Eltiiiiii!!!

aysem7

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
68
1
16
Samsun
Eltisiyle iyi olan kac kisi var ya hic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün

canım sorun ne ki?
eşinle neyin sorununu yaşayacak gibisin
eltidir yaaa kapı dışıdır saygı duyman yeterli
benim eltim vardı önceden seviyordum kişilikolarak anlaşıyordukda
abla gibi yani

anladigim kadariyla sonradan gelen o büyük eltisiniz niye isinamadin ne bileyim bisey falanmi gecti aranizda

Valla Allah bozmasin bizim aramız çok iyi eltimle.Aramızda baya yaş farkı var ama biz çok iyi anlasiyoruz.Onun ailevi sorunları olmasına rağmen, beni ve ailemin mutluluğunu kiskandigini hissetmedim hiç. Bi gün gorusmesek ertesi gün kesin buluşuruz ya ben giderim ya o gelir.Sizin sorununuz nedir?

Gece gece güldüm ya. Sanki karanlıkta fare ya da bir haşerat görmüş gibi feryat etmişsiniz. Vardır elbet bir nedeni. Sorunlar hallolur umarım.

canım sorun ne ki?
eşinle neyin sorununu yaşayacak gibisin
eltidir yaaa kapı dışıdır saygı duyman yeterli
benim eltim vardı önceden seviyordum kişilikolarak anlaşıyordukda
abla gibi yani
Onlar sevgiliyken bi kac kez karsilasmistik. Ne selamimizi aldi ne tebessum etti. Her seferinde ben adim attım neymisefendim ben buyukmusum alttan alirmisim. O zamandan uyuz oldum zaten. Sonra düğün dernek oldu ama hala isinamadik ben gorusmek istemiyorum cok sık bi arada olmak istemiyorum cunku anlasamiyoruz mecbur kalmadikca yanyana gelmeyelim surati 5 karis oturuyor. Esimde istiyor ki kardes gibi olalım . Bnde esime çene yapiyorum tabi.kardesine cok düşkün herkes bana alttan al diyor biktim

Bu konuya hemen cevap veriyorum. Elti eltiyi çekemez derler. Büyük eltim de düğünden sonra çok kulis yaptı gerçi onun meselesi ben değildim, küçük gelin kim olursa ona zaten böyle davranacakt.Bir çocuk doğurursam şirket hisselerinin çoğu bana geçecek diye. Bu yüzden söylediği sözlere hiiiiç bir zaman cevap vermedim.Evine de gitmedik eşimle, Eşimden korkar, böyle terbiyesizlik ettiği zaman eşim onu abisinin yanında haşlıyor. Sadece bayramdan bayrama usul diye gidiyoruz.

Eltisiyle iyi olan kac kisi var ya hic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün

bosver canini slktlgina degmez uzaktan uzaga esinde zorla bir araya getiricek degil alisir zamanla iste ne kadar dis kapinin mandali misali olsalarda bu eltiler mecbur görüsüyorsun

Bende bayramdan bayrama gormeyi diliyorum. Esimde herseye kardesini katar asla ayirmaz bir sey deyince de ben kötü oluyorum anlamiyor ozelimiz kalmadi yakinda pazara çıkarken de cagiracak.degersiz gibi hissediyorum kendimi

ay evet birde bu var niyeyse hep böyle olur büyük elti sonradan gelen eltiyi hic sevmez bendede var bu modelden ilk zamanlar esim cok zorluyordu ama o öyle bir kazik atttilarki simdi hicc adini bile etmiyor diyorumya benim elti daha isteme faslinda ucmustu bizimkiler iste istemede degil sadece hani lafi geciyor falan diye konusunca esime bir sene surat yapmisti sen onunla evlenmeye karar verdinde bana niye danismiyorsun diye yaptigi kulislere hic girmeyim zaten

Kaynınla aranda bir sorun olmadığı halde eşiniz kardeşiyle dışarda görüşsün, sohbet etsin, yesin içsin. Mümkün olduğunca uzak olun (bilmiyorum ne kadar yakın oturuyorsunuz, ya da hane halkı aynı bütçeden mi geçiniyor.) . Size çok mu sık geliyor; gerçi insan istenmediğini hemen anlar ama Sonuçta iki farklı ailesiniz. Sen ona ne ablalık edersin ne de annelik. Sadece hane halkı dışında başkaları bilmese iyi olur. Dost var düşman var.

Bizim ki bir de eğitimli olduğu halde, saçma sapan konuşuyor. Daha 3 sene olmuş evliliğimiz malesef bebişimiz de olmadı millet içinde bekarlara hadi evlenin, soyumuz kuruyor demez mi. Sene de iki defa görüşüyoruz, biriktirmiş zehrini gördümü atıyor.

varr bennn eltimi çok severimm... çok iyi anlaşırızzz çok iyi niyetli biridir..

canım mesafeni koy sevmem böyle egolu tipleri.. hep bi afra tafraa, sus pus haller,kaprisler uğraşamam koyuver sende mesafeni sıkma güzel canını eşin istemesiyle olmuyor maalesef

bosver allahaskina bende sinirlenirdim önceleri diyordumya artik kendisinede uzak dur benden evliligimden diye en son kestim ayagini öyle konusurlar sacma sapan cünkü seni rakip görüyor niye bilmiyorum ama böyle görüyorlar egitimle alakasi yok bunun nasil bir insan oldugu önemli bunu bir yerde daha yazmistim kücük evlendim ben 17 18 ve esimlede yas farkimiz var biraz geldi nikahtami nisandamiydi böyle kalabaligin icinde ay kova sen x den yasli duruyorsun dedi düsünsene sacmaligi ve ondan belli de ayni bir yandanda cok hosuma gidiyor bana kiyasla yaptigi sacmaliklari izlemek hele birsey daha yapmistiki anlatsam varyaneyse

Terbiyesizlik etmiş. Daha doğrusu şuursuzluk etmiş. Ne demek yaşlı duruyor. dediğin gibi kesinlikle nasıl bir insan olduğu önemli, her konuşmasında sonradan görmelik, kompleks akıyor. Bu arada ailede hayatta kalan en yaşlı x yengeye herkes saygı duyar, eltimde bu saygıyı abartır adeta, onun gözünden düşmemek için yapmayacağı yalakalık yok yani. x yenge bir gün onun ziyaretine gitmiş (bu arada görüşme sebebini kimse bilmiyor adeta devlet sırrı gibi) ziyaret bitince duyduğumuza göre x yenge bizimkini bir haşlamış bayram ziyaretine bile gidemedi. Dedim ki mağrur olma padişahım senden büyük Allah var.

canım mesafeni koy sevmem böyle egolu tipleri.. hep bi afra tafraa, sus pus haller,kaprisler uğraşamam koyuver sende mesafeni sıkma güzel canını eşin istemesiyle olmuyor maalesef

Ben neyden kkaybediyorum biliyor musun. Bende şöyle birsey var kimse arkamdan kotu konusmasin yanlisim olmasin se..'nin esi kotu uyumsuz demesin diye kendimi yipratiyorum. Sonra herkes alttan alcaksin diyor. Tam tersini yapmak yapmak lazimmis. Bi cadoloz tarafimi göstereyim

hicte kendini yipratma olan sana olur hep alttan al olmaz kendine edersin kim ne derse desin bosver ya zaten birsey olmasa bile laf söz edecek olanlar bulur birseyler simdiden huzursuz ediyosa seni bilmiyorum yildiziniz uyusmadi belki

kaynımda yok eltim yok..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…