Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee kişi kendinden bilir işi demişler :)Ayni sey benim de dikkatimi cekti. Herkesin eltisi kiskaniyormus, kk hatunu eltiler ise gayet "cool". :)
Yav bir de karsi taraflara sorsak kimbilir onlar ne diyecek, onlar da kiskanildigini iddia etmiyorsa ne olayim. :)
Eltisinin kendisini kiskandigini dusunen insan da gayet kiskanctir bana gore.
Neyse cozdum ben olayi. Hepiniz birbirinizi kiskaniyorsunuz iste. :)
5 yaş fln konuşurken çok kafa hatunlar ama aslinda ole degillermis cok gecmeden çözdüm cok şükürWay terbiyesizz iyi geçinecek güya oylelerinede bi sinir olurumki yas farkınız kaç
buna katiliyorum iste.Eltiler birbirini kiskanmaz, kaynana kiskandirir.
hahah yalniz degilsin : ) benim yarim akilli eltide gitmis kocasina anlatmis konustuklarimizi. tabi bildigi icin kocasinin annesine anlatcagini. Görümce kilikli sey (kaynim) gitmis annesine yetistirmisKız bnde var dert ortağı gibi dertlestigimizi gidip kv ye anlatmış![]()
Oh en guzeli bnde simdi alistim kv nin duymasini istedigim şeyleri söylüyorum beni hesaba cekmiyolar hic burunlari düşse egilip almayan cinsten bunlarhahah yalniz degilsin : ) benim yarim akilli eltide gitmis kocasina anlatmis konustuklarimizi. tabi bildigi icin kocasinin annesine anlatcagini. Görümce kilikli sey (kaynim) gitmis annesine yetistirmis. beni hesaba cektiler döküldüm valla söylediysem söyledim yalanmi didim.
![]()