- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.799
- 748
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Valla nasıl içinize oturmuşsa Mart ayından beri dert olmuş.
Aşağıdaki mesajını 9 Mart 2023 tarihli ve aynı konuda açmışsınz.
Üstelik bu konuda eşinizle sürekli kavga ettiğinizi belirtmişsiniz.
Yani eltiniz sırf size gıcıklık için alıyor olsa bile şinizle kavga etmeniz anlamsız da elektrikli ev eşyası yani.
Ben de robot süpürgeyi arkadaşımda gördüm ve şimdi almayı düşünüyorum. Ne var bunda?
Diğer konunuzda da bunlar söylenmiş size, siz farklı bir cevap almayı neden umdunuz ki yeniden aynı konuyu açtınız?
Neden bu çekememezlik?Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Üreten firma sadece sizin için ürettiyse çok haklısınız(!) Nasıl alırMerhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Sizinki yine iyiymiş.
Benimki ben nefes alıyorum diye kıskanıp o da alıyor.
İnanabiliyor musunuz?
Marttan beri kurutma ve robottan başka yeni bir şey almamış demekki konu sahibi,orada takılı kalmış hala onları sorguluyorValla nasıl içinize oturmuşsa Mart ayından beri dert olmuş.
Aşağıdaki mesajını 9 Mart 2023 tarihli ve aynı konuda açmışsınz.
Üstelik bu konuda eşinizle sürekli kavga ettiğinizi belirtmişsiniz.
Yani eltiniz sırf size gıcıklık için alıyor olsa bile şinizle kavga etmeniz anlamsız da elektrikli ev eşyası yani.
Ben de robot süpürgeyi arkadaşımda gördüm ve şimdi almayı düşünüyorum. Ne var bunda?
Diğer konunuzda da bunlar söylenmiş size, siz farklı bir cevap almayı neden umdunuz ki yeniden aynı konuyu açtınız?
Kesin kadınlar kulübüne konu olursunEltim yeni evlenecek. Ev diziyorlar.
Ben de evin eşyalarını değiştireceğim komple, toplasan 3 kere falan görüştük.
Arkamdan kıskandı falan demez inş
Hayır 10 senede totoyu yeni toplayıp eşya değiştirecek parayı anca kazandık diye açıklayamam da millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?