• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram paylaşımıma yorum yapan arkadaş?

Nkrcklr

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.344
Puanlar
333
Arkadaşlar meslekle ilgili dalga geçen bir paylaşım yaptım. Biraz basit evet ama ben eğlendim. Bir arkadaşta ısrarla çok itici böyle şeyler paylaşma diyor. Ki paylaşımı beğenen de çok oldu. Biraz sinirimi bozdu, bir mühendisin böyle şey paylaşmaması gerek kaldır çok itici defalarca aynı şeyi söylüyor. Bu kişiden daha önce de bahsetmiştim güya hisleri var bana karşı ama bir türlü de net adım atmıyor filan ama durmadan da flörtöz yazıyor. Tamamen engellesem mi diye düşünmedim değil:/ siz olsanız?

Arkadaşlar meslekle ilgili dalga geçen bir paylaşım yaptım. Biraz basit evet ama ben eğlendim. Bir arkadaşta ısrarla çok itici böyle şeyler paylaşma diyor. Ki paylaşımı beğenen de çok oldu. Biraz sinirimi bozdu, bir mühendisin böyle şey paylaşmaması gerek kaldır çok itici defalarca aynı şeyi söylüyor. Bu kişiden daha önce de bahsetmiştim güya hisleri var bana karşı ama bir türlü de net adım atmıyor filan ama durmadan da flörtöz yazıyor. Tamamen engellesem mi diye düşünmedim değil:/ siz olsanız?
Ne paylaştın ona göre yorum yapıcam

Bence çok antipatik bir şey paylaştıysan arkadaş olarak uyarması normal
Sana yürümesi bu konudan bağımsız, sana bir duygum yok diyebilirsin

ne paylaştın? Ona göre yorum yapalım
Ben de mesleği küçülten paylaşımlar sevmem ve paylaşanın da kendisine saygısı yoktur gibi gelir

ne paylastin atsana sonra silersin
ona gore yorum yapacagim
bazi paylasimlar bana da sacma geliyor. psikolog ve bu alanda egitim satan bir kadinin postuna denk geldim dün, ergen oglunun cok hassas bir konuda aglarken videosunu cekmis. cocuk kameraya bakmiyor bile,gozlerini kaciriyor. anne karsilikli agladiklarini, oglunun ne kadar hassas oldugunu soyluyor, gozyaslarini siliyor kameraya karsi.
yani bu an tabii ki yasanmistir. aciniz gercek, asla birsey demem ama ergen oglunun hasaslasip agladigi seyi neden paylasiyorsun ki benim kesfetimde cikti.
boyle bir psikologa danismaya kim gider? ben de sacma buldum mesela

Ben de mesleği küçülten paylaşımlar sevmem ve paylaşanın da kendisine saygısı yoktur gibi gelir
Küçülten değil de biraz basit bir paylaşım tam anlatamıyorumki dalga geçen bişey

Çok antipatik değil gülen de çok oldu aslında paylaşıcam burda becerirsem

Hiç komik değil bence ama ona kalmamış bunu eleştirmek
Beğenmiyorsa kapı orda

Bu adam yazılımcı mı?

Bir keresinde benden hoşlanan muhafazakar arkadaşım öpücük atarken attığım story’me bu nasıl fotoğraf diye yorum yapmıştı🤣
Kendi kendine kafasında bizi eşleştirmiş, fotoğrafımı eleştirme hakkını kendinde görmüş beyefendi
O olaydan sonra arkadaş olarak bile kalmadım, en son kendi nişanlı iken hala bana asılmaya kalktı tittiri çektim

Hiç komik değil bence ama ona kalmamış bunu eleştirmek
Beğenmiyorsa kapı orda

Bu adam yazılımcı mı?

Bir keresinde benden hoşlanan muhafazakar arkadaşım öpücük atarken attığım story’me bu nasıl fotoğraf diye yorum yapmıştı🤣
Kendi kendine kafasında bizi eşleştirmiş, fotoğrafımı eleştirme hakkını kendinde görmüş beyefendi
O olaydan sonra arkadaş olarak bile kalmadım, en son kendi nişanlı iken hala bana asılmaya kalktı tittiri çektim
Aynen meslektaşız

Ağlama Melis karikatürü gönder adama ve sil. Neye geleceğimizi de onlara mi soracağız ya? Paylaşımda virvir edecek bir şey yok zaten

Etrafında niye böyle saçma tipler var bacım ya :/ benden hoslaniyordu diye yedek tutacaksan bunu hiç tutma yani

onu ilgilendirmez ki beğenmiyorsa beğenmesin kime ne

Back
X