Eltiler birbirini gerçekten kıskanırmı?

eltisi ve görümceleriyle kanka olan bir ben varım herhalde :KK70:

sanki biraz önyargılardan biraz da toplumun dayatmalarından kaynaklanıyor bu çekememezlikler, yoksa gayet de güzel dosluklar kurulabilir eşin ailesiyle.
Kesinlikle katılıyorum. Eltim pek görüşmemeyi kendisi tercih ediyor ama aramızda bir problem,küslük vs yok.

Ama görümcem bir tanedir. Bunca yıldır evliyim bir kere ters düşmedik şükür. Onyargili olmasak eş ailesi ile ilgili keşke.

Kesinlikle katılıyorum. Eltim pek görüşmemeyi kendisi tercih ediyor ama aramızda bir problem,küslük vs yok.

Ama görümcem bir tanedir. Bunca yıldır evliyim bir kere ters düşmedik şükür. Onyargili olmasak eş ailesi ile ilgili keşke.

Eltininki de eminim onyargidir, aman mesafeli olayim sorun yasamayayim kafasi... biz bastan arkadas gibi yaklastik birbirimize, hic dedikodu olaylarina falan girmedik, kendimizden baska kimse hakkinda konusmayiz, farkli sehirlerdeyiz ama onlar sık gelir alisveris yaparız, gezeriz, basbasa yemek yeriz. Iyi niyet olduktan sonra eltiyiz diye neden dusman olalim ki.
Gorumce de 1 degil 4 tane var bende, su an basim sıkışsa kendi kardesimden once onlari ararim.

Bence eltiler muhatap alınacak son kişiler. Meraba meraba ne gerek var fazla samimiyete :işsiz:
Kesinlikle..
Çok içli dışlı olmaya gerek yok. Sen kıskanmasanda karşı tarafın senin hakkında ne düşündüğünü bilemezsin
Yüzüne güler ama arkandan kim bilir neler söyler
Benim şuan bir eltim var ama henüz evli ya da nişanlı değiller yalnızca sevgililer.
Tanıyorum kızı fakat hiç muhatap olmuyorum, gerekte yok zaten :KK49:

Dimi? Anneme özenirdim bu konuda yengemleri çok severim( kendi aralarında tabii ne yaşamışlar bilemem) istiyorumki güzel bir aile olalim. Hatta kv beni hafif tehdit etmişti bak onada yaz yazmamazlik yapma. Kendince ne sandıysa benim aramicami mi? Ki öyle bi his vermis olamam...
Benim kaynanada aynı elti aramaz zati kaynım ölsek aramaz hep siz arayın onlar büyük iyi küserler çıkarı olduklarında ararlar eltimin ağzı lastik don gibi ben söylemesemde ben söylemişim gibi gider kv anlatır kv suçsuz olduğumu bile bile benide azarlamaya çalışsda alır cevabını yok artık susamıyorum taşıyorum ama eltimi bir tanısanız bal gibi dersiniz ama zamanla anlaşılıyor kendi bacıları evinden çıkmaz kv paypas oldu 2 gün misafir etmedi ama iyi ediyor deveye diken yararmış çünki Allahtan Türkiyede değilim onlar öyle geçinip gitsin kv ara desede ne onu ne onu arıyorum canım kimi isterse onu ararım umur değillerr

kumalar anlaşır eltiler anlaşamazmış ... varın gerisini siz düşünün artık

İki eltim var.
İkisini de yılda 1-2 kez bayramdan bayrama görüyorum.

İkisi de benden yaşça çok çok büyükler.

Ne çok irtibat kuruyorum ne konuşuyorum.
Kıskanma olayıda bence yok aramızda sanmıyorum.

Bence kıskanmaz her elti birbirini ya da görümce. Ne bileyim çok gereksiz ve saçma.

Iyi akşamlar bayanlar,
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eltim ile ben farklı ülkelerde yaşıyoruz. Kendisi 8 aydır whatsapp kullanıyor. Bana ilk defa nisan ayında ve sonra anneler gününde yazdı. Onun dışında hep ben yazıyorum( genelde cumaları, bazen unutuyorum haftaiçi yazıyorum).
Baķtım kendisinden birşey gelmiyor bende fazla muhattap olmadım. Belliki alınmıs hic resim yollamıyorsun filan diyor. Bende bana yazana yazıp yolluyorum(midal görümcem) demek unutuyorum sende yaz arada yolla dedim. Benim gibi dışarıda alışveriş banka işlerine koşmuyor zaten evde. 2 cocugu var biri okula gidiyor digeri 4 yaşlarında evde. Hani desem hiiiiç fırsat bulamiyor.
Bazen diyorum yaz boşver en azından vicdanin rahat sen akrabalik görevini yap, yarın birgün hem söz olur sen mahcup olma diyorum.
Ha yazmak benim icin dert değil onu mesele etmem ama neden benden beklentisi olsun ki kendiside istese yazabilir arayabilir.
Bazen çok iyi bazen bakişlarindan tavrından anlıyorum hoşuna gitmiyor kıskaniyor. Bi insan neden başkasıni kiskanirki? Ben tenezzül etmem mesela hem olduğum gibi açık ve güleryüzlüyüm. Ama ufak bi elestiriyede gelemiyor hani.
Belki yanlarına gideriz konu açılırsa ona göre banada fikir olur( laf carpmasini ne severim ne bilirim)
Yani şimdi watsap mesajıyla vicdan rahatlıyor watsap mesajıyla mı akrabalık görevi oluyor
Ya takılma böyle saçma şeylere.Gerektiği kadar hatır sor geç.Yazarsa yaz yazmazsa yazma.Kime ne ya kim laf söz edecek.Veya etsin ne yani.
Eltiler kıskanır gibi de bir genelleme yapma.Bu insanın eğitim durumu kişiliği bakış açısıyla alakalı birşey

👍😂 sallamak en güzeli bu konularda. Bende yurtdışındayım eşimin kardeşi yeni evlendi. Kardeşiyle arası çok samimi değil sanirim ayni şey bizede sirayet edecek. En temizi ülkeden uzakta olmak.

