- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem, eltinize soralım bi...Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
HahhahBilmem, eltinize soralım bi...
Aynen öyle kayinvalidemler herseyimizi aynı yaptığı halde onun halısı onun perdesi şöyle benimki neden böyle oluyo arkadaşım sen onu begenmissin zamanında ben bunu isteEltim yok ama duyduğum kadarıyla hep yarış halinde oluyorlar. Onda var bende niye yok gibi gibi..
ŞanslısınızEltim yok bilemedim![]()
![]()
Bakış açısı cok önemli güzel bakan güzel görür hep güzel bakabiliriz umarımGenellemek saçma olur. İnsanların da iyisi, kötüsü vardır. Kimine üzüm gelir, kimine çöpü.
Ataol Behramoğlunun şiiri geldi aklıma;
İnsanlar da ülkelere benziyor
Sınırları var, yüzölçümleri
Yasaları var
Bayrakları, ilkeleri
Kimi dağlık bir arazidir.
Kimi kıraç
Kimi bereketli
Kimi dardır
Kimi engin gözalabildiğince...
Kısaca şöyle anlatayım hep bir laf sokma kendinde olan güzeli gözüme sokma çabasındaKeşke neyi kıskandığını yazsaydın öyle daha heyecanlı oluyordu
Böylece kimin kıskanç olduğu daha net anlaşılıyor![]()
Yok benim eltim dünya tatlısıdırEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Kesinlikle öyle ona göre de ben öyleyimdir ama ben itici olmak için çaba harcamıyorum yapıyorsam da bilmeden yapiyorumdur ama o bilerek yapıyor belliBenimki öyle değil ya yani kıskanıyor mu kalbini bilemem. Elbette bazı itici tarafları var ama hangimizin yok ki.
Bilerek itici olmaya çalışan birini ki kesin öyle mi bilmiyoruz neden takıyorsunuzKesinlikle öyle ona göre de ben öyleyimdir ama ben itici olmak için çaba harcamıyorum yapıyorsam da bilmeden yapiyorumdur ama o bilerek yapıyor belli![]()