- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
Aksi olduğunuz kadar korkunçlusunuz da bağyan. Size kolay gelsin kib baaayAyyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size valla bak birine beddua ettim tarumar oldu beni siniendirmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksi olduğunuz kadar korkunçlusunuz da bağyan. Size kolay gelsin kib baaayAyyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size valla bak birine beddua ettim tarumar oldu beni siniendirmeyin
Wuhuuu seansı ne kadar? Bikac beddua ettirmek istediklerim vardaAyyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size valla bak birine beddua ettim tarumar oldu beni siniendirmeyin
Wuuuhuuuu..Geceye damganı vurdun partemoralll![]()
Ayyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size valla bak birine beddua ettim tarumar oldu beni siniendirmeyin
Bu gözlük sana çok yakışıyor sakın değiştirme
Sizin bedduanız tutsaydı çirkin ve de fesat eltinize iki nişan yapılmazdı:))Ayyy ayyy vallahi siz çok fenasınız beddua edicemm size valla bak birine beddua ettim tarumar oldu beni siniendirmeyin
Valla bizim Sahibimiz yok ama senin varsa ona sabır versin, zor oluyordur.Aman allah beni sizin gibilerden korusun yok anam yok size bedduada kar etmez sizi ancak teneşir paklar allah sahiplerinize yardım etsin
Aman allah beni sizin gibilerden korusun yok anam yok size bedduada kar etmez sizi ancak teneşir paklar allah sahiplerinize yardım etsin
ben tek eltim var demedim kiAma tek eltisi var onunnn. Kk da hiç birşeyin gizli kalmicanı öğrenemedi şu kullanıcılar yarebbimmm
Bu gözlük sana çok yakışıyor sakın değiştirme![]()