Iyi akşamlar bayanlar,
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eltim ile ben farklı ülkelerde yaşıyoruz. Kendisi 8 aydır whatsapp kullanıyor. Bana ilk defa nisan ayında ve sonra anneler gününde yazdı. Onun dışında hep ben yazıyorum( genelde cumaları, bazen unutuyorum haftaiçi yazıyorum).
Baķtım kendisinden birşey gelmiyor bende fazla muhattap olmadım. Belliki alınmıs hic resim yollamıyorsun filan diyor. Bende bana yazana yazıp yolluyorum(midal görümcem) demek unutuyorum sende yaz arada yolla dedim. Benim gibi dışarıda alışveriş banka işlerine koşmuyor zaten evde. 2 cocugu var biri okula gidiyor digeri 4 yaşlarında evde. Hani desem hiiiiç fırsat bulamiyor.
Bazen diyorum yaz boşver en azından vicdanin rahat sen akrabalik görevini yap, yarın birgün hem söz olur sen mahcup olma diyorum.
Ha yazmak benim icin dert değil onu mesele etmem ama neden benden beklentisi olsun ki kendiside istese yazabilir arayabilir.
Bazen çok iyi bazen bakişlarindan tavrından anlıyorum hoşuna gitmiyor kıskaniyor. Bi insan neden başkasıni kiskanirki? Ben tenezzül etmem mesela hem olduğum gibi açık ve güleryüzlüyüm. Ama ufak bi elestiriyede gelemiyor hani.
Belki yanlarına gideriz konu açılırsa ona göre banada fikir olur( laf carpmasini ne severim ne bilirim)