Eltiler birbirini gerçekten kıskanırmı?

Verdiğiniz örneklerde çok sorun varmış gibi görünmüyor. O bakımdan sizi anlayamıyor ve hak vermiyoruz. Aramak sormak karsılıklı olur tabiki tek taraflı olmaz olmamalı. Kvnizi duymamazlıktan gelin bildiğinizi yapın.

seninki yine bayramda aramiyor
benimki dogumda sunnetde falanda aramiyor
gormemisler ailelerinde bisey ,,insan yedi kat yabanci olsa iki kelime yazar
elti melti bilmem ben kimseye hakeetiginde fazla deger verme yeter

Eltiler birbiriyle uyum sagladıkça problem olmaz ama biri digerinden öz verili ve fedakar olursa tabi

Iyi akşamlar bayanlar,
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eltim ile ben farklı ülkelerde yaşıyoruz. Kendisi 8 aydır whatsapp kullanıyor. Bana ilk defa nisan ayında ve sonra anneler gününde yazdı. Onun dışında hep ben yazıyorum( genelde cumaları, bazen unutuyorum haftaiçi yazıyorum).
Baķtım kendisinden birşey gelmiyor bende fazla muhattap olmadım. Belliki alınmıs hic resim yollamıyorsun filan diyor. Bende bana yazana yazıp yolluyorum(midal görümcem) demek unutuyorum sende yaz arada yolla dedim. Benim gibi dışarıda alışveriş banka işlerine koşmuyor zaten evde. 2 cocugu var biri okula gidiyor digeri 4 yaşlarında evde. Hani desem hiiiiç fırsat bulamiyor.
Bazen diyorum yaz boşver en azından vicdanin rahat sen akrabalik görevini yap, yarın birgün hem söz olur sen mahcup olma diyorum.
Ha yazmak benim icin dert değil onu mesele etmem ama neden benden beklentisi olsun ki kendiside istese yazabilir arayabilir.
Bazen çok iyi bazen bakişlarindan tavrından anlıyorum hoşuna gitmiyor kıskaniyor. Bi insan neden başkasıni kiskanirki? Ben tenezzül etmem mesela hem olduğum gibi açık ve güleryüzlüyüm. Ama ufak bi elestiriyede gelemiyor hani.
Belki yanlarına gideriz konu açılırsa ona göre banada fikir olur( laf carpmasini ne severim ne bilirim)

Bal gibide kıskanır cnm,benim elti olacak.... şahıs beni çekemiyor ve çekilecek çilem varmış ki üstümde oturuyor öyle biktim ki anlatamam küllüğünden çöpünden lafindan sözünden.diyeceksiniz ki niye beraber oturuyorsunuz çok direndim olmaması için ama oldu size tavsiyem kesinlikle samimi olmayın msjda atmayin aramayın sanki kardeşin mi boşver meraba meraba yeter.

Benimde yeni eltim olacak şimdilik sorun yok gibi ama çevreden kiyaslamalar var:skandal:

Size sorsanız o sizi kıskanıyor ,ona sordanız siz onu kıskanıyosunuz...yanlış anlamayın kadın kadını zaten kıskanır genelde.belki muhabbetinizi sevmiyor ,belki kafa dengi değilsiniz ,yada bilmediğiniz uğraşları var...ayrıca farklı yerlerdeymişsiniz,neden bukadar taktınız anlamadım.canınız skldı heralde :)

Cok samimiyete gerek yok.
Biz eltimle cok iyi anlaşırız cok da severim.
Yuz yuzeyken güzel dertlesir muhabbet ederiz.
Gel gor ki farkli sehirlerdeyiz ve 1 kez bile whatsapptan yazismadik.
Ozel gunlerde arasiriz nasilsin iyi misin tamam.
Fazla muhabbette iyi değil.
Yazmayin sizde sorarsa da gecistirin firsat olmuyor vs diye

ayri ülkedeyken bile bu kadar sıkıntı varsa aynı yerde olsanız nolur acep.

elti dediler kostum geldim :KK48: benm tam 5tane eltim var .En büyükveltim anam yasinda :KK70:. Eltiler hep kiskanir cok yuz goz olmayin

Ondan önce sen söyle laf bastır :)

Benim eltimin biri annemden büyük çok severim oda beni çok sever diğeri annemle yaşıt sayilir konusmuyoruz benle kaynakli değil kardeşler kus diğeri öğretmen ve ikimizde birbirimizden haz etmiyoruz yılda bi sefer anca kısa oz muhabbet oldukça mesafeliyim konuşurken oda bana ayni ama yine sorun benden kaynaklı değil

Aslında iyi anlaşması gereken iki kişi sonuçta kaynana ortak dert ortak daha iyi anlar eltiler birbirini ama yas yakin olunca gördüğüm kadarıyla skntida oