Eltiiiiii!!!

Kaynim bekarken eltimle tel.de konusurlardi. Bende kayinvalidemde oldugum zaman sohbet ederken Kiz benim sesimi duyunca arkadan kaynima surat yaparmis neden orda diye. Valla bilmiyorum ne yapacağız canim ben kendimi cekmeye karar verdim oyleleri kıymetli oluyor sanırım. Birde kesinlikle ne olursa olsun kotu konusmayacagim kotu davranmayacagim utanir belki. Esim de görür birseyleri zorlamaz umarim.

Esin peki hak veriyo mu bu cok onemli. Siz ayni sehirdesiniz anladigim kadariyla. Gelip gider mi peki. Ben memlekete gidince mecburen yüzyüze geliyorum. Hatta jaynanam bile farketmis benimkinin tavirlarini. Esim de gak veriyo ama abisini görünce herseyi unutuyo :) garip bisey. Sizin de esinizin duskunlugu boyle asiri mi ?

Evet canım. Aynı sehirdeyiz ne uzak ne de cok yakiniz. Ayda 3-4 kez gorurum esim cagirir haberim bile olmaz geliyorlar der sadece. Yada gidiyoruz. E o kocasini tek yollamaz bende bensiz gitsin istemem mecbur goruyorum. Esim de surat yapar zaten aksi olsa tartisiriz.Esim laf soyletmez haklisin demez o da hakli demez arada benim kardesim var der cekilir ben mutluyum mutsuzum umrunda değil bu konuda. Kayinpederim vefat etmis 5 yil once esim de kardesine daha bi düşmüş simdi de baba gibi kolluyo istese elimizde ne var ne yok ona verir yani neden diye sormaz bile. Biz ne olacagiz dusunmez yeter ki kardesi iyi olsun

pardon canım yeni gördüm açıklamışsın nedenini.. Sonuçta eşleriniz kardeş diye sizde kardeş gibi olacaksınız diye bir durum yok eşin böyle birşeyi senden beklememeli.. Ama çene yaparak değilde güzel güzel anlat hayatım bak bana böyle davranıyor ben üzülüyorum sen görmüyormusun davranışlarını tamam görüşelim ama lütfen benden samimi olmamı bekleme tarzında anlat.. yoksa inatlaşabilir.. boşver eltinin hareketlerinide hiç takma kendini üzdüğüne değmiyor çünkü..

Hiimmm biraz daha sikintiliymis gercekten. Esiniz size hak vermemesi kötü. Aklima su geliyi. Siz eltinizden daha alımlı ve guzelseniz bunu kiskaniyo olabilir mi. Cunku telde sizin sesinizi duyunca o niye orda falan diye sormasi acaba esinden mi kiskaniyo diye getirdi aklima. Yaslariniz yakin mi ? Kayinvalidenize ve sizin esinize tabirlari nasıl ?

valla ben eltilerimle gayet iyyim
en son ben geldim 4 eltiyiz
biriisyle azcuk taki$tik bu sene ama olur o kadar :)

hiç biride yakin deil
ikisi Tr de , biride 45 uzak $ehirde her zaman gidilmiyor
benim e$imde çok du$kunur karde$lerine, asla alf soyletmez ama ben soylerim lafimi o ayri
yani eltimi seviyorumda kocasini sevmiyorum :)))

benimde iki tane eltim var biriyle çok iiyiyiz ama diğerini ikimizde sevmeyiz bizimle pek alakası yok ama eşimlede sorun olmuyor hiç çünkü eşimde bana hak veriyor sen bilirsin diyor ayrıcada herkeside sevmek ve ii anlaşmak zorunda değiliz saygı duymak yeterli

eltim yok olmayacakdaama nasıl bi duygu yaşamak isterdim
acaba sana neden böyle davranıyor
eşinin ailesi seni daha çokmu seviyor
onun için senden haz etmiyor olabilir bu durumda suratına yansıyordur

aynen ne bende nede onda bi yarış hali yok..
ben ona o bana duacıdır..oğlunudaa oğlummuş gibi çok severim..
sizin eltinize ne oldu :26:
şimdi eltimde,görümcemde yok demişsiniz

