- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
Bro da olurMahmut bile diyebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bro da olurMahmut bile diyebilir
Hoopp ismail abi de güzel fikir L&M seviyorsa hosuna gidecektir eltininMahmut bile diyebilir
Ne bu öfkeAy aman eltinizde size bayılıyordu.
Gece gündüz uyku tutmuyordur bana ne dese daha çok hoşuma gider diye.
Eltimi günahım kadar sevmem, karşıklı tabii.
Kafama zerre takacağım birisi değil, oda beni düşünmediğine eminim. Hiç bir eksilme yok hayatımızda.
Tahminen hiç bişey demeseniz daha çok hoşuna gider. Tecrübeyle sabittir.
iyide tek derdin abla mi diyeyim ismiylemi hitap edeyim mi cidden komik ve sacma kizma ama. simdiye kadar ne diyosan onu de tabi. kizinca ismiyle kizmayinca ablami diyeceksin mesafeli ol pek konusma mad
Haklısınız teşekkür ederim fikriniz içinEn başta ismiyle hitap etseniz tamam da abla diyormuşsunuz. Abla demenizle ablanız olmuyor neticede, aynen devam edin. Sizli konuşmanız da komik durur bence. Hitapsanız konuşmakta bana çok saygısızca geliyor
4 yaş büyük birine abla demek mi? Mesela lise bire gidiyorsunuz ve 4. Sınıfta olan birilerine abla mı dersiniz ne saçma.Ne bu öfke![]()
Size göre saçma olabilir bn çevremde böyle gördüm.4 yaş büyük birine abla demek mi? Mesela lise bire gidiyorsunuz ve 4. Sınıfta olan birilerine abla mı dersiniz ne saçma.
Ailede öyle görseniz de okulda çok saçma bir şey olduğunu anlamış olmanız gerek. Ben bir tek pazardaki satıcıların abla dediğini sanıyordum
hahahah siz niye dellendiniz cidden:dAy aman eltinizde size bayılıyordu.
Gece gündüz uyku tutmuyordur bana ne dese daha çok hoşuma gider diye.
Eltimi günahım kadar sevmem, karşıklı tabii.
Kafama zerre takacağım birisi değil, oda beni düşünmediğine eminim. Hiç bir eksilme yok hayatımızda.
Tahminen hiç bişey demeseniz daha çok hoşuna gider. Tecrübeyle sabittir.
Yurdu bilemeyeceğim nasıl bir yurttu. Ben okul ortamını kastettim. Hiç birbirine abla,abi diyen duymadım okulda. Nerde duyduğumu söyledim işte ama onlar senden küçük olsan da diyorSize göre saçma olabilir bn çevremde böyle gördüm.lise 1 yurtta kalıyordum ve herkes de 4 dekilere abla diyordu valla
![]()
O konuda haklısıniz doğru bir bakış açısıYurdu bilemeyeceğim nasıl bir yurttu. Ben okul ortamını kastettim. Hiç birbirine abla,abi diyen duymadım okulda. Nerde duyduğumu söyledim işte ama onlar senden küçük olsan da diyor
4 ya büyük birini çok iyi tanımıyorsanız sizden ne kadar fazla hayat deneyimi olabilir ki abla, abi diyesiniz.
Valla içimden hiç bsey demek gelmiyor artık4 yaş için baştan abla demeseymişsiniz keşke. Cok az yaş farklarinda gerek yok bana göre ama demek istemiyorsaniz demeyin yine de.
Haklıyım bence de. Benden 3 yaş büyük eltim var abla demek aklımın ucundan geçmedi.O konuda haklısıniz doğru bir bakış açısı![]()
Ben aslında yaşını da ilk tanıştığımda bilmiyordum açıkçası sıcak samimi davranmıştı 3 çocuğu vardı 14 yıllık evli olunca büyüktür sandım.Düğüne kadarda onunla hiç bir sıkıntım olmadıHaklıyım bence de. Benden 3 yaş büyük eltim var abla demek aklımın ucundan geçmedi.
Bana hiç mantıklı gelmiyor.
Eltilere karşı alerjim varhahahah siz niye dellendiniz cidden:d
Öfkeli değilimNe bu öfke![]()
Öfkeli değilim
Eltinizin umrunda değilsiniz onu diyorum sadece. Ona ismiyle yada abla demeniz onun için hiç birşey ifade etmiyor.
Benim eltimde bana ablacım ablacım derdi, nezaman benden yüz bulamayınca ismimle seslenmeye başladı, ben onu hayatımdan çıkaralı çok oldu şuan benim için en iyi ihtimalle cadı diyordur muhtemelen ama umrumda değil.
Sizin için ifade etmeyebilir ama bnmki için ediyorÖfkeli değilim
Eltinizin umrunda değilsiniz onu diyorum sadece. Ona ismiyle yada abla demeniz onun için hiç birşey ifade etmiyor.
Benim eltimde bana ablacım ablacım derdi, nezaman benden yüz bulamayınca ismimle seslenmeye başladı, ben onu hayatımdan çıkaralı çok oldu şuan benim için en iyi ihtimalle cadı diyordur muhtemelen ama umrumda değil…
Emin olun onun için bir öneminiz yok. 10 sene görmese sizi özlemez, memun olur. Ama siz bilirsiniz tabii…Sizin için ifade etmeyebilir ama bnmki için ediyorbana abla abla derler diye geziyor çünkü ortalıkta
![]()
Ben demiyorum ki onun hayatında çok önemli biriyim beni sever özler falan diye ki zaten sevmesin ozlemesin benim işime gelir. Bilsem ki 10 yıl görmeyecem valla sevinçten ağlarımEmin olun onun için bir öneminiz yok. 10 sene görmese sizi özlemez, memun olur. Ama siz bilirsiniz tabii…