• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiler birbirini gerçekten kıskanırmı?

belki sizle görüşmek istemiyor. akrabalık var diye yakın olmak zorunda mı? bence sıkmayın onu. karşılıklı iletişiminiz olsa çok güzeldi ama maalesef o iletişim istemiyor demek ki.

Benım eltım benden yaklasık 10-15 yas buyuk.. Abla dememı ıstemedı.Kardeşi varmış sadece o abla desınmıs.. Herneyse dedim.. Gecen kayınvalıdemlere geldıler..Bizde gittik.Hastayım dıye kayınbabam ilac verdi anlattı ilacı etti.. Annemde bir mevzuda benım ıcın bıseyler soyledı.. Suratını astı oturdu.. Sonradan kaynımla konusmus kayınvalidem.. Meger beni daha cok sevmelerinden rahatsız olmuş.. Aynı ortama geldiğimizde bana daha uzak davranmasını istiyormus.. Akıl alacak sey degıl.. Bende o geldiğinde gitmemeyi düşünüyorum..

Eltimi kıskanmam
Kıskanmak için bir sebeb bulamıyorum yanı sımdılık 2 tane eltı adayım var .

Ha benım hassas oldugum konulara atar yaparlarsa lafımı esırgemem ,
Ayrıca onlar benı kıskansın ben onları neden kıskanacakmısım

Biz elti diye bakmadık hiç olaya normal biri gibi davrandık aramız öyle oluştu evlenene kadar merhaba merhabaydı şimdi kötü ve iyi günlerimizde yan yana olmaya çalışırız gider geliriz arkadaş olduk dertleştiğimizde oldu oluyor :KK53:Her zaman deriz ben derim genelde aa niye böylesiniz diyenlere biz eltiyiz kuma değil herkes kendi ailesiyle mutlu olsun yeterli yani birbirimizi kıskanıp ne yapacağız benim açımdan açıkcası bir kıskançlık olmuyor ondan da yok gibi düşünüyorum ama insanların içini bilemezsin her daim çok sevsen de bir mesafe olunca muhabbetler ona göre gelişiyor öneririm:KK54:

benim eltim telefonda kayınvalidemle kavga ederken (onun için çok sıradan bir şey) kendi evinin eşyalarını beğenmediğini, şehir dışında oturan benim evime gelip eşyalarımla kıyaslama yapacağını beyan etmişti.
faturaları hazırladım bekliyorum kendisinin incelemesini.
böyle insanlarla uğraşılmaz, bırakın kıskanan kıskansın. uzak dursun yeter.

Ayni sey benim de dikkatimi cekti. Herkesin eltisi kiskaniyormus, kk hatunu eltiler ise gayet "cool". :)
Yav bir de karsi taraflara sorsak kimbilir onlar ne diyecek, onlar da kiskanildigini iddia etmiyorsa ne olayim. :)
Eltisinin kendisini kiskandigini dusunen insan da gayet kiskanctir bana gore.
Neyse cozdum ben olayi. Hepiniz birbirinizi kiskaniyorsunuz iste. :)
Ee kişi kendinden bilir işi demişler :)

Sen dini ve milli bayramlarda tebrik mesajı at, geri kalan zamanlarda uzak dur canım.

Size zararı dokunuyorsa muhatap olmayın tabi.Sorunuza gelecek olursak eltimi kıskanmıyorum benden 6 yaş büyük ve olgun biri kayınvalide ise sürekli kıyaslıyor birbirimizle o da bende gülüp geçiyoruz :halay: Çok yardımı dokundu abla gibi o bana. Zaten memlekete gittiğimde abla abla diye eteğinden ayrılmıyorum :KK19:özellikle yemek kültürlerine uzak olduğum için sürekli yardım isterim hiç gocunmaz. :KK5:

çok fazla diyolağa girmemeyi tercih ederim ben .çünkü gördümkü bana karşı iyi niyetli değil. eline geçen her fırsatta kazık atma peşinde. Allah muhtaç etmesin dara düştüğümü göstermesin inşallah

Kız bnde var dert ortağı gibi dertlestigimizi gidip kv ye anlatmış:bicak::ukala:
hahah yalniz degilsin : ) benim yarim akilli eltide gitmis kocasina anlatmis konustuklarimizi. tabi bildigi icin kocasinin annesine anlatcagini. Görümce kilikli sey (kaynim) gitmis annesine yetistirmis:deli:. beni hesaba cektiler döküldüm valla söylediysem söyledim yalanmi didim. :63:

hahah yalniz degilsin : ) benim yarim akilli eltide gitmis kocasina anlatmis konustuklarimizi. tabi bildigi icin kocasinin annesine anlatcagini. Görümce kilikli sey (kaynim) gitmis annesine yetistirmis:deli:. beni hesaba cektiler döküldüm valla söylediysem söyledim yalanmi didim. :63:
Oh en guzeli bnde simdi alistim kv nin duymasini istedigim şeyleri söylüyorum beni hesaba cekmiyolar hic burunlari düşse egilip almayan cinsten bunlar :halay:

Bi de farklı ülkelerde yaşıyormussunuz boşver görmek zorunda olduğun biri değil

Ben eğtimi severim o da beni sever ama mesafeli yani. O bana cuma mesajı falan atardı gariban ben ona hiç napıyosun diye sormuyorum. Şimdi burayı okuyunca bi mesaj attım :olamaz:
Olduğu kadar boşverin

Bence siz eltinizi kıskanıyorsunuz.. Kızı sürekli takip ediyorsun, hareketlerini inceliyorsun. Biraz da kendi hayatına odaklan.. Hayat, eltiden ibaret değildir.

eltisi ve görümceleriyle kanka olan bir ben varım herhalde :KK70:

sanki biraz önyargılardan biraz da toplumun dayatmalarından kaynaklanıyor bu çekememezlikler, yoksa gayet de güzel dosluklar kurulabilir eşin ailesiyle.

Back
X