Elti

Ayy uc tane var bende ucuyle de görüşmüyorum onlar kendi aralarında fitne fesatlik yapsin dursun ayıracak vaktim yok onlara
Bence de kıskanç oluyor cogu

Çok acı Rabbim bebeğinizle cennetinizde buluştursun sizi.. çok özür dileyerek soruyorum ben de 15 haftalık hamileyim kanamam oldu düşük riskim var plasanta korpus luteum kalınlaşması varmış rahim kasılmaların var düşük yapabilirsin dedi doktor ve çok korkuyorum. Sizin de öncesinde belirti var kıydı

Birinin eltim olabilmesi icin once kayinbiraderin "adam" olmasi lazim, o da bizde yok... O yuzden benim oyle hisim akrabam yok mis :))

Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Ben onu kıskanmam. Ama o çok kıskanç. Bunu bildiği için devai kimse o a demesin diye. Beni kıskançlıkla suçladı. Kaynım onsuz markate bankaya AVM ye gidemez. Eşim şehir dışına çıkıyor. Hiç sorun etmiyorum çünkü egitime gidiyor mülakata gidiyor . Normalde o olsa onunda gitmesi lazım . Ama nedense Kıskanç olan benim. Ama ne tesadüf ki kimse ona sen kıskanç değilsin yada dile getirmiyor ama benim olmayan birşey ortada varmış gibi konuşuluyor. Yani sorsan ben kıskancım. Ama kişi kendini bildimi inan umrunda bile değil. Enazindan benim öyle muhatap olmam ona ceza olarak geldiğinde selamün aleyküm der evime almam. Bu değer ona yeter de artarda.

Amin insallah cok teşekkür ederim dilekleriniz için .

Rabbim evladinizi size bagislasin inşallah
Benim 8 haftalikti ilk kanamam olduğu zaman , 3 hafta sonra tekrar oldu kanama , bebeğin eşi aşağıda ama zamanla yukarı çıkacaktır demişti doktorum . Son kanamamda da 1 hafta yattim devamli ama bebeğim doğum kanalına girmiş. Kaybettim maalesef .

Kendinizi hiç üzmeyin, stres yapmayın gerçekten söylüyorum yaşamış biri olarak.

2.5 sene sonra hamile kalmistim zor zahmet normal yolla sebepsiz infertiliteydi ve ilk bebegimdi , 1.5 sene oldu kaybedeli ve ben daha hazır degilim hep korundum , bu ay bıraktım korunmayı , bırakmasaydım bir daha cesaret edemezdim , korkmayin ama strese hiiiic girmeyin , calisiyorsaniz işinizi bırakın.

Rabbim sağlıkla evladiniza kavuşmayı nasip etsin inşallah, cook içten dua edecegim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…