Elti

Allah’im bekar kaynima insallah iyisi gelir 😌ikimiz iyi anlasiriz zira digeriyle anlasmak ne mumkun 😣konusurken kafayi yiyorum
İnşallah ya çünkü akrabalık yani istesen de istemesende görüşüyosun mecbursun hele bide yakın yerlerde yaşanıyorsa ,insan kafadengi iki sohbet edebilceği birini tercih eder yani elti adı bide itici geliyo bana

Ay benimkinin de iyi niyetinden değil fesatligindan 6 sene önce çocuk arabası istemiş KV den durumlari yokmuş o zaman alt modelini almışlar, şimdi durumları iyi bana aldılar istediğimi. çocuk 2 yaşına girecek hala Söyler, sana iyisi alındığı diye yahu bu durumla alakalı KV demler çok iyi insanlardır ellerinde olduğunda sakınmazlar .
Yani yeri geliyo 1 sene önceki şey şimdikiyle aynı olmuyor ne var yani ne olmuş işte bazı insanlar değeri para pul hediye bunlarla biçiyorlar ben bana nasıl davranıldığına bakıyorum , çok içinde kaldıysa alsaydın (eltin için söylüyorum)yani çocuğun olmuş artık bi bireysin hala ailelerden beklenti içine girilmesini ben anlamıyorum he içlerinden gelir biz alıcaz derler dersin ki şu olsun o zaman ama o pahalı derlerse o zaman üstüne ekler yine alırsın ya da tamam bi alt modeli olsun kesenize göre dersin ama modeli değişmiş şeye insanlar ne yapsın

İnşallah ya çünkü akrabalık yani istesen de istemesende görüşüyosun mecbursun hele bide yakın yerlerde yaşanıyorsa ,insan kafadengi iki sohbet edebilceği birini tercih eder yani elti adı bide itici geliyo bana
Birikciyle uzagiz sukur insallah ikinci iyi olur gercektende dedigin gibi o cok yakin cunki

Inanir misin bu sorunun cevabi hic umrumda degil. Kendi ailemde cevremde ve esim tarafindan sevilen bir insanim. Esimin ailesi beni sevmese de olur. Benden bir sey eksilmez.

o cok sorunlar yasatmis maddi manevi. benimle isler tikir tikir ilerleyince, daha cok sevilmek gibi olmasa bile benim onlari uzmemis olmam bir arti kazandiracakti bana. Bunu gordugu noktada aglamis. Beni gaza getirip kendi istediklerini istememi benim de uzen gelin olmami istedi ama ben bildigimi okudum.
en iyisini yapmışsın

Benim ki benden ayca veya en fazla tam bir yil buyuk (dogum gununu unuttum bilmiyorum). Bana abla dedirtmeye calismisti. Telefonu acinca Yalniz kalpler merhaba ben X ablan(!) derdi. Ben de merhaba X derdim. Siz de bes yasa akran diyosunuz masallasaç
saçmalamış kendini üstün gösterme çabaları , benimkide benden 5 yaş büyük abla diyorum başta yenge falan demem için etrafta şey yaptılar x yengen diye söylediler bende ay o kadar yaşlı mı ya yenge bi resmiyet gelir bana x abla dedim çünkü başlarda çok seviyordum hamileydi çok tatlı sevimli geliyordu nişanlım dikkat et çok fazla bişeyini anlatma falan diyordu sonradan çıktı ortaya yüzü keşke x yenge deseymişimde o resmiyet hep kalsaymış diyorum şimdi kendime

Kısaca şöyle anlatayım hep bir laf sokma kendinde olan güzeli gözüme sokma çabasında🙃 ama banane ki beni evim yuvam ilgilendirir herkesin gönlüne göre en güzelini versin Allah ben bu düşüncedeyim ama bana olan bir güzellik onlara batıyor gibi hissediyorum belki abartıyorum ama hislerim kuvvetlidir 🤭
Öyle hissediyosan genelde öyle çıkıyor ,bazen bi laf bir bakış bir ima hareket insan illa anlıyor

Yasa maşallah maşallah keşke herkes böyle olabilse bende isterdim bana abla olsun ki ablam yok cok isterdim yani ama tek taraflı olabilecek bir durum değil ne yazikki
Kesinlikle öyle benim ablam var ikinci bi abla olarak yaklaştım hatta kendi ablamla yakın olmadığım kadar oldum sonra baktım ki haketmiyor hemen çektim kendimi geri bi taraf haset olunca olmuyor

Oyle bir çabam yok ama karsimda ki insan itici olursa hep iyi olamam bu tamamen salaklık olur sonra insanlar neden beni salak yerine koyuyor diye hayiflanmaya gerek yok. Kişiye göre muamele yapmak en güzel huyum bana hep kötü yaklaşan birine neden polyanacilik oynayıp iyi bir tarafını bulmaya çalışayım ki
çok doğru ,katılıyorum sen hep iyi git karşındaki suistimal etsin neden ,herkese davrandığı gibi davranmak en güzeli

benim eltiyi rabbim kimsenin başına vermesin. Nişan olduğunda kp benden yana çok güzel diye anlatınca küsmüş ,herkese tavır almış. Sürekli kıskançlık yaptı ,kendi 10 yıl önce evlenmiş ben istediğim gibi düğün yapınca hazmedemedi.Ne nişanımda ayağa kalktı ..ne de düğünüme geldi.. Ama beni arayıp bitanem canım cicim diye konuştu öğüt verdi ,arkamdan da Kv ye gidip bu niye bunu böyle yapıyor diye yapmamı istediği ,öğüt verdiği şeyleri eleştirdi ,doldurdu.
nişan alışverişinde ben çekindim alışverişe ,sepete herşeyi koyup al bitanem çekinme deyip (kv yokken ) sonra da kv ye anne herşeyi aldı çok para tuttu deyip beni rezil etti ..Ben bu ikiyüzlülüğünü gördükten sonra iletişimi kestim sonrada niye görümcemle kv yi arayıp ,kendini aramıyorum yada az arıyorum diye ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra da kv ne gidip ben onu çok seviyordum ablalık yaptım kendi beni arayıp sormuyor diye beni kötüledi.aramızı bozdu herkesle ,kv bizi arayınca küsüyor ,çocukları göstermiyor.. Allah’a havale ettim ben bu kadar oyun görmedim daha şeytan görsün yüzünü ....

Eltimle farklı ülkelerdeyiz. Ben bir samimiyet kurmak isterdim, ama kendisi belkide yapısı itibari ile ayni yüz ifadesi ile yaşayan bir insan. İçten içe kiyaslamalar yapip kendi moralini bozup banada yansitiyordu. Ne nisan alisverisinde, nede hamile iken beni alışverişe götürdükleri de makul davrandim asla abartmadan sade bir alışveriş yaptim diyebilirim. Alışveriş dönüşlerinde onun hal hareketlerinden huzursuz olduğu cok belli olurdu. Yeni evli iken evine cagirildigimizda kendi kendine takilir, beni eşimle oturma odasında bırakıp çamaşır asar,kalkar toz alirdi. Ki vat kapi tek kvgil giderdi, alışık olduğu bir durumdu üstelik. Biz haberli gitmemize rağmen bizi birakirdi, ne bi cay kahve ikrami ne bi bisey. Gidereim yanina yardim lazimmi tarzinda konusmak icin yüz vermezdi. Bende saf kafam düşündüğümü söylemedim icime attim hep. Esimle gezmeye giderken yine morali bozuldurdu ya anlardim ama söylesem suclu olmaktan korkardim. Tamamda bana yüz vermiyosun ayrica misafir olan benim daha ne bekliyon benden hayret bisey ya. Laf sokma ve imalarinu saymiyorum bile. Yinede bag( hangi bag olacaksa) kopmasin diye özel günlerde msj atardim. Bazi şeylerden dolayı canima tak etti ve msj dahi atmiyorum. Gecenlerde şöyle bisey duydum, vaktinde siniri cizip rahatsızlığınızi dile getirmezseniz, o cizgilwr asilir siz sinir hastasi olursunuz sonra konuşunca kötü olursunuz diye. Bizimki o hesap

Benim 3 eltim 3 bekar kaynim var yani ilerde 6 eltim olacak.hicbiriyle sorunum yok cunki mesafeliyiz cok.yas olarak benden buyukler kiskaniyorlar mi bilmiyorum ben hic umursamiyorum cunku😀

Back
X