Eltiii

Valla nasıl içinize oturmuşsa Mart ayından beri dert olmuş.
Aşağıdaki mesajını 9 Mart 2023 tarihli ve aynı konuda açmışsınz.

Üstelik bu konuda eşinizle sürekli kavga ettiğinizi belirtmişsiniz.
Yani eltiniz sırf size gıcıklık için alıyor olsa bile şinizle kavga etmeniz anlamsız da elektrikli ev eşyası yani.
Ben de robot süpürgeyi arkadaşımda gördüm ve şimdi almayı düşünüyorum. Ne var bunda?
Diğer konunuzda da bunlar söylenmiş size, siz farklı bir cevap almayı neden umdunuz ki yeniden aynı konuyu açtınız?

İnsanların tuhaf takıntıları beni sasırtmaya devam ediyor. Ne var yani bunda. Ayyy bence araba , koltuk takımı al bakalım alıyor mu? Büyük oyna biraz kudurabilir alamıyor diye, 🤣 belki konu sahibinin hoşuna gider diye düşündüm bu yorumun. 🤣

Biz arkimle sürekli aynı saç rengine boyarız birşey alırsam ona da öneririm falan. Bence onun alması, hayatı kolaylaşması zoruna gidiyor.

Eltim yeni evlenecek. Ev diziyorlar.
Ben de evin eşyalarını değiştireceğim komple, toplasan 3 kere falan görüştük.
Arkamdan kıskandı falan demez inş :D
Hayır 10 senede totoyu yeni toplayıp eşya değiştirecek parayı anca kazandık diye açıklayamam da millete :D

Bu ürünler benim de istediğim şeyler
Acaba ben de mi sizi kıskanıyorum
+kahve makinası da istiyorum bak bunu burda ilk ben söyledim kimse almasın

Robot süpürge de kurutma makinesi de şu an revaçta olan ürünler.
Belki sizinle alakası yok tesadüfen böyle denk geldi.

Ayyy ne kadar gitmissiniz kadının üstüne 😁😁 kadın konuyu açtığına pişman olmuş belli ki. 😁 Herkesin eltisi sizinki kadar iyi değil demekki 😛😛😛 sirf laf sokmak için kadına boş yapiyonuz ya kadın derdini anlatmış size amannnn allh kimseyi sizin elinize düşürmesin 😁😁🥺

Eskiden kalma sözsüz bir iletişim yolu bu. Eşya ile üstünlüğünü kanıtlama, statü kazanma üzerinden yürüyor ve daha çok kırsal kesimde gördüğüm bir iletişme yolu. Elinde diğerinde olmayan bir şeyi barındırmak ilkel zamanlarda statü göstergesi olarak görülüyor. Zaman ilerledikçe ve farkındalıklar arttıkça paylaşmak, bu iletişim yolundan çıkıp karşı tarafında fayda görmesini istmek gibi şeylere evriliyor ilişkiler. Ben bu çevreden ergenken çıkıp kurtuldum. Bazen ufak tefek ziyaretlerde hala şok oluyorum bu iletişme şeklini gördükçe, o kadar unutmuşum ki çok basit bir cümle kuruyorum, karşıdaki sanki ona nispet yapmak istiyormuşum gibi tavırlar içinde oluyor. Konu sahibinin iletişme yöntemi de bu sanırım, belki ve muhtemelen eltininki de o olabilir. O yüzden birçoğumuz anlam veremiyoruz bu tavırlara.

Valla nasıl içinize oturmuşsa Mart ayından beri dert olmuş.
Aşağıdaki mesajını 9 Mart 2023 tarihli ve aynı konuda açmışsınz.

Üstelik bu konuda eşinizle sürekli kavga ettiğinizi belirtmişsiniz.
Yani eltiniz sırf size gıcıklık için alıyor olsa bile şinizle kavga etmeniz anlamsız da elektrikli ev eşyası yani.
Ben de robot süpürgeyi arkadaşımda gördüm ve şimdi almayı düşünüyorum. Ne var bunda?
Diğer konunuzda da bunlar söylenmiş size, siz farklı bir cevap almayı neden umdunuz ki yeniden aynı konuyu açtınız?
Marttan beri kurutma ve robottan başka yeni bir şey almamış demekki konu sahibi,orada takılı kalmış hala onları sorguluyor 😅

Eski konularınıza baktım da daha çok siz eltiyi takmişsiniz gibi görünüyor.
Kadın üst katı,yeni mutfak dolaplı daireyi kapmış,bu da size dert olmuş 🙃

Ayy üf ne kasıntısınuz ya. Alsın ne var belki oda dusunuyprdu ama yakınlarda biri alsa memnunsa ben de alırım demiştir. memnunsunuz rahatlık oluyor diye oda almıstır ne var yani hem gittiginz yerde öve öve bitiremez hava ata ata duramazsınuz e okadr övüyorsunuz madem karsıdakide alır dogal bu 😀 simdi ben de aylardır aklımda kurutma mak vardı alsam almasam mı diye etrafımda kullanan yok diye emin olamıyorum smdi alsam ben de mi size özenmiş olacam😀

Eltim yeni evlenecek. Ev diziyorlar.
Ben de evin eşyalarını değiştireceğim komple, toplasan 3 kere falan görüştük.
Arkamdan kıskandı falan demez inş :D
Hayır 10 senede totoyu yeni toplayıp eşya değiştirecek parayı anca kazandık diye açıklayamam da millete :D
Kesin kadınlar kulübüne konu olursun🤭

Ne var bunda diyenleri de anlamıyorum ben, bildiğin özentilikten başka bir şey değil bu. Benim görümcem de benden sonra evlendi, evlenirken beyaz eşyamdan yemek takımlarıma kadar aynı marka aynı model aldı, ütüye kadar aynı mı alınır aldı. Kvde de öyle, süpürgem makinamın gitmiş bir üst modelini almış bak seninkini üst modelini aldım deyip gülüyor. Tuhaf yani o kadar mı vizyonun bir zevkin yok

Back
X