- Konu Sahibi Careler1298
-
ay ne rahatlar ya. hadi sizdeki korona onlara bulassa ne olacak? bosverin gitmryin hem icli dışlı olmayin bu kadar valla onune gecemezsiniz sonra. benim elti de watsap grubundan napiyosunyz kizlar yazar. gorumceler xe "iyiyiz sen nasilsin" derler. o da karsilik verir. ben cevap yazarim ve sen nasildin derim. asla cevap yazmaz. bi daha tovbe ettim yazmicamİşte hayatta bir başarısı yok ilk gelin büyük gelin olmayı birilerinden üstünlük olarak görüyor , ben başta bayılmıştım ya çok sevmiştim kendisini ve çok iyi anlaşcaz diye sevinmiştim tanıdıkça ne kadar boş fesat bir insan olduğunu anladım, pandemi de bile ben suçlu duruma düştüm doğru olanı yapıyorum diye onlar 70-80 yaşlarında büyükleri olmalarına rağmen aldırmadan görüşüyorlar çay kahveler pasta börekler ben gitmiyorum doğru olanı yapıyorum diye kv bana laf söylüyor aman kızım sende çok abartıyosun diye ve nişanlımda bende corona geçirdik 2 hafta boyunca gece gündüz gözyaşı döktü o zamanlar şimdi umrunda değil eltininde işine geliyor sürekli paylaşımlar dediğin gibi ,whatsapptan da herkes yazıyo kıskanmış olmiyim diye yazarım cevap vermezler, kv bişey paylaşır ertesi gün telefonda konuşuruz ee fotoğraf attım hiç bişey yazmadın der , dipdibe fotoğraf çekilip sosyal mesafeye uyuyoruz diye yazarlar dalga geçerler öyle işte
evlenene kadar he deyin gecin.(nisanlinizi doldurmamasi icin) evlendikten sonra cok mesafe koyun :)aman o lafın gelişi ben ona birşey söylesem var ya eltimden tut teyzelere nişanlıma kadar anlatır , yüzünü asar pelin bana şundan gücenmiş diye pelin kıskanıyo diye adımı çıkarır, o yüzden her lafın zamanı var bende
Yani bende sizin gibi düşünüyordum anlatırlar işte kv şöle elti böle amaaan derdim yani görüşmezsin olur biter
Ha tabi ben öyle yapıyorum görüşmüyorum fakat çekinmekten falan değil çünkü kendisi çekinen bi insan olmadığımı öğrendi
Sizinkide nasıl bi elti evliliğinizi sallıcak kadar şaşırdım valla
Şöyle söyliyim canım kendisi evlenirken her şeyi alınmış yapılmış bana eşim yaptı şartlar bunu gerektiriyordu. Kayınvalideme lafım yok bu konuda onun huyu iyidir. Ama eltim ve eşi sürekli benim eşim o kadar masrafla uğraşırken bile kendilerini acındırarak sürekli para alıyolardı. Mesela bu para mevzusu kardeşidir verir değil. Evinin erzağı kart borcu işte çocuğunun bezi montu ayakkabısı harçlık bile verirdi. Ailede herkese kendilerini acındırıyolardı ama baktığında da pahalı markalardan çocuğa kıyafet almalar etmeler. Ben de kavga ediyodum. Ama eşim de anladı parayı kesince selamı sabahı kestiler. Bana hiçbir faydalarını görmedim. Düğünüm olana kadar koparabildikleri kadar kopardılar. Öyle durumları da kötü değil. Sonra eşim yine yardım etmek istedi bizi huzursuz ettiler. Kadın beni kıskandırmak içinYani bende sizin gibi düşünüyordum anlatırlar işte kv şöle elti böle amaaan derdim yani görüşmezsin olur biter
Ha tabi ben öyle yapıyorum görüşmüyorum fakat çekinmekten falan değil çünkü kendisi çekinen bi insan olmadığımı öğrendi
Sizinkide nasıl bi elti evliliğinizi sallıcak kadar şaşırdım valla
Şöyle söyliyim canım kendisi evlenirken her şeyi alınmış yapılmış bana eşim yaptı şartlar bunu gerektiriyordu. Kayınvalideme lafım yok bu konuda onun huyu iyidir. Ama eltim ve eşi sürekli benim eşim o kadar masrafla uğraşırken bile kendilerini acındırarak sürekli para alıyolardı. Mesela bu para mevzusu kardeşidir verir değil. Evinin erzağı kart borcu işte çocuğunun bezi montu ayakkabısı harçlık bile verirdi. Ailede herkese kendilerini acındırıyolardı ama baktığında da pahalı markalardan çocuğa kıyafet almalar etmeler. Ben de kavga ediyodum. Ama eşim de anladı parayı kesince selamı sabahı kestiler. Bana hiçbir faydalarını görmedim. Düğünüm olana kadar koparabildikleri kadar kopardılar. Öyle durumları da kötü değil. Sonra eşim yine yardım etmek istedi bizi huzursuz ettiler. Kadın beni kıskandırmak ya da ortalığı karıştırmak için her yola başvurdu. Başarılı olamadı ama neyse işte neleeeer neleeerr oldu. Bi alemdir. Şu hani iyi gibi görünüp sakin sakin laf sokup sonra ben demedim ki ben yapmadım ki diyen insan profili
bak bi işimiz var onun için gitmemiz gerekiyor onların olduğu ilçeye nişanlıma diyorum ki iş çıkışı 1 saat gidip gelelim 1 saatte yol sürüyor ocağın başından beri halletmemiz gereken bişey hem ailenede kapıdan uğrarız ne zamandır gelmiyosun diye laf ediyolar dedim tamam dedi annesiyle konuşmuş 1 saat için gidip gelmeyin yasaklar kalkınca gelirsiniz demiş ,onun dediğine uyup gitmeyelim diyo siz bilirsiniz dedim ya sonra bana kimse niye gelmiyosun özledik demesin dedimay ne rahatlar ya. hadi sizdeki korona onlara bulassa ne olacak? bosverin gitmryin hem icli dışlı olmayin bu kadar valla onune gecemezsiniz sonra. benim elti de watsap grubundan napiyosunyz kizlar yazar. gorumceler xe "iyiyiz sen nasilsin" derler. o da karsilik verir. ben cevap yazarim ve sen nasildin derim. asla cevap yazmaz. bi daha tovbe ettim yazmicam
çok rahatlar bide alay ediyolar yani durumla bizim burda corona yok allah korusun düğün öncesi kendilerine büyüklerine bişey olsa napıcaklar acaba ,bizzat yaşadılar çevrelerinde insanlar vefat etti yine de akıllanmıyolar,ay ne rahatlar ya. hadi sizdeki korona onlara bulassa ne olacak? bosverin gitmryin hem icli dışlı olmayin bu kadar valla onune gecemezsiniz sonra. benim elti de watsap grubundan napiyosunyz kizlar yazar. gorumceler xe "iyiyiz sen nasilsin" derler. o da karsilik verir. ben cevap yazarim ve sen nasildin derim. asla cevap yazmaz. bi daha tovbe ettim yazmicam
Sizde eltisinizEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Ben şanslıyım çok şükür bi sıkıntı yok bizdeEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
