- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Sinir olun diye yapıyordur , alırsa alsın sizin paranızla değil takmadan önünüze bakın gerilmeye gerek yookMerhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
hanenin influenceri olmussunuz. ben de baskasinin aldigi ürünü alabilirim sonucta essiz bir parca almamissiniz, övdünüz sizde gördü begendi ya da istenileni vereyim sizi kiskaniyor, catladi orta yerinden onda varsa bende neden olmasin diye kocasinin kafasini ütüledi ve aldirdi.Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Yok o istiyor ki robot süpürge sadece bende olsun eltim de baksın hatta şöyle desin "aaa ne güzel robot süpürge icat edilmiş çok şanslısın elticiğim"Elektrkli ev aletlerinin neyini cekemiyorsunuz ki? Belki kolayligini gorup aliyor. Yani niye kendizi bu kadar buyuk saniyorsunuz ki kimsede 3 kuruş yok bir sizde mi olsun?
Kadincagiz teknolojinin sadece sizin faydalanabileceğiniz bir şey olduğunu bilmiyorsa bu da onun ayıbı..Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Patantleri size ait değil ki.Kurutma makinesini alan ilk kişi siz değilsiniz sizde mi birilerinden özendiniz o zaman.Ona da mantıklı gelmiştir almıştır belkideMerhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Kıskanıyordur birinci ihtimal. Kıskanç sa o onun sorunu ayrıca onun yaptıklarının sizin hayatınızdaki etkisi nötr olmalı...Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Maşallah ailecek maddi yonden iyisiniz demek kiMerhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?