- Konu Sahibi Careler1298
watsapi silince gruplardan siliniliyor mu? oyleyse cok iyi ya.WhatsApp i sil bir süre sonra geri ac otomatikman çıkarsın bütün gruplardan WhatsApp gizliliğinden dolayi silmiştim sonra geri açtım dersin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
watsapi silince gruplardan siliniliyor mu? oyleyse cok iyi ya.WhatsApp i sil bir süre sonra geri ac otomatikman çıkarsın bütün gruplardan WhatsApp gizliliğinden dolayi silmiştim sonra geri açtım dersin![]()
Ahahahah ne kadar kotu bir durum ekonomik durumun cok iyi olabilir ama bunu dillendirip durmak cok itici gerçekten canimamin. biz yeni evlendik borçlarimiz var. o 10 yillik evli tabi. borc vs yok ev araba tamam. bi kac gun once bi araya geldik. "biz zenginiz" deyip şuh kahkahalar atiyor aile ortaminda:)
Evet siliniyor canim ama wahatsap ayarlardan hesabımı sile basacaksın direk uygulamayı silince silinmez cunkuwatsapi silince gruplardan siliniliyor mu? oyleyse cok iyi ya.
ya ben kotu etkilenmiyorum bu sekilde ovunmesinden gercekten umrumda degil zengin olmasi. benim de esimin de meslegi var. bi sekilde odeniyor ve odenecek bu borclar. 10 yil sonra ben de istedigim hayati Allah in izni ile elde etmis olurum. ama isin komik tarafi onun ekonomik durumunu benim taktigimi zannetmesi. kendi kucuk dunyasinda neler dusunuyor bilmiyorum:) ama benim tek sinirime dokunan sey kv min bizi yariştirmaya calismasi ve kiyaslamasiAhahahah ne kadar kotu bir durum ekonomik durumun cok iyi olabilir ama bunu dillendirip durmak cok itici gerçekten canim![]()
Tabiki gitmezdiKayinvalideler de ortayi karistiyor herkes nasibine razı olsun sen sonradan gelen gelin olsan seninde benimde hoşuma gitmezdi tabiki bu durum![]()
coook tesekkur ederim mutlaka yapcam bunu:))Evet siliniyor canim ama wahatsap ayarlardan hesabımı sile basacaksın direk uygulamayı silince silinmez cunku
× kişisi ilk gelin olmasi icin ilk oglanla ilk onun evlenmesi gerekir yolda buyuk olan her zaman büyük gelindirŞöyle anlatayım bu mevzuyu; ben ilk gelinim ama evin en büyüğünden bir küçük oğluyla evliyim. Benden 8 sene sonra gelen eltimin eşi de benim eşimin bir küçüğü. Şimdi evin en büyük oğlu nişanlı. Yeni evli eltim her fırsatta diyordu ki ' x kişisi evin büyük oğluyla evleneceği için o ilk gelin olur, bir numaralı gelin olur'. Ben çöpüm evin en büyüğünden bir küçüğüyle evli olduğum için, 8 senelik evli olsam da üstelik. Gel gör ki biz de nişanlı olan eltimle can ciğeriz birmiş ikiymiş canı cehenneme. Burada yazar size bir iyi elti bir kötü elti örneklemiştir. SevgilerNOT: 'boşanıyorum eltimin çok gözü varsa nişanlı eltimle düelloyu kazanıp yerime geçebilir'.
![]()
Yok valla benimkiler çok iyidir gemide iki taneler yakın arkadaşlarım onlar benimEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Eeee eger evlenmeden bütün altınlar tağkılarrrr sana mi kalacak kizTabiki gitmezdiişte kayınvalidemde daha kimse yok olcağıda mechul gibisinden söylüyo cünkü eşimin abisi yaşca büyük evlenmeyede niyeti yok. Ama yine olmaz işte öyle bu işler kader kısmet, bende şahsen istemem dediğiniz gibi
![]()
Sansli olanlardansiniz maşallah diyelimYok valla benimkiler çok iyidir gemide iki taneler yakın arkadaşlarım onlar benim
Yok ben boşanıp kendimi sevindiriyorum× kişisi ilk gelin olmasi icin ilk oglanla ilk onun evlenmesi gerekir yolda buyuk olan her zaman büyük gelindirama ilk gelin olsak ne son gelin olsak ne bunun konu haline gelmesi çok ilginç.. boşanıp onları sevindirmeyin
Bilmemki orasını kayınvalidem bilir tek gelin ben olcam o zaman belki bana kalırEeee eger evlenmeden bütün altınlar tağkılarrrr sana mi kalacak kiz![]()
Ne kadar güzel ozaman hayırlı ola.. hayat güzellikleri ayağınıza getirsin bundan sonra gönlünüzce olsun herseyyYok ben boşanıp kendimi sevindiriyorum![]()
Yok ay en başında benimkiler de kıskanırdı bir iki bişey oldu ama sonra ben kendimi çektim evi uzağa taşıdım sonra sonra düzeldik aynı şehirde başka ilçedeyim ayda bir görüşürüz tamam görüştük mü çok iyiyiz birbirimizin derdini dinler çare ararız ama görmezsekte özlemeyizSansli olanlardansiniz maşallah diyelim![]()
Eltisini özleyen var mıdır gerçektenYok ay en başında benimkiler de kıskanırdı bir iki bişey oldu ama sonra ben kendimi çektim evi uzağa taşıdım sonra sonra düzeldik aynı şehirde başka ilçedeyim ayda bir görüşürüz tamam görüştük mü çok iyiyiz birbirimizin derdini dinler çare ararız ama görmezsekte özlemeyiz![]()
Aynen öyle evin ayri yolun ayri sonuçta neden takasınya ben kotu etkilenmiyorum bu sekilde ovunmesinden gercekten umrumda degil zengin olmasi. benim de esimin de meslegi var. bi sekilde odeniyor ve odenecek bu borclar. 10 yil sonra ben de istedigim hayati Allah in izni ile elde etmis olurum. ama isin komik tarafi onun ekonomik durumunu benim taktigimi zannetmesi. kendi kucuk dunyasinda neler dusunuyor bilmiyorum:) ama benim tek sinirime dokunan sey kv min bizi yariştirmaya calismasi ve kiyaslamasi
Allah iyi insanlarla kesistirsin yollarımızı..Şu an eltim yok olmasına da 3 5 yıl var teoride bile yok kaynım boşta.
Kayinvalideme göre siz okumuşsunuz sanmam kötü olmazsınız diye düşünüyor
Gorumceme göre abilerim benim canım diyor
Kp yaşıyor heralde o neyse konumuz bu degil.
Eltim olursa ne arar ne sorarım denk geldikçe merhaba merhaba düğünde yüzünü bir kez gördüğüm insana eltim oldu diye ne düşman giderim ne de sevgi seline tutarım zamanla bir araya geldikçe ben yine normal düzen giderim ters giden bir şey o yaparsa benden önce eşi yani kaynım uyarır kaldiki eşimin ailesi de kör bakan insanlar değil biri yanlış bir şey yapsa hemen göze batar sakın insanlardır.
Merak ediyorum ama ya eltim nasıl biri olacak diye kaynım çok iyi biri allah golune gore versun.
Ben hariç diyeyim o zamanBütün eltiler dersek, sizde bir eltisiniz yani![]()