- 29 Mayıs 2013
- 2.875
- 5.040
- 358
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Ben evlenirken buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinası aldım. Şimdi de kaynım evlenecek eltim de almak istiyor, beni kıskandığı için alacağına eminim yoksa elde yıkamak varken neden alsın?? Nedir yani?Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Benim eltim in evinde yok yok. Süpürgenin her türlüsü var öyle söyleyim.Ne alırsa canım sende al çok kolaylık oluyor der. Canım eltim yaMerhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Sanki Süpermen kostümü ya da kaptan Amerika'nın kalkanindan aldı kadın da sizden görmesi şart
Yani günlük hayattan herhangi bir örneğin alınması niye bu kadar üzer insanı . Kaldı ki aynı konuyu daha önce gördüğümden eminim . Bir insan eltisine niye bu kadar takılırYaa bu spesifik örnekler nereden geliyor aklınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?