Elti

ay ne rahatlar ya. hadi sizdeki korona onlara bulassa ne olacak? bosverin gitmryin hem icli dışlı olmayin bu kadar valla onune gecemezsiniz sonra. benim elti de watsap grubundan napiyosunyz kizlar yazar. gorumceler xe "iyiyiz sen nasilsin" derler. o da karsilik verir. ben cevap yazarim ve sen nasildin derim. asla cevap yazmaz. bi daha tovbe ettim yazmicam

evlenene kadar he deyin gecin.(nisanlinizi doldurmamasi icin) evlendikten sonra cok mesafe koyun :)

Şöyle söyliyim canım kendisi evlenirken her şeyi alınmış yapılmış bana eşim yaptı şartlar bunu gerektiriyordu. Kayınvalideme lafım yok bu konuda onun huyu iyidir. Ama eltim ve eşi sürekli benim eşim o kadar masrafla uğraşırken bile kendilerini acındırarak sürekli para alıyolardı. Mesela bu para mevzusu kardeşidir verir değil. Evinin erzağı kart borcu işte çocuğunun bezi montu ayakkabısı harçlık bile verirdi. Ailede herkese kendilerini acındırıyolardı ama baktığında da pahalı markalardan çocuğa kıyafet almalar etmeler. Ben de kavga ediyodum. Ama eşim de anladı parayı kesince selamı sabahı kestiler. Bana hiçbir faydalarını görmedim. Düğünüm olana kadar koparabildikleri kadar kopardılar. Öyle durumları da kötü değil. Sonra eşim yine yardım etmek istedi bizi huzursuz ettiler. Kadın beni kıskandırmak için

bak bi işimiz var onun için gitmemiz gerekiyor onların olduğu ilçeye nişanlıma diyorum ki iş çıkışı 1 saat gidip gelelim 1 saatte yol sürüyor ocağın başından beri halletmemiz gereken bişey hem ailenede kapıdan uğrarız ne zamandır gelmiyosun diye laf ediyolar dedim tamam dedi annesiyle konuşmuş 1 saat için gidip gelmeyin yasaklar kalkınca gelirsiniz demiş ,onun dediğine uyup gitmeyelim diyo siz bilirsiniz dedim ya sonra bana kimse niye gelmiyosun özledik demesin dedim

çok rahatlar bide alay ediyolar yani durumla bizim burda corona yok allah korusun düğün öncesi kendilerine büyüklerine bişey olsa napıcaklar acaba ,bizzat yaşadılar çevrelerinde insanlar vefat etti yine de akıllanmıyolar,

bu laf agizlarinda sakiz olmus cunku. benimkiler de ayni. yasaklar var. ben 6 da isten cikiyorum. gelmiyorsunuz da gelmiyorsunuz diyor ha bire. ne zamandir gorusmuyoruz diyor. ben isten ciktim onlara gittik diyene kadar 7 bucuk oluyor. e zaten 9 da yasak basliyor. arabamiz yok altimizda. baska konusacak laf bulamadiklarindan diyorlar sanirim

Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Eltim yok bilmiyorum ama yakın bir akrabam kuzeni ile elti oldu.Olmadan her şey normaldi çok görüşmezlerdi ama görüşünce de yağlı ballılardı.Ne zaman ki elti oldular başladı bizimkinin didiklenmeleri.Kuzeni normal biri değil biraz sorunlu ama şöyle aklı çocuk gibi zararsız.Bunlar ne zaman elti oldu başladı bizimkinin kıyaslamaları.kocasını kıyaslar hayatını evini kıyaslar kız çok başka bir şey söyler alır onu başka yerlere çeker falan devamlı amaDedim delirdi herhalde ailede ne kadar damat varsa kocasıyla kıyaslamaya falan başladı.benim eşim de dahil dedim sonunda bana anlatma lütfen kimle ne sorunun varsa onunla konuş benim de pskolojimi bozdu yani dk başı suçu olmayan bi insanı kötülemesi hoşuma gitmedi.tuhaf bir durum yani elti olana kadar sorun yoktu elti olunca delirdi kız nefrrt eederim böyle şeylerden

bencede o zaman bende diyim ki ben gelmek istedim siz herkesi eve davet edip beni istemediniz diyim mesela dimi ,ay şaka yapıyorum diyim sonra da bence yapayım bunu

Benim elti min eline kimse su dökemez bence.

20 haftalık bebeğim doğum kanalına girdiği için düşük yaptım , Perşembe günü hastaneye yattım , Cuma günü düşüğüm oldu , Cumartesi günü hastaneden çıktım . Normalde geçmiş olsuna gelinir değil mi ya da aranır. Ama olur mu hiç , evladımı kaybedeli daha 2 gün olmuştu.
Sünnet olan oğlunu bir de sünnet kıyafeti giydirerek amcasına yani bize el öpmeye getirdi eltim Pazar günü. Bir de benden yemek beklemiş , kahve bile fazlaydı ama neyse.
Benim için zirve noktasıydı insanlığın bittiği anın .

Ben saçını başını yolardım eminim.

Nasıl sakin kalabildiniz hayret ettim

Nasıl sakin kalabildiniz hayret ettim

Eşim babasını kaybetmişti bebeğimizden 1 ay kadar önce , annesi ve abisi dışında kimsesi yoktu , ben sakin kalmasaydım onların ilişkileri bozulabilirdi abisi ile. Bazen bazı şeylere sabretmek bazı hayatlar sayesinde oluyor galiba.

Acıdan o an düşünemedim , 20 gün sonra da annesini kaybedip karşımda ağlarken kıyamadım.

20 gün sonrasını bilemem de, yeni bebeğini kaybetmiş anne olarak orada olsaydım gayet de harcardım.
Ama seni tebrik ederim.
Sessiz kalabilmekte erdemdir.

İyi sakin durmuşsun sende elimde kalırdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…