Eltiler birbirini gerçekten kıskanırmı?

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Iyi akşamlar bayanlar,
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eltim ile ben farklı ülkelerde yaşıyoruz. Kendisi 8 aydır whatsapp kullanıyor. Bana ilk defa nisan ayında ve sonra anneler gününde yazdı. Onun dışında hep ben yazıyorum( genelde cumaları, bazen unutuyorum haftaiçi yazıyorum).
Baķtım kendisinden birşey gelmiyor bende fazla muhattap olmadım. Belliki alınmıs hic resim yollamıyorsun filan diyor. Bende bana yazana yazıp yolluyorum(midal görümcem) demek unutuyorum sende yaz arada yolla dedim. Benim gibi dışarıda alışveriş banka işlerine koşmuyor zaten evde. 2 cocugu var biri okula gidiyor digeri 4 yaşlarında evde. Hani desem hiiiiç fırsat bulamiyor.
Bazen diyorum yaz boşver en azından vicdanin rahat sen akrabalik görevini yap, yarın birgün hem söz olur sen mahcup olma diyorum.
Ha yazmak benim icin dert değil onu mesele etmem ama neden benden beklentisi olsun ki kendiside istese yazabilir arayabilir.
Bazen çok iyi bazen bakişlarindan tavrından anlıyorum hoşuna gitmiyor kıskaniyor. Bi insan neden başkasıni kiskanirki? Ben tenezzül etmem mesela hem olduğum gibi açık ve güleryüzlüyüm. Ama ufak bi elestiriyede gelemiyor hani.
Belki yanlarına gideriz konu açılırsa ona göre banada fikir olur( laf carpmasini ne severim ne bilirim)

benım eltı hakkında bıldıgım tek sey var
ıkı dunya bı araya gelsın ben eltımle asla muhattap olmam
arkadas bı ınsan zarar vermekden huzursuzluk cıkarmak dan neden zevk alır adeta hayat gorusu :)

o sebeple eltı konularına tavırlıyım gorusmeyın

Bence eltiler muhatap alınacak son kişiler. Meraba meraba ne gerek var fazla samimiyete :işsiz:

Dimi? Anneme özenirdim bu konuda yengemleri çok severim( kendi aralarında tabii ne yaşamışlar bilemem) istiyorumki güzel bir aile olalim. Hatta kv beni hafif tehdit etmişti bak onada yaz yazmamazlik yapma. Kendince ne sandıysa benim aramicami mi? Ki öyle bi his vermis olamam...

Iyi akşamlar bayanlar,
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eltim ile ben farklı ülkelerde yaşıyoruz. Kendisi 8 aydır whatsapp kullanıyor. Bana ilk defa nisan ayında ve sonra anneler gününde yazdı. Onun dışında hep ben yazıyorum( genelde cumaları, bazen unutuyorum haftaiçi yazıyorum).
Baķtım kendisinden birşey gelmiyor bende fazla muhattap olmadım. Belliki alınmıs hic resim yollamıyorsun filan diyor. Bende bana yazana yazıp yolluyorum(midal görümcem) demek unutuyorum sende yaz arada yolla dedim. Benim gibi dışarıda alışveriş banka işlerine koşmuyor zaten evde. 2 cocugu var biri okula gidiyor digeri 4 yaşlarında evde. Hani desem hiiiiç fırsat bulamiyor.
Bazen diyorum yaz boşver en azından vicdanin rahat sen akrabalik görevini yap, yarın birgün hem söz olur sen mahcup olma diyorum.
Ha yazmak benim icin dert değil onu mesele etmem ama neden benden beklentisi olsun ki kendiside istese yazabilir arayabilir.
Bazen çok iyi bazen bakişlarindan tavrından anlıyorum hoşuna gitmiyor kıskaniyor. Bi insan neden başkasıni kiskanirki? Ben tenezzül etmem mesela hem olduğum gibi açık ve güleryüzlüyüm. Ama ufak bi elestiriyede gelemiyor hani.
Belki yanlarına gideriz konu açılırsa ona göre banada fikir olur( laf carpmasini ne severim ne bilirim)

Anlattıklarınızdan kıskandığı sonucuna varmadım. Belki size bunu hissettirecek başka şeyler yapmıştır, bilemeyiz tabi.

