Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna niye bu kadar güldümSana ne girip çıkıyor yazar engellerim
Geçen bende bir psikoloğa denk geldim. Evi temizleyen ve hep derli toplu olan kişiler başkalarından onay almak için temizlik yapıyor demişti. Dayanamadım hiç ilgisi yok tamamen kendim için yapıyorum yazdım. Herkes bi şey uydurmaya başladı sosyal medyada dikkkat çekmek için.ne paylastin atsana sonra silersin
ona gore yorum yapacagim
bazi paylasimlar bana da sacma geliyor. psikolog ve bu alanda egitim satan bir kadinin postuna denk geldim dün, ergen oglunun cok hassas bir konuda aglarken videosunu cekmis. cocuk kameraya bakmiyor bile,gozlerini kaciriyor. anne karsilikli agladiklarini, oglunun ne kadar hassas oldugunu soyluyor, gozyaslarini siliyor kameraya karsi.
yani bu an tabii ki yasanmistir. aciniz gercek, asla birsey demem ama ergen oglunun hasaslasip agladigi seyi neden paylasiyorsun ki benim kesfetimde cikti.
boyle bir psikologa danismaya kim gider? ben de sacma buldum mesela
Insanlarin meslekleri, dis gorunusleri, cocuklari vs hakkinda yorum yapilmaz ve dalga gecilmez. Direk kisiye yonelik yapmasan da genel olarak bi meslekle dalga gecmek filan bana dogru gelmiyo. Paylastigin video da hic komik gelmedi, yaraticiliktan oldukca uzak dandik bir video. Ama tum bunlar bi yana, yine de kimsenin sana israrla sunu yapma bunu gonderme vs vs diye direktif vermesi dogru degil. Elestirip gecebilir ama kontrol etmeye calisiyor resmen. Ben de olsam engellerdim sanirim.Arkadaşlar meslekle ilgili dalga geçen bir paylaşım yaptım. Biraz basit evet ama ben eğlendim. Bir arkadaşta ısrarla çok itici böyle şeyler paylaşma diyor. Ki paylaşımı beğenen de çok oldu. Biraz sinirimi bozdu, bir mühendisin böyle şey paylaşmaması gerek kaldır çok itici defalarca aynı şeyi söylüyor. Bu kişiden daha önce de bahsetmiştim güya hisleri var bana karşı ama bir türlü de net adım atmıyor filan ama durmadan da flörtöz yazıyor. Tamamen engellesem mi diye düşünmedim değil:/ siz olsanız?
Sen paylasma o zaman de gecArkadaşlar meslekle ilgili dalga geçen bir paylaşım yaptım. Biraz basit evet ama ben eğlendim. Bir arkadaşta ısrarla çok itici böyle şeyler paylaşma diyor. Ki paylaşımı beğenen de çok oldu. Biraz sinirimi bozdu, bir mühendisin böyle şey paylaşmaması gerek kaldır çok itici defalarca aynı şeyi söylüyor. Bu kişiden daha önce de bahsetmiştim güya hisleri var bana karşı ama bir türlü de net adım atmıyor filan ama durmadan da flörtöz yazıyor. Tamamen engellesem mi diye düşünmedim değil:/ siz olsanız?
Gülecek olacak gelecek değil klavye otomatik düzeltmiş pardonAğlama Melis karikatürü gönder adama ve sil. Neye geleceğimizi de onlara mi soracağız ya? Paylaşımda virvir edecek bir şey yok zaten
Etrafında niye böyle saçma tipler var bacım ya :/ benden hoslaniyordu diye yedek tutacaksan bunu hiç tutma yani
Hiç komik değil bence ama ona kalmamış bunu eleştirmek
Beğenmiyorsa kapı orda
Bu adam yazılımcı mı?
Bir keresinde benden hoşlanan muhafazakar arkadaşım öpücük atarken attığım story’me bu nasıl fotoğraf diye yorum yapmıştı
Kendi kendine kafasında bizi eşleştirmiş, fotoğrafımı eleştirme hakkını kendinde görmüş beyefendi
O olaydan sonra arkadaş olarak bile kalmadım, en son kendi nişanlı iken hala bana asılmaya kalktı tittiri çektim
:)))))Video komik değil tam da sizin burada yarattığınız profile uygun bir espri anlayışını temsil ediyor. Ancak kimse kimsenin payşalaşımına karışamaz, haddini bilecek.
