Ya bende cok isterdim yakin olalim ayni senin dedigin gibi bende elimden gelenin fazlasini yaptim.daha hic tanismiyoken belliydi benimkinin tavirlari. Daha nisanli bile degilken esim abimler ankaraya gelcekmis gelir misin tanistirayim dedi. Abisiyle zaten tanismistim sirf eltiyle tanismak icin gittim hatun gelmedi. Bizim evlendigimizde 8 yillik evliydi onlar ve isteyerek cocuk yapmiyolardi.bizim düğüne bi ay kala hamile kaldi bilerek. Ve kina gecemde falan hastayim usuyorum atesim var moduna girdi.fotolara falan gelmedi.ben biliyorumki hepsi fesatligindan. Cocugu oldu kostur kostur dogumuna gittim.40 mevlidine gidemedik diye 1 hafta sonra kalktik kusura bakmayin diye gittik ama hanim hep bi afra tafra her gittiğimde. Kendi evinde yapinca cok üzülüyorum ben de gitmek istemiyorum. Her gittiginde cocuguna hediyeler aliriz falan.ama o bana hosgeldin bile demez. Biz de sorun yok bence canim. Ama bizim en buyuk problemimiz eslerimizin kardeslerine duskun olmasi. Ona da kiyamiyorum ama istenmedigimi bilerek de ayni ortamda olmak istemiyorum. Napcaz sence ?
Kaynim bekarken eltimle tel.de konusurlardi. Bende kayinvalidemde oldugum zaman sohbet ederken Kiz benim sesimi duyunca arkadan kaynima surat yaparmis neden orda diye. Valla bilmiyorum ne yapacağız canim ben kendimi cekmeye karar verdim oyleleri kıymetli oluyor sanırım. Birde kesinlikle ne olursa olsun kotu konusmayacagim kotu davranmayacagim utanir belki. Esim de görür birseyleri zorlamaz umarim.
Eltisiyle iyi olan kac kisi var yahic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün
Evet canım. Aynı sehirdeyiz ne uzak ne de cok yakiniz. Ayda 3-4 kez gorurum esim cagirir haberim bile olmaz geliyorlar der sadece. Yada gidiyoruz. E o kocasini tek yollamaz bende bensiz gitsin istemem mecbur goruyorum. Esim de surat yapar zaten aksi olsa tartisiriz.Esim laf soyletmez haklisin demez o da hakli demez arada benim kardesim var der cekilir ben mutluyum mutsuzum umrunda değil bu konuda. Kayinpederim vefat etmis 5 yil once esim de kardesine daha bi düşmüş simdi de baba gibi kolluyo istese elimizde ne var ne yok ona verir yani neden diye sormaz bile. Biz ne olacagiz dusunmez yeter ki kardesi iyi olsunEsin peki hak veriyo mu bu cok onemli. Siz ayni sehirdesiniz anladigim kadariyla. Gelip gider mi peki. Ben memlekete gidince mecburen yüzyüze geliyorum. Hatta jaynanam bile farketmis benimkinin tavirlarini. Esim de gak veriyo ama abisini görünce herseyi unutuyo :) garip bisey. Sizin de esinizin duskunlugu boyle asiri mi ?
Onlar sevgiliyken bi kac kez karsilasmistik. Ne selamimizi aldi ne tebessum etti. Her seferinde ben adim attım neymisefendim ben buyukmusum alttan alirmisim. O zamandan uyuz oldum zaten. Sonra düğün dernek oldu ama hala isinamadik ben gorusmek istemiyorum cok sık bi arada olmak istemiyorum cunku anlasamiyoruz mecbur kalmadikca yanyana gelmeyelim surati 5 karis oturuyor. Esimde istiyor ki kardes gibi olalım . Bnde esime çene yapiyorum tabi.kardesine cok düşkün herkes bana alttan al diyor biktim
Evet canım. Aynı sehirdeyiz ne uzak ne de cok yakiniz. Ayda 3-4 kez gorurum esim cagirir haberim bile olmaz geliyorlar der sadece. Yada gidiyoruz. E o kocasini tek yollamaz bende bensiz gitsin istemem mecbur goruyorum. Esim de surat yapar zaten aksi olsa tartisiriz.Esim laf soyletmez haklisin demez o da hakli demez arada benim kardesim var der cekilir ben mutluyum mutsuzum umrunda değil bu konuda. Kayinpederim vefat etmis 5 yil once esim de kardesine daha bi düşmüş simdi de baba gibi kolluyo istese elimizde ne var ne yok ona verir yani neden diye sormaz bile. Biz ne olacagiz dusunmez yeter ki kardesi iyi olsun
aynen ne bende nede onda bi yarış hali yok..
ben ona o bana duacıdır..oğlunudaa oğlummuş gibi çok severim..
sizin eltinize ne oldu :26:
şimdi eltimde,görümcemde yok demişsiniz
Hiimmm biraz daha sikintiliymis gercekten. Esiniz size hak vermemesi kötü. Aklima su geliyi. Siz eltinizden daha alımlı ve guzelseniz bunu kiskaniyo olabilir mi. Cunku telde sizin sesinizi duyunca o niye orda falan diye sormasi acaba esinden mi kiskaniyo diye getirdi aklima. Yaslariniz yakin mi ? Kayinvalidenize ve sizin esinize tabirlari nasıl ?
esimle de samimi değil fazla sohbete girmez. güzellik mi kıskandıgı bilmem ama ben 34 bedenim kalçamda göbeğimde fazlalığım yok. onun fazlalıkları vardı basenlerde ozellikle. zaten beni gördükten sonra step tahtası almıştı bak şimdi hatırladım hak vermeye basladım sana. ben bekarken de çok giderdim onlara.onda böyle bi muhabbet olmadı ama uzaktaydı. kayınvalidemle aram çok iyi çok şükür annem gibi yakın. ama kayınvalidem kıskançlık olmasın diye bir aradayken eşit davranır biz yalnızken sarılır öper bana sever elbiselerimi bile :) onunla nasıl yalnızken bilemiyorum tabi.
Eltisiyle iyi olan kac kisi var yahic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?