benim ikinci evliliğim eşim tek çoçuk bu yüzden
x eltimden bi kötülük görmedim x kv demdende

ben çok uyumlu bi bayanımdır
herkesle iyi olmaya calışan mantıktayımdır
kimsenin kalbini kırmayan
keşke çok eltim olsaydı
eminimçok sever ve sevilirdim

esimle de samimi değil fazla sohbete girmez. güzellik mi kıskandıgı bilmem ama ben 34 bedenim kalçamda göbeğimde fazlalığım yok. onun fazlalıkları vardı basenlerde ozellikle. zaten beni gördükten sonra step tahtası almıştı bak şimdi hatırladım hak vermeye basladım sana. ben bekarken de çok giderdim onlara.onda böyle bi muhabbet olmadı ama uzaktaydı. kayınvalidemle aram çok iyi çok şükür annem gibi yakın. ama kayınvalidem kıskançlık olmasın diye bir aradayken eşit davranır biz yalnızken sarılır öper bana sever elbiselerimi bile :) onunla nasıl yalnızken bilemiyorum tabi.

Bence temel problemi kıskançlık eltinin. Eltisiyle gecinemeyen insanlarin en temel sorunu bu bence. Benim eltim de beni kiskanir cok belli ediyo bunu. Ben de giciklik degil mi o kiskandikca daha cok catlatasim geliyo :)) trabzon hasirim vardi onun yoktu gitmiş ondan aldirmis. Bizim eve hic gelmediler esim de evin resimlerini gosteriyodu abisine.ona da gösterdiler. Benim mobilyalarim beyaz onunkiler siyah. Direk su tepkiyi verdi hic gule gule oturun falan demek yok.ben de zaten beyaz mobilya seviyorum dedi. Bayramda kayinvaliden ayy dedi sevgipitircigim da farkinda olmadan hamile kalırmıs dedi direk eltime söyledi bunu. Masada yemek yiyoduk tepkisi su oldu. Kocasina su tuzu versene dedi hic duymamis gibi.daha neler neleerr Gicik oluyorum tabi ben de tüm bunlara ama o kiskancligini belli ettikce damarina basasim geliyo. Takıp takistirip gidiyorum her defasinda. Canini sikma sen de diycem ama mümkün değil kendimden biliyorum. Ama o seni kiskandikc ki bariz kiskaniyo sen de sendeki nimetlerin tadini cikar gözüne gözüne sok :)))

Eltisiyle iyi olan kac kisi var ya hic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün

3 öz 2 üvey olmak üzere 5 eltim var

üvey olanlarla düğünde bayramda vs görüşüyoruz ozamanda iyiyiz

3 tane öz kaynımın eşleriyle yani eltilerimle çok iiyyim 2 siyle yaşlarımız yakın 1 tanesi annem yaşında 3nüde severim kardeş gibiyiz çocuklarını kendi çocugum gibi sverm

ama 2 görümcemden nefret ediyorum

bikere eltiden fazla bişey beklemeyin
en büyük beklenti zaten ''kardeş gibi olalım ii olalım'' dır
benim de iki eltim var
ikisiyle iyim
ama ne ben onun bişeine karışırım nede o benim
cok samimi gibiyiz ama aramızda mesafe vardır
hiç bizamanda ii olmayı beklemiyorum
her an herseyde olabilir

amaan sorma bendede var 2 tane küçük gene iyi arkamdan nasıldır bilemem ama yüzüme karşı bir saygısızlık bir çekememezlik durumunu görmedim,hissetmedim hatta bir konu olsa danışır ,sorar ,fikir alır çekinmez
ama büyük olan hissettiğim kadarıyla beni kıskanıyor ,kendi kendine bi afra bi tafra, sandıki ben küçüğüyüm istediği gibi beni yönetebileceğini düşündü ,ama mantıklı birisi olsa gerçekten büyüklere saygım var sözünden dışarı çıkmaz her konuda birlikte karar verirdik ,ama nerdee
hemen her konuda ondan iyi ,mantıklı kararlar alıyorum baktıki çevrede bana yöneldi danışıyor falan o da gelip danışırdı bana
sıkıntılarını paylaşırdı bende karşılık lı olsun diye iyi bildiğim konularda bile fikrini alırdım, ama son olaydan sonra hepten soğudum bari yakın oturmasaydık dibimde hergün görüyom (