Seni tanıdığım kadarından yola çıkarak, bahsettiğin paylaşımın cringe şelalesi olduğuna neredeyse eminimArkadaşlar meslekle ilgili dalga geçen bir paylaşım yaptım. Biraz basit evet ama ben eğlendim. Bir arkadaşta ısrarla çok itici böyle şeyler paylaşma diyor. Ki paylaşımı beğenen de çok oldu. Biraz sinirimi bozdu, bir mühendisin böyle şey paylaşmaması gerek kaldır çok itici defalarca aynı şeyi söylüyor. Bu kişiden daha önce de bahsetmiştim güya hisleri var bana karşı ama bir türlü de net adım atmıyor filan ama durmadan da flörtöz yazıyor. Tamamen engellesem mi diye düşünmedim değil:/ siz olsanız?
Kendi mesleginizi kendiniz ezerseniz başkaları neler neler yapar. Türkiye'de havan kadar varsın. Mütevazilik bile sevilmez. Buyuzden mesleğinizi siz yererseniz insanalr daha çok yeter. Bence de uygun degilm.ha arkadaşınız yerinde olsam tabiki yazmazdim kimsenin paylaşımı kimseyi ilgilendirmezArkadaşlar meslekle ilgili dalga geçen bir paylaşım yaptım. Biraz basit evet ama ben eğlendim. Bir arkadaşta ısrarla çok itici böyle şeyler paylaşma diyor. Ki paylaşımı beğenen de çok oldu. Biraz sinirimi bozdu, bir mühendisin böyle şey paylaşmaması gerek kaldır çok itici defalarca aynı şeyi söylüyor. Bu kişiden daha önce de bahsetmiştim güya hisleri var bana karşı ama bir türlü de net adım atmıyor filan ama durmadan da flörtöz yazıyor. Tamamen engellesem mi diye düşünmedim değil:/ siz olsanız?
Beni hiç tanımıyorsunuz burdan kimse kimseyi tanıyamazSeni tanıdığım kadarından yola çıkarak, bahsettiğin paylaşımın cringe şelalesi olduğuna neredeyse eminim
Onun dışında, hoşuna gitmedi diye (hakaret içerikli değilse, birilerini hedef alma vs yoksa) kaldır diye tutturması saçmalık, onu ilgilendirmez, ne münasebet. Hele ki eş değil, sevgili değil, yakın arkadaş vs değil. Herkes haddini bilsin.
Ekliyorum
Burada çizdiğin profili tanıyorum ve gerçekteki kişiliğin hakkında da elbette fikir veriyor, burada kendinden ayrı bir kişilik ile ayrı bir dünyadan mı yazıyorsun?Beni hiç tanımıyorsunuz burdan kimse kimseyi tanıyamaz![]()
Buradan açtığım 5 konuyla mı tanıyorsunuz bir insanı tanımak o kadar kolay değil bence özellikle görmeden konuşmadan çok iddaalı benim fikrim buBurada çizdiğin profili tanıyorum ve gerçekteki kişiliğin hakkında da elbette fikir veriyor, burada kendinden ayrı bir kişilik ile ayrı bir dünyadan mı yazıyorsun?
Çok iyi tanıyorum, yüzde yüz analiz ettim çözdüm gibi bir iddiam yok ama buradaki yorumlarımız tabii ki fikir veriyor kişiliğimiz hakkında.Buradan açtığım 5 konuyla mı tanıyorsunuz bir insanı tanımak o kadar kolay değil bence özellikle görmeden konuşmadan çok iddaalı benim fikrim bu
son 2 yılda en az 60 konu açmışsınız üşenmedim saydım. annenizden iyi tanıyor o üye siziBuradan açtığım 5 konuyla mı tanıyorsunuz bir insanı tanımak o kadar kolay değil bence özellikle görmeden konuşmadan çok iddaalı benim fikrim bu