence mesaj falan atmayın, Mecburen görüşmeniz gerekirse de muhattap olmayın hiç. Şaka dediğiniz başta yapılan kişi olmak üzere herkesin gülmesi gereken bir şeydir. Böyle bir tavrın şaka olma ihtimali yok.
Sormayin ya iste ben salak gibi aklıma gelmezki böyle laflar. Birden dona. Kalıyorum ayip birsey ya gercekten. Nasil cikariyorsa boyle laflari. Birkeresindede bana senin gözün değdi hepimiz hastalandik dedi. Bende benim degmez senin deger bence dedim. Bana demesinmi ben ac gözlü degilimki. Ee ben acgozlumuyum ozaman dedim sustu. Bu kadin beni öldürecek biktimSizde öküz gibi ne bakıyon hoşgeldin desene deseydiniz. Ay edepsize bak sinir oldum
Evet birden dona kaldim ayip birsey ya gercekten ben boyle bir karakter gormedim. Nasıl yüzünden cikariyir böyle lafları. Sonradan iste bende kendime kızıyorum birsey diyemedim o an diye. Sadece durat astimbirsey yeyip icmedim. Telefona baktim kaynanyla az lafladik. Sonea hemen çocukları hazırladım ciktikGel iki camis sarılalım deseydiniz keşke
Sanırım o an bişey diyemediginiz için kendinize kızıyorsunuz aynı anda cevap vermeyince sonradan bişey derseniz siz kötü olursunuz şaka yaptım vs deyip birde sızı suçlu çıkaracak.bosverin mesafe koyun bundan sonra da aynı şekilde şaka gibi sizde yapıştırın cevabını
Ayy o nasıl insan ya. İmkanınız varsa bence hiç görüşmeyin. Can sıkıntısı başka bişy değilSormayin ya iste ben salak gibi aklıma gelmezki böyle laflar. Birden dona. Kalıyorum ayip birsey ya gercekten. Nasil cikariyorsa boyle laflari. Birkeresindede bana senin gözün değdi hepimiz hastalandik dedi. Bende benim degmez senin deger bence dedim. Bana demesinmi ben ac gözlü degilimki. Ee ben acgozlumuyum ozaman dedim sustu. Bu kadin beni öldürecek biktim
Tmm bekliycem. Inşallah vakti zamani gelir.İşte bende de aynı cinsinden var o yüzden sus dedim ya bekle zamanı gelcek
Hic gorusmek istemiyorum inanin. Ama kaynanamda gorumcemde illaki denk geliyoruz. Yana kaynimin doğum günü var bikac hafta sonra ona davet etcrk biliyorum. Gitmesem esimin abisi gitsen bir turluAyy o nasıl insan ya. İmkanınız varsa bence hiç görüşmeyin. Can sıkıntısı başka bişy değil
Ahırda yasadigin için gelenleri camış olarak görüyor olmalısın derdim ben olsam .Arkadaslar kisa anlaticam. Ozet gecmek gerekirse bundan bikac hafta önce eltiyle hakli oldugum bir konuda tartıştık. Yani esime bazi laflar etti, bende haksiz olduğunu soylerek birkac kelime soyledim, kirici olmamaya çalışarak. Ama bugün gorumceye gittik. Onlarda gorumceyi ikide bir arayip gelin oturalim diyordu. Gorumcede bize sormadan geliyoruz dedi. Ve bizide oraya götürmeye ikna ettiler. Gitmek istemiyordum. Neyse evlerine gittik. Kapida hosgeldin demedi iceri girince bana camis gibi ne duruyorsun gel fiyerek öpmeye kalkti. Once bir afalladim ne dedim. Sonra konuyu degistirdi. Cok zoruma gitti. Eve gelen misafir boylemi karşılanır. Sonra hepsinin yaninda cay uzatiyor. Yok dedim yeni ictik Gorumcede. Israr ediyor zehirmi nevar icsene. Imali imali. Yok icmek istemiyorum yeni ictim. Bu hareketinide bastira bastira soyluyor. Yani insan tavirdan anlamaz mi Orda cok durmadim yarım saat falan sonea cocuklarin uykusu geldi diye hazırlandık çıktık. Simdi bu hareketleri bir değil iki değil cok zoruma gidiyor. Buna mesaj atmak istiyorum. Ve sunlari yazmak. ( eve gelen misafire, camis gibi ne duruyorsun denmez. Cok ayip) siz olsanız ne yapardınız. Mesaj atarmiydiniz yana ne yazardiniz. Bu tavra karsilik. Gece gece canimi sıktı.
