- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
Ayni şeyi düşünüyorum kesinlikle insanız zaten nefsimiz var bir şeyleri istemek bir şeyleri beğenmek bizim olmasını istemek ayıp değil ama bi üslup vardır bir de farki bir üslup insan ikisini ayırdığında hangisi zararlı hangisi masum anliyorOlur ya. Geneli olur ama elti olduğu için değil bence karakter meselesi. Benim iki eltim var biri kendi halindedir. Diğeri sürekli süzer evimi beni. Ne alırsak gider aynısını alır ne yaparsak aynısını yapar. Düğünümde beyaz uzun elbise giydi ya. Herkes ayıpladı tabi. Mobilyalarıma bakıp biz evlenirken bunlardan olsaydı ben de alırdım dedi. Ama bunları takmıyorum artık. Yani şöyleki. Ben de instagramda yada arkadaşımda gördüğüm hoşuma giden bir şeyi evime almak isteyebilirim. O beni sever mi bilmem de ben kendisini severim. Sevdiğim için de bu tür şeyleri görmüyorum diyelim.
Yani sadece elti değil bir arkadaş bir anne bile kızını kıskanıyor. Evime yuvama zarar vermedikten sonra sıkıntı yok. E bunu da iki eltim de yapmıyor hani. O yüzden kıskanan uzakta kıskansın ne olacak.