bir başlıkta görümceler diye açsanıza ,görümcem 1 tane ama 10 taneye bedel

Son düzenleme:
benim bir tane eltim var benden 6 yaş büyük,şu an ben 23 o 29 yaşında

ben 5 yıllık o 4 yıllık evli

ilk tanıştığımızdan beri birbirimize mesafeliyiz

bu mesafe dağa çok benden kaynaklanıyor hiç bir zaman onunla samimi olmak içimden gelmedi

kişiliğini sevemedim,kaynımı da aynı şekilde ne kadar haklı olduğumu da yaptıkları davranışlarla gösterdiler zaten

eşimden maddi çıkarları varken çok iyidiler melek gibi,ama o çıkarlar kesilince maskeler düştü

kötü günlerimizde eşimde gördü gerçek yüzlerini

ilk bebeğim 3 aylıkken karnımda öldüğünde ne bir geçmiş olsuna geldiler ne bir telefon ettiler.

sonra yine hamile kalıp oğlumu doğurduğum da yine bir amca olarak ne aradı ne sordu.

aradan 8 ay geçti onların oğlu oldu bizde ne aradık ne sorduk.

herşey karşılıklıdır herkese hak ettiği değeri vermek gerekir madem eltin sana soğuk sende öyle ol.

boşu boşuna çabalama kendini yorma eşinin istemesiyle siz kardeş gibi olamazsınız.

o kendi kardeşiyle iyi geçinsin seninle eltinin ilişkisine karışmasın.

zorla samimiyet olmaz iki tarafında içinden gelmeli.

kuma gemısı yururmüşde,elti gemisi yurumezmiş eltim yok tek gelinim aman olsada farketmez di

Valla bende cok sorun yasadım en son 1 yıldır konusmuyorum.
Esim abisi ve kardesi ile bizi ilk tanıstırdıgı gun bu basladı esımın eskı sevgılısının adıyla hıtap etmeye,yok nısan alısverısınde benım begendıgımı begenmemeye vss.
nısandan sonra dugune kadar 1 kere bıle arayıp sormeadı ev aldık hayrlı olsun demedı ayrı sehırlerdeyız ama hıc bı ıhtıyacınız var mı bıle demedı bana.
bende en son gecen sene son bayramda bayramını kutladım baktım rahatsız bı kısılık sıkıntılı zaten dıger eltımlede konusmuyor kendımı cektım.
su an cok mutluyum.Yakında cocugu dogcak hayrlı olsun bıle demıycem.Sağolsun eşimde ne kadar kötü niyetli olduğunu gördü oda 1 senedir konusmuyor.Ben evlenirken benı sormayan bi insanın bende dogumunda sormam.Ben yedi kat yabancının dogumuna gıderım yalnız kalmasın destek olayım dıye.Herkes ektıgını bıçmeli bence.Baen mesafe hatta hiç konuşmamak en iyisidir derim.)

Offf sorma yaaa. Bende eltime ısınamadım. Benim bi eltim 5 senelik evli. Onunla zaten kavgalıyız, ruh hastası kıskanç fesat çirkefin teki. Bütün sülala aman justtnarried o cahil sen aldırma görme duyma diye diye idare ettim sonunda patladım. Şimdide yeni bir elti geliyor. Yeni söz olacaklar, kızla bikaç kez telde konuştuk ilk kez tanıştık geçtiğimiz haftalarda, balım böceğim canım tatlım.... hiç sevmem böyle hitapları heleki ilk tanışmada çok samimiyetsiz bulurum. Bide üstüne ben sizin aranızı bulmak istiyorum, herşey tek taraflımıdır sence demezmi. Severim gibi gelmişti ama beni çok kuşkuya düşürdü şimdi. Buda öteki gibi cahil çıkarsa naparım ben En iyisi mesafeli durmak.
Sende mesafeni koru gerekmedikçe konuşma, küste durmaki kocanla aran bozulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…