Elti

Eltim yok ama duyduğum kadarıyla hep yarış halinde oluyorlar. Onda var bende niye yok gibi gibi..
Aynen öyle kayinvalidemler herseyimizi aynı yaptığı halde onun halısı onun perdesi şöyle benimki neden böyle oluyo arkadaşım sen onu begenmissin zamanında ben bunu iste 😄😄

Genellemek saçma olur. İnsanların da iyisi, kötüsü vardır. Kimine üzüm gelir, kimine çöpü.
Ataol Behramoğlunun şiiri geldi aklıma;
İnsanlar da ülkelere benziyor
Sınırları var, yüzölçümleri
Yasaları var
Bayrakları, ilkeleri
Kimi dağlık bir arazidir.
Kimi kıraç
Kimi bereketli
Kimi dardır
Kimi engin gözalabildiğince...

Genellemek saçma olur. İnsanların da iyisi, kötüsü vardır. Kimine üzüm gelir, kimine çöpü.
Ataol Behramoğlunun şiiri geldi aklıma;
İnsanlar da ülkelere benziyor
Sınırları var, yüzölçümleri
Yasaları var
Bayrakları, ilkeleri
Kimi dağlık bir arazidir.
Kimi kıraç
Kimi bereketli
Kimi dardır
Kimi engin gözalabildiğince...
Bakış açısı cok önemli güzel bakan güzel görür hep güzel bakabiliriz umarım

Keşke neyi kıskandığını yazsaydın öyle daha heyecanlı oluyordu
Böylece kimin kıskanç olduğu daha net anlaşılıyor :rolleyes:
Kısaca şöyle anlatayım hep bir laf sokma kendinde olan güzeli gözüme sokma çabasında🙃 ama banane ki beni evim yuvam ilgilendirir herkesin gönlüne göre en güzelini versin Allah ben bu düşüncedeyim ama bana olan bir güzellik onlara batıyor gibi hissediyorum belki abartıyorum ama hislerim kuvvetlidir 🤭

Biz eltimle çok iyiyiz ya maşallah diyeyim ben ondan 5 yaş büyüğüm akran sayılırız. Ben eve yeni bir şey alcak olsam fotosunu atarım sana da alayım mı diye o da aynı şekil düğünden 1 hafta önce evi temizledik annemle düğünden 1gün önce 1 haftada toz olmuştur ya gidemedik de falan dedim sabah eşimle gittiler dip köşe temizledi kuaföre 1 saat kala gitmiş. Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.

Benimki öyle değil ya yani kıskanıyor mu kalbini bilemem. Elbette bazı itici tarafları var ama hangimizin yok ki.
Kesinlikle öyle ona göre de ben öyleyimdir ama ben itici olmak için çaba harcamıyorum yapıyorsam da bilmeden yapiyorumdur ama o bilerek yapıyor belli😅

Bende iki tane var evlerden ırak Arap atı gibi hep bir yarış halindeler, en son evlenen benim ben düğün istemedim, o halde bile bana alınan mobilyanın hesabını yaptılar, benimki daha çok tutmuş onlar 3 5 senelik evli mobilya fiyatlarina hiç zam gelmiyor çünkü ,onların kafalarına göre 😂 ne didiklemislerdi düşününce 2 yastık fazla vermiş KV bana hala eltimin biri lafını eder sana çok verdi diye bendekiler böyle 😊

Back
X