Elti.

Montumuzu cikartik oturcaktik, birden boyke dedi kimsenin olmadığı zamanda. Inanin aklimdan o an geldi cikip gitmek ama. Saka der cikardi isin icinden. Beni suclu eder. Evet cok iyi anlamissinuz beni saka gulunecek birseydir. Bu bana sratsiz bir sekilde söyledi bu lafi hala ofkeliyim. Esimle tartıştım onun yuzunden. Ben istemiyordum bebi oraya götürdünüz diye.

Sizde öküz gibi ne bakıyon hoşgeldin desene deseydiniz. Ay edepsize bak sinir oldum
Sormayin ya iste ben salak gibi aklıma gelmezki böyle laflar. Birden dona. Kalıyorum ayip birsey ya gercekten. Nasil cikariyorsa boyle laflari. Birkeresindede bana senin gözün değdi hepimiz hastalandik dedi. Bende benim degmez senin deger bence dedim. Bana demesinmi ben ac gözlü degilimki. Ee ben acgozlumuyum ozaman dedim sustu. Bu kadin beni öldürecek biktim

Evet birden dona kaldim ayip birsey ya gercekten ben boyle bir karakter gormedim. Nasıl yüzünden cikariyir böyle lafları. Sonradan iste bende kendime kızıyorum birsey diyemedim o an diye. Sadece durat astimbirsey yeyip icmedim. Telefona baktim kaynanyla az lafladik. Sonea hemen çocukları hazırladım ciktik

Ayy o nasıl insan ya. İmkanınız varsa bence hiç görüşmeyin. Can sıkıntısı başka bişy değil

hem evine gidiyorsun hem tavır yapıyorsun.evet yaptığı bence ayıp ama sevmediğin insanın evine ne olursa olsun gitme,gidersende surat asma.ben olsam hem evime gelmiş hem surat yapıyor der tepkimi koyardım.bu tür durumlarda anında tepkinizi koymanız lazım sonradan mesaj atmak falan sizi haklıyken haksız konumuna düşürüyor.

Ayy o nasıl insan ya. İmkanınız varsa bence hiç görüşmeyin. Can sıkıntısı başka bişy değil
Hic gorusmek istemiyorum inanin. Ama kaynanamda gorumcemde illaki denk geliyoruz. Yana kaynimin doğum günü var bikac hafta sonra ona davet etcrk biliyorum. Gitmesem esimin abisi gitsen bir turlu

Ahırda yasadigin için gelenleri camış olarak görüyor olmalısın derdim ben olsam .

Tamamda hadi ben surat astim haksizim. Peki iceri girerken onun suratına ne demeli. O surat karşısında ne yapmaliyim. Nazikce hosgeldin denmezmi. Oyle yapsaydi cayinida icerdim suratta asmazdim.

Hic gorusmek istemiyorum inanin. Ama kaynanamda gorumcemde illaki denk geliyoruz. Yana kaynimin doğum günü var bikac hafta sonra ona davet etcrk biliyorum. Gitmesem esimin abisi gitsen bir turlu
O zaman sizde lafınızı geri çekmeyin. Ama onun gibi kötü kelimelerde kullanıp onun seviyesine düşmeyin. Dediğim gibi öküz vs demeyin tabiki. Olgunlukla cevap verin ama bozulan o olsun siz değil.

O zaman sizde lafınızı geri çekmeyin. Ama onun gibi kötü kelimelerde kullanıp onun seviyesine düşmeyin. Dediğim gibi öküz vs demeyin tabiki. Olgunlukla cevap verin ama bozulan o olsun siz değil.
Kac defa güzelce cvp veriyorum ama o hep boyke kelimeler kullaniyir saygısız. Surekli bana degil boyle tavri bazen her insanı bozabilir tuaf bir karakter

Tamamda hadi ben surat astim haksizim. Peki iceri girerken onun suratına ne demeli. O surat karşısında ne yapmaliyim. Nazikce hosgeldin denmezmi. Oyle yapsaydi cayinida icerdim suratta asmazdim.
işte orada surat yapmak yerine direkt tepki koymanız lazım.o saatten sonra siz kötü duruma düşüyorsunuz.en iyisi hiç gitmemek.görümcenizede durumun farkında anlaşılan açıkça söyleyin gitmek istemiyorum diye.zorunlu aile toplantısı vs olunca görseniz yeter.

Kac defa güzelce cvp veriyorum ama o hep boyke kelimeler kullaniyir saygısız. Surekli bana degil boyle tavri bazen her insanı bozabilir tuaf bir karakter
Ee madem görüşmeyin. Kaynınızın doğum gününü de ayrı olarak kutlayın. Kimse diretemez sanırım öyle bi insanla görüşmeniz için size

Inanin ben cekindim yani onu bozmaya evine geldim diye. O beni bozmaya cekinmedi. Kayin validem duydu dediği lafi. O da bozuldu onun yaptığı harekete. Dedim onada ben istemiyordum beni buraya getirdiniz

Ee madem görüşmeyin. Kaynınızın doğum gününü de ayrı olarak kutlayın. Kimse diretemez sanırım öyle bi insanla görüşmeniz için size
Esim ogun herkes orada olacağı için bensiz gitmez gidene kadar ikna etmeye czlisir. Yuzsuzluguyle davet etcek. Gitmessemde ben davet ettim grlmedi diye beni kotuleyip kötü kalpli edicek. Zorunluluk disinda gorusmeyecegim bundan sonra

Sebebi ne olursa olsun bir insanın hem evine gidip hem ona tavır yapma lüksünüz yok. Gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz kimse kafanıza silah dayamamış. Gittiyseniz ona göre davranın. Size söylediği lafa kırıldınız madem o an tepki verecektiniz. Oturmaya devam edip kendi kendinize tavır yapıp ortamı germişsiniz. Şimdi diyorsunuz mesaj atayım. Şu an mesaj atmanız aşırı saçma olur.

Peki sebebi ne olursa olsun. Evine gelen misafire surat asilir tavırlı tavırlı laf sokarak öpmeye kalkilirmi? Gulerek karsilasa surat asmaz karşı tarafta. Ben gitmek istemiyordum. Gocumce esi hadi hadi diye durmadilar. Esimde ayni biraz oturup geliriz diye dinlemedi.esimlede tartıştım eve gelince bu yuzden. Bir nevi zorla götürüldüm tabi. Keske tartisma cikarip diretseydim eşimle. Ondan iyiydi. Lafi gizliden sokuyor. Ortamdada cay ikrak ediyor. Bildiğin oyuncu olur bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…