Eltiden başka uğraşacak işi yoksa , kafalar boşsa kıskanır .3 eltim var bayramdan bayrama görüşürüz kıskanmak aklımın ucundan bile gecmiyor🙄

işsizlik de zor hakkaten, allah başka keder vermesin bacım ne diyim?

Kaç senelik konuyu hortlattiginiza göre kim işsiz konusuna girmicem. Evet bana derti. Hep mira sen ara yaz sor baskısından ben bikmistim. Naif bir insandım hemen hayır diyemezdim. Ama karşı taraf aramaz merak etmez. Ama biz oraya gidince neden benizde gezmeye götürmedin der:)

ben yoğun bir insanım iki çocuğum var ve emin olun sorumluluklarım çok daha fazla, aklım başıma geldi artık yazmıyorum farklı olaylardan dolayı içimden gelmiyor artık. Madem burası bdv bölümü bende tecrübeli olanlar vardır diyip konu açtım. Suçlu olsam zaten buraya neden konu açayım dertleşmek isteyeyim?

Kaç senelik konuyu hortlattiginiza göre kim işsiz konusuna girmicem. Evet bana derti. Hep mira sen ara yaz sor baskısından ben bikmistim. Naif bir insandım hemen hayır diyemezdim. Ama karşı taraf aramaz merak etmez. Ama biz oraya gidince neden benizde gezmeye götürmedin der:)

ben yoğun bir insanım iki çocuğum var ve emin olun sorumluluklarım çok daha fazla, aklım başıma geldi artık yazmıyorum farklı olaylardan dolayı içimden gelmiyor artık. Madem burası bdv bölümü bende tecrübeli olanlar vardır diyip konu açtım. Suçlu olsam zaten buraya neden konu açayım dertleşmek isteyeyim?
konuyu ben hortlatmadım zaten dün hortlamıştı bu bir, elbetteki burada istediğiniz her konuda fikir isteyebilirsiniz ben de yorum yapabilirim bu iki, eltim yok, olsaydı da dert edemezdim çünkü canımı sıkarsa öz kardesimi bile dert etmeden engelleyebilecek kapasitede yorgunum, size de tavsiye ederim bu üç, kırmak amaçlı bir yorum değildi yanlış anlasıldiysa üzgünüm bu da dört...çoktan seçmeli yorum yaptım istemeden ama güzel oldu hee

• Komik
Reactions: JES
Bir sinir anında 3 görümcemi kocalarini cocuklarini whatsap facebok instagram vs heryerden sildim engelledim kafam çok rahat valla.

Eltilerimi kıskanmam, onların da beni kıskandığını sanmam.
Şu kişi beni kıskanıyor düşüncesi çok itici.

Beni hayatında istemeyen birine zorla yanaşacak arkadaşlık yapacak değilim. Elti olduk diye kanka olmak zorunda değiliz.

Annem hep şey derdi Kuma'nın gemisi yürümüşte Eltinin gemisi yürümemiş.
benm görumcemle kv msj fln atmıyorum gittiğimzde geldıklerınde görusursek görusuyoruz. eger uzun zaman gitmemişsek kv arıyorum hepsi bu. Görumcemle ne zaman karsılıklı görusursek. Elti olsa demekki yok gibi :D

8 yıldır evliyim, 3 tane elti var, büyükler benden. Hepi topu hepsini farklı zamanlarda 2-3 kez görmüşümdür farklı ilde olduklarından. Hiçbirinin numarası yok bende. Ailevi sorunlar yaşattıkları için olsa gerek, eşim evlendiğimizde onlarla samimiyet kurma demişti bana zaten, zamanla nedenini de anladım. Zaten birbirimize gelip gitmeyiz de bir yerde karşılaşsak ( dediğim gibi 2-3 defa belki) "merhaba, nasılsın" dan öte pek geçmiyor konuşmamız. Ben yine hepsiyle bu kadar muhabbeti kuruyorum da diğer üçü kanlı bıçaklı birbiriyle. Tuhaf, çok tuhaf 🤔

konu niye neden niçin ne zaman hortlatılmış bilmiyorum ama
(gerçi eltim yok)
eltiler aynı durumdan muzdarip oldukları için birbirlerini en çok anlamaları gereken kişiler değiller mi ya :işsiz: yani biri kv den şikayetçi olur öbürü destek olur, veya kocalarını anlatırlar vs ama burda okuduğum kadarıyla canhıraş kavgalı herkeso_O
dediğim gibi eltim yok belki hayat bana laylaylom ama ben böyle bi mantık kurarım şahsen uzaktan

Back
X