- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 28
- 31
- Konu Sahibi Eslinameslina
Arkadaslar kisa anlaticam. Ozet gecmek gerekirse bundan bikac hafta önce eltiyle hakli oldugum bir konuda tartıştık. Yani esime bazi laflar etti, bende haksiz olduğunu soylerek birkac kelime soyledim, kirici olmamaya çalışarak. Ama bugün gorumceye gittik. Onlarda gorumceyi ikide bir arayip gelin oturalim diyordu. Gorumcede bize sormadan geliyoruz dedi. Ve bizide oraya götürmeye ikna ettiler. Gitmek istemiyordum. Neyse evlerine gittik. Kapida hosgeldin demedi iceri girince bana camis gibi ne duruyorsun gel fiyerek öpmeye kalkti. Once bir afalladim ne dedim. Sonra konuyu degistirdi. Cok zoruma gitti. Eve gelen misafir boylemi karşılanır. Sonra hepsinin yaninda cay uzatiyor. Yok dedim yeni ictik Gorumcede. Israr ediyor zehirmi nevar icsene. Imali imali. Yok icmek istemiyorum yeni ictim. Bu hareketinide bastira bastira soyluyor. Yani insan tavirdan anlamaz mi Orda cok durmadim yarım saat falan sonea cocuklarin uykusu geldi diye hazırlandık çıktık. Simdi bu hareketleri bir değil iki değil cok zoruma gidiyor. Buna mesaj atmak istiyorum. Ve sunlari yazmak. ( eve gelen misafire, camis gibi ne duruyorsun denmez. Cok ayip) siz olsanız ne yapardınız. Mesaj atarmiydiniz yana ne yazardiniz. Bu tavra karsilik. Gece gece canimi sıktı.