Tamamda hadi ben surat astim haksizim. Peki iceri girerken onun suratına ne demeli. O surat karşısında ne yapmaliyim. Nazikce hosgeldin denmezmi. Oyle yapsaydi cayinida icerdim suratta asmazdim.hem evine gidiyorsun hem tavır yapıyorsun.evet yaptığı bence ayıp ama sevmediğin insanın evine ne olursa olsun gitme,gidersende surat asma.ben olsam hem evime gelmiş hem surat yapıyor der tepkimi koyardım.bu tür durumlarda anında tepkinizi koymanız lazım sonradan mesaj atmak falan sizi haklıyken haksız konumuna düşürüyor.
O anda gelmezki boyle laflar aklima yaAhırda yasadigin için gelenleri camış olarak görüyor olmalısın derdim ben olsam .
O zaman sizde lafınızı geri çekmeyin. Ama onun gibi kötü kelimelerde kullanıp onun seviyesine düşmeyin. Dediğim gibi öküz vs demeyin tabiki. Olgunlukla cevap verin ama bozulan o olsun siz değil.Hic gorusmek istemiyorum inanin. Ama kaynanamda gorumcemde illaki denk geliyoruz. Yana kaynimin doğum günü var bikac hafta sonra ona davet etcrk biliyorum. Gitmesem esimin abisi gitsen bir turlu
VuuuuAhırda yasadigin için gelenleri camış olarak görüyor olmalısın derdim ben olsam .
Kac defa güzelce cvp veriyorum ama o hep boyke kelimeler kullaniyir saygısız. Surekli bana degil boyle tavri bazen her insanı bozabilir tuaf bir karakterO zaman sizde lafınızı geri çekmeyin. Ama onun gibi kötü kelimelerde kullanıp onun seviyesine düşmeyin. Dediğim gibi öküz vs demeyin tabiki. Olgunlukla cevap verin ama bozulan o olsun siz değil.
işte orada surat yapmak yerine direkt tepki koymanız lazım.o saatten sonra siz kötü duruma düşüyorsunuz.en iyisi hiç gitmemek.görümcenizede durumun farkında anlaşılan açıkça söyleyin gitmek istemiyorum diye.zorunlu aile toplantısı vs olunca görseniz yeter.Tamamda hadi ben surat astim haksizim. Peki iceri girerken onun suratına ne demeli. O surat karşısında ne yapmaliyim. Nazikce hosgeldin denmezmi. Oyle yapsaydi cayinida icerdim suratta asmazdim.
Ee madem görüşmeyin. Kaynınızın doğum gününü de ayrı olarak kutlayın. Kimse diretemez sanırım öyle bi insanla görüşmeniz için sizeKac defa güzelce cvp veriyorum ama o hep boyke kelimeler kullaniyir saygısız. Surekli bana degil boyle tavri bazen her insanı bozabilir tuaf bir karakter
Inanin ben cekindim yani onu bozmaya evine geldim diye. O beni bozmaya cekinmedi. Kayin validem duydu dediği lafi. O da bozuldu onun yaptığı harekete. Dedim onada ben istemiyordum beni buraya getirdinizişte orada surat yapmak yerine direkt tepki koymanız lazım.o saatten sonra siz kötü duruma düşüyorsunuz.en iyisi hiç gitmemek.görümcenizede durumun farkında anlaşılan açıkça söyleyin gitmek istemiyorum diye.zorunlu aile toplantısı vs olunca görseniz yeter.
Esim ogun herkes orada olacağı için bensiz gitmez gidene kadar ikna etmeye czlisir. Yuzsuzluguyle davet etcek. Gitmessemde ben davet ettim grlmedi diye beni kotuleyip kötü kalpli edicek. Zorunluluk disinda gorusmeyecegim bundan sonraEe madem görüşmeyin. Kaynınızın doğum gününü de ayrı olarak kutlayın. Kimse diretemez sanırım öyle bi insanla görüşmeniz için size
Peki sebebi ne olursa olsun. Evine gelen misafire surat asilir tavırlı tavırlı laf sokarak öpmeye kalkilirmi? Gulerek karsilasa surat asmaz karşı tarafta. Ben gitmek istemiyordum. Gocumce esi hadi hadi diye durmadilar. Esimde ayni biraz oturup geliriz diye dinlemedi.esimlede tartıştım eve gelince bu yuzden. Bir nevi zorla götürüldüm tabi. Keske tartisma cikarip diretseydim eşimle. Ondan iyiydi. Lafi gizliden sokuyor. Ortamdada cay ikrak ediyor. Bildiğin oyuncu olur bundanSebebi ne olursa olsun bir insanın hem evine gidip hem ona tavır yapma lüksünüz yok. Gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz kimse kafanıza silah dayamamış. Gittiyseniz ona göre davranın. Size söylediği lafa kırıldınız madem o an tepki verecektiniz. Oturmaya devam edip kendi kendinize tavır yapıp ortamı germişsiniz. Şimdi diyorsunuz mesaj atayım. Şu an mesaj atmanız aşırı saçma olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?