Bari bayramda belki aklına gelir diyorum oda yok
Biz ordayken nedense kocasiyla genelde arası kötü olur.onlars gideriz yemege inan bi soğuk havalar esmeler içimden diyorum böyle yapacaksanız hiç davet etmeyin ya. Biz bi yere gidiyoruz merak edip aramalar. Başkasinda bulusunca ve ben bisey atistirinca siz öğlen yemegi yediniz imasi. Ben hatta yooo bizmi yemedik diyince sandım demeleri. Sanki her gittigim yere onu sürükleyecem. Ki kocasi izinde vermez.

Dimi? Anneme özenirdim bu konuda yengemleri çok severim( kendi aralarında tabii ne yaşamışlar bilemem) istiyorumki güzel bir aile olalim. Hatta kv beni hafif tehdit etmişti bak onada yaz yazmamazlik yapma. Kendince ne sandıysa benim aramicami mi? Ki öyle bi his vermis olamam...
Canım elti lerle güzel bi aile olunmaz.sen esin cocugunla olur o güzel aile.eskinin havasindan mi suyundan mi nedir bilmem iyi anlasiyolardi ama şimdi mübarek herkes kuyu kazma derdinde. Eltilerime asla guvenmedim guvenmicem. .yerinde olsam çok samimiyet kurmam. Pişman olmazsin :super:

Anlattıklarınızdan kıskandığı sonucuna varmadım. Belki size bunu hissettirecek başka şeyler yapmıştır, bilemeyiz tabi.
Evet anlatsam konu uzayabilir fazla deyinmedim mesela. Eşim sevgisini bana gösterir belli eder saygılı kırıcı konusmaz(onun ki tam tersi) bazen diyorum ya cok candan ama nerden vuracagi belli dğil. Bende saf balik

Bir tane eltim var garibimin hayatı fotoromana dönmüşne kıskanması:olamaz: bi tek bana yakın hissediyor kendini anlatıyor da anlatıyor
Kıskanmadım hiç kıskandığınıda hissetmedim

Eltimi kardeşim gibi görüyorum. Bence böyle bir genelleme yapmak yanlış

Kiz kardeşim yok bunlardan birini kardes olarak görmeye kalktım ı ıhh olmadi:KK12: tamam iyi geçirebilirsiniz ama illa bi fesatlik oluyo.digeri zaten meraba meraba .3.yolda bakalım nolacak bende sabirsizlikla bekliyorummmmm :dua:

" Beni kıskanıyor( lar) " düşüncesi bana hep itici geliyor.
...

Eltilerimle aram iyi şükür. Hiç sıkıntılarını görmedim, gördüklerimi de dert etmedim.
.

Size sorarsa , buraya yazdığınız gibi , " ben hep yazdım , karşılık bulamayınca yazmayı bıraktım " dersiniz olur biter.

Biz eltimle cok iyiyiz arkadas kardes gibi yeri gelir kocalarimizi cekistiririz dertlesiriz birbirimizi uyaririz her konuda ama butun bunlara ragmen bir mesafe var dir aramizda oyuzden saygisizlik felan yapmayiz birbirimizi kirmayiz.12 yildir bu boyle masallah diyim insanina gore degisiyo yani

" Beni kıskanıyor( lar) " düşüncesi bana hep itici geliyor.
...

Eltilerimle aram iyi şükür. Hiç sıkıntılarını görmedim, gördüklerimi de dert etmedim.
.

Size sorarsa , buraya yazdığınız gibi , " ben hep yazdım , karşılık bulamayınca yazmayı bıraktım " dersiniz olur biter.

Size katılıyorum. "Bana nazar etti, beni kıskandı" kelimelerini kullanmam hatta haya ederim...ama ne zaman gitsek kocasıyla tartışır çekişirler ben utanır başka yere giderim ha nerden biliyorsun siz gelince diyeceksin kendi evlerinden şen şakrak gelirler bizdr olur. Bizi ararlar vs herşey iyi. Biz gidince soguk havalar...

Elti yani sonuçta fazla takılma zaten az görüşüyormuşsunuz arayıp sormakta şart değil kendimi hiç kasamam eltimi aramak için...eltim yok grümcem var onu bile 2 ayda 1 yani kyfim olursa eşimn ablası o arasın benlk ne var :lülülü:

Back
X