Eltiii

Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Sinir olun diye yapıyordur , alırsa alsın sizin paranızla değil takmadan önünüze bakın gerilmeye gerek yook

Kurutma makinesi, robot süpürge herkesin aldığı, almak isteyeceği türden, siz önce aldınız diye almasın mi elti?
Hayır alınca o da ne oluyor ayrıca?
Ben kurutma makinesi alın, büyük kolaylik diye söylüyorum hep etrafımdakilere. Bir tek bende olsun görgüsüzlüğu yaşiyorsaniz o sizin sorununuz.

Son düzenleme:
Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
hanenin influenceri olmussunuz. ben de baskasinin aldigi ürünü alabilirim sonucta essiz bir parca almamissiniz, övdünüz sizde gördü begendi ya da istenileni vereyim sizi kiskaniyor, catladi orta yerinden onda varsa bende neden olmasin diye kocasinin kafasini ütüledi ve aldirdi.

Bi arkadaşımında komşusuyla ilgili bu tarz sözlerini duydum. Beni kıskanıyor ne alsam alıyor diye. Halbuki birbirimizde görürüz , mağzada görürüz vs alırız. Ben aksine memnum kaldıgım.herseyi etrafıma tavsiye eder almasını isterim. Alsalar memnun olurum. Bence normal.alması. birde söyle bi durum var esler bazen almaz gereksiz der ama ablamda abinde var diyimce alir belki o bunu yapıyordur.

Elektrkli ev aletlerinin neyini cekemiyorsunuz ki? Belki kolayligini gorup aliyor. Yani niye kendizi bu kadar buyuk saniyorsunuz ki kimsede 3 kuruş yok bir sizde mi olsun?
Yok o istiyor ki robot süpürge sadece bende olsun eltim de baksın hatta şöyle desin "aaa ne güzel robot süpürge icat edilmiş çok şanslısın elticiğim"

Kadincagiz teknolojinin sadece sizin faydalanabileceğiniz bir şey olduğunu bilmiyorsa bu da onun ayıbı..

Patantleri size ait değil ki.Kurutma makinesini alan ilk kişi siz değilsiniz sizde mi birilerinden özendiniz o zaman.Ona da mantıklı gelmiştir almıştır belkide

Kıskanıyordur birinci ihtimal. Kıskanç sa o onun sorunu ayrıca onun yaptıklarının sizin hayatınızdaki etkisi nötr olmalı...

Maşallah ailecek maddi yonden iyisiniz demek ki
Simdi bizde sizi kiskandik daha kurutma makinesinin taksidi bitmeden robot supurge almissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…