Eltimle farklı ülkelerdeyiz. Ben bir samimiyet kurmak isterdim, ama kendisi belkide yapısı itibari ile ayni yüz ifadesi ile yaşayan bir insan. İçten içe kiyaslamalar yapip kendi moralini bozup banada yansitiyordu. Ne nisan alisverisinde, nede hamile iken beni alışverişe götürdükleri de makul davrandim asla abartmadan sade bir alışveriş yaptim diyebilirim. Alışveriş dönüşlerinde onun hal hareketlerinden huzursuz olduğu cok belli olurdu. Yeni evli iken evine cagirildigimizda kendi kendine takilir, beni eşimle oturma odasında bırakıp çamaşır asar,kalkar toz alirdi. Ki vat kapi tek kvgil giderdi, alışık olduğu bir durumdu üstelik. Biz haberli gitmemize rağmen bizi birakirdi, ne bi cay kahve ikrami ne bi bisey. Gidereim yanina yardim lazimmi tarzinda konusmak icin yüz vermezdi. Bende saf kafam düşündüğümü söylemedim icime attim hep. Esimle gezmeye giderken yine morali bozuldurdu ya anlardim ama söylesem suclu olmaktan korkardim. Tamamda bana yüz vermiyosun ayrica misafir olan benim daha ne bekliyon benden hayret bisey ya. Laf sokma ve imalarinu saymiyorum bile. Yinede bag( hangi bag olacaksa) kopmasin diye özel günlerde msj atardim. Bazi şeylerden dolayı canima tak etti ve msj dahi atmiyorum. Gecenlerde şöyle bisey duydum, vaktinde siniri cizip rahatsızlığınızi dile getirmezseniz, o cizgilwr asilir siz sinir hastasi olursunuz sonra konuşunca kötü olursunuz diye. Bizimki o hesap