bu laf agizlarinda sakiz olmus cunku. benimkiler de ayni. yasaklar var. ben 6 da isten cikiyorum. gelmiyorsunuz da gelmiyorsunuz diyor ha bire. ne zamandir gorusmuyoruz diyor. ben isten ciktim onlara gittik diyene kadar 7 bucuk oluyor. e zaten 9 da yasak basliyor. arabamiz yok altimizda. baska konusacak laf bulamadiklarindan diyorlar sanirimbak bi işimiz var onun için gitmemiz gerekiyor onların olduğu ilçeye nişanlıma diyorum ki iş çıkışı 1 saat gidip gelelim 1 saatte yol sürüyor ocağın başından beri halletmemiz gereken bişey hem ailenede kapıdan uğrarız ne zamandır gelmiyosun diye laf ediyolar dedim tamam dedi annesiyle konuşmuş 1 saat için gidip gelmeyin yasaklar kalkınca gelirsiniz demiş ,onun dediğine uyup gitmeyelim diyo siz bilirsiniz dedim ya sonra bana kimse niye gelmiyosun özledik demesin dedim
Eltim yok bilmiyorum ama yakın bir akrabam kuzeni ile elti oldu.Olmadan her şey normaldi çok görüşmezlerdi ama görüşünce de yağlı ballılardı.Ne zaman ki elti oldular başladı bizimkinin didiklenmeleri.Kuzeni normal biri değil biraz sorunlu ama şöyle aklı çocuk gibi zararsız.Bunlar ne zaman elti oldu başladı bizimkinin kıyaslamaları.kocasını kıyaslar hayatını evini kıyaslar kız çok başka bir şey söyler alır onu başka yerlere çeker falan devamlı amaEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
bencede o zaman bende diyim ki ben gelmek istedim siz herkesi eve davet edip beni istemediniz diyim mesela dimi ,ay şaka yapıyorum diyim sonra da bence yapayım bunubu laf agizlarinda sakiz olmus cunku. benimkiler de ayni. yasaklar var. ben 6 da isten cikiyorum. gelmiyorsunuz da gelmiyorsunuz diyor ha bire. ne zamandir gorusmuyoruz diyor. ben isten ciktim onlara gittik diyene kadar 7 bucuk oluyor. e zaten 9 da yasak basliyor. arabamiz yok altimizda. baska konusacak laf bulamadiklarindan diyorlar sanirim
olabilir fena fikir degilbencede o zaman bende diyim ki ben gelmek istedim siz herkesi eve davet edip beni istemediniz diyim mesela dimi ,ay şaka yapıyorum diyim sonra da bence yapayım bunu
Benim elti min eline kimse su dökemez bence.
20 haftalık bebeğim doğum kanalına girdiği için düşük yaptım , Perşembe günü hastaneye yattım , Cuma günü düşüğüm oldu , Cumartesi günü hastaneden çıktım . Normalde geçmiş olsuna gelinir değil mi ya da aranır. Ama olur mu hiç , evladımı kaybedeli daha 2 gün olmuştu.
Sünnet olan oğlunu bir de sünnet kıyafeti giydirerek amcasına yani bize el öpmeye getirdi eltim Pazar günü. Bir de benden yemek beklemiş , kahve bile fazlaydı ama neyse.
Benim için zirve noktasıydı insanlığın bittiği anın .
Nasıl sakin kalabildiniz hayret ettimBenim elti min eline kimse su dökemez bence.
20 haftalık bebeğim doğum kanalına girdiği için düşük yaptım , Perşembe günü hastaneye yattım , Cuma günü düşüğüm oldu , Cumartesi günü hastaneden çıktım . Normalde geçmiş olsuna gelinir değil mi ya da aranır. Ama olur mu hiç , evladımı kaybedeli daha 2 gün olmuştu.
Sünnet olan oğlunu bir de sünnet kıyafeti giydirerek amcasına yani bize el öpmeye getirdi eltim Pazar günü. Bir de benden yemek beklemiş , kahve bile fazlaydı ama neyse.
Nasıl sakin kalabildiniz hayret ettim
Ben saçını başını yolardım eminim.
Acıdan o an düşünemedim , 20 gün sonra da annesini kaybedip karşımda ağlarken kıyamadım.
İyi sakin durmuşsun sende elimde kalırdı sanırımBenim elti min eline kimse su dökemez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?