Eltiii

Alsın size zararı ne bunun? Elektronik alet dediğimiz şeyi zaten genelde birinde görünce, biri övdüğünde insanın alası geliyor. Ben çevremdeki herkese kurutma makinesi öneriyorum mesela hayat kurtarıyor. Ürün sadece bana ait olmadığına göre herkes kullanabilir

Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Allah allah ne kadar ilginç. Halbuki kimsenin evinde olmayan cihazlar bunlar. Nasıl alır çok şaşırdım.

Alsın size zararı ne bunun? Elektronik alet dediğimiz şeyi zaten genelde birinde görünce, biri övdüğünde insanın alası geliyor. Ben çevremdeki herkese kurutma makinesi öneriyorum mesela hayat kurtarıyor. Ürün sadece bana ait olmadığına göre herkes kullanabilir
Marka model allah rızası için 😂
İçim dışım kurutma makinesi incelemesi oldu 🙄

Şöyle bunu psikoloğum demişti Başkalarının lafının senin hayatındaki etkisi 0 olsun dedi.... Bende her bir şeye sinir olduğum da bu lafı hatırlar rahatlar sakin kalırım ama yeni yeni.

Ama kadın elektronik cihaza ihtiyaç duydu ve aldı diye kıskançlıkla itham edince onu nasıl nötrleştirmiş oluruz ki 🙄

Ama kadın elektronik cihaza ihtiyaç duydu ve aldı diye kıskançlıkla itham edince onu nasıl nötrleştirmiş oluruz ki 🙄
Şöyle kadın sinir oldum demiş ya eltisi için sinir olunacak bir şey yok onun hayatında bir etkisi yok eltisi kendi parasıyla almış sinir olup takılacak dert değil yani onu demek istedim. Herkesin kendi hayatı sonuçta kadının eltisinin hayatından ona ne...

hanenin influenceri olmussunuz. ben de baskasinin aldigi ürünü alabilirim sonucta essiz bir parca almamissiniz, övdünüz sizde gördü begendi ya da istenileni vereyim sizi kiskaniyor, catladi orta yerinden onda varsa bende neden olmasin diye kocasinin kafasini ütüledi ve aldirdi.
Konu sahibinin beklediği yanıt

Bosch serie 6 kullanıyorum ben çokta memnunum. Ben de arkadaşımda görüp almıştım inşallah arkamdan sitelere konu açmamıştır kıskanç diye 😂
Baktıklarımdan biriydi, listede üst sıraya çıkarayım 😂
Kıskanmış gibi oldum ama kusuruma bakma artık 🙄

Gelip sizin evinizdekileri mi aldı?
Hayret birşey. İnsan hayatını kolaylaştıran yeni sayılabilecek teknolojiler bunlar. Birbirimize tavsiye falan ediyoruz sen de al rahat et diye
Bu kadar haset etmeyin. Size ne ay.

Back
X