Eltiii

Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Ben bozulacak birşey göremedim ya benim hoşuma giderdi :) takdir değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.:KK66:

Ben robot süpürge aldım, görümcemler geldi gördüler hemen o hafta gidip aldılar, daha sonra da eltim gidip aldı ama hiç moralim bozulmadı hatta hoşuma gitti görür görmez hemen mağazaya koşmaları 😂 şöyle bir şey var robot süpürgeyi herkes alabilir çünkü piyasaya yeni çıktı ve cidden hayat kurtarıyor ama hemen aynı hafta içinde de koşa koşa gidip almazsın yani 😂

Ben robot süpürge aldım, görümcemler geldi gördüler hemen o hafta gidip aldılar, daha sonra da eltim gidip aldı ama hiç moralim bozulmadı hatta hoşuma gitti görür görmez hemen mağazaya koşmaları 😂 şöyle bir şey var robot süpürgeyi herkes alabilir çünkü piyasaya yeni çıktı ve cidden hayat kurtarıyor ama hemen aynı hafta içinde de koşa koşa gidip almazsın yani 😂
Niye almasın ? Biz robot süpürge ülkede yeni gelmişken almıştık beş altı yıl olacak . O zamana kadar insanlar ise yaramadığını düşünüyordu. Çevremde herhalde yedi sekiz kişi aldı. Teknolojik ürün bu yani . Arkadaşım dikey Süpürgesini önerdi çok pahalı bir marka var ondan alacak durumum yoktu o an onun aldığı markadan aldım bir hafta sonra. Onda var bende neden yok diye yapmıyor insanlar

Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Aynen sizin paranızlamı alıyor neyıne sınır oluyorsunuz
Koca ulkede mılyonlarca kısı aldı o dedıklerınızı
Ayrıca bende bır arkadasımda herhangı bırsey gorup begenıp alıyorum
Kullandıgım urunude cevreme herkese tavsıye edıyorum kac kısıye dyson yada aırfrey aldırdım
Bosverın sız baska seylerle ılgılenın bence

Niye almasın ? Biz robot süpürge ülkede yeni gelmişken almıştık beş altı yıl olacak . O zamana kadar insanlar ise yaramadığını düşünüyordu. Çevremde herhalde yedi sekiz kişi aldı. Teknolojik ürün bu yani . Arkadaşım dikey Süpürgesini önerdi çok pahalı bir marka var ondan alacak durumum yoktu o an onun aldığı markadan aldım bir hafta sonra. Onda var bende neden yok diye yapmıyor insanlar
Alsın zaten almasın demedim dikkatli okursanız, sadece gördüğün gibi de koşa koşa gidip almazsın bi araştırırsın piyasayı, bi sorup soruşturursun, hangi markayı almak daha doğru olur diye bi inceleme yaparsın, körü körüne aa onda var bende hemen gidip aynısını almalıyım yarışına girmemeli demek istedim.

Belkide size öyle geliyordur, ben bir baharatlık görmüştüm avm de çok güzeldi, o gün alamadım daha sonrasında eltimde gördüm, bende aldım, yani eltime göre belki ondan görüp almışımdır ama öncesinde görmüştüm, bunun gibi iki ev eşyası daha olmuştu, ben görüp alacam diyordum, sonra onda görüyordum 🤷

İhtiyacı olduğu için ve teknolojik cihazların güzelliklerinden o da faydalanmak istediği için olabilir mi acaba? Anlayamıyorum bir kadının hayatını kolaylaştıracak şeyleri hemcinsleri de alsın istemez mi?

Neden almasın ki? Öyle bir dönemdeyiz ki bugün aldığınız yarın alacağınızdan ucuz oluyor. Sizde görünce bakmış güzelse e durumu da müsaitse neyi beklesin? Zamlanmasını mı ?

Birisi benden görüp alsa bunu hiç dert etmezdim. Kıskançlıktan yapıyosa bile onun içini kemirir bu haset. Ben keyfime bakarım

Aldığınız şeyler çok spesifik şeyler değil ki. Siz robot süpürge aldınuz diye kadın ömrünün sonuna kadar çalı süpürgesiyle mi ev süpürsün.

Ne bu elti çekememezliği yeminle anlamış değilim. Bi elti de bende var evlendiğinden beri hiç Bi samimiyeti güleryüzü olmadı bana karşı düşman gibiydi sırf eltiyim diye. Her konuşmamda art niyet olduğunu düşünen birisi. En başından hep arkadaş olalım iyi olalım yaklaşımında davrandım hiç egom olmadı ancak yeri geldi hepsini bana karşı kullandı.anladm ki ben elti olduğum için benden arkadaş olmayacağını düşünüp düşmanca gördü ben de muhataplığımı kestim. Hiç de umursamadı ki istediği oydu.
Ha isterdim ki gerçekten iyi bir arkadaş olabilelim hele ki aldığını falan niye kıskanayım ikimizde de aynı şeylerin olması neden rahatsız etsin ne bu görgüsüzlük kıskançlık?

Konu sahibinin şayet eltisi değilde arkadaşı aynı eşyayı alsaydı bayıla bayıla anlatırdı memnun olurdu oysaki

Hiç bu elti patlamalarına gireceğim aklıma gelmezdi yaa kahretsin :KK14:

Valla nasıl içinize oturmuşsa Mart ayından beri dert olmuş.
Aşağıdaki mesajını 9 Mart 2023 tarihli ve aynı konuda açmışsınz.

Üstelik bu konuda eşinizle sürekli kavga ettiğinizi belirtmişsiniz.
Yani eltiniz sırf size gıcıklık için alıyor olsa bile şinizle kavga etmeniz anlamsız da elektrikli ev eşyası yani.
Ben de robot süpürgeyi arkadaşımda gördüm ve şimdi almayı düşünüyorum. Ne var bunda?
Diğer konunuzda da bunlar söylenmiş size, siz farklı bir cevap almayı neden umdunuz ki yeniden aynı konuyu açtınız?

Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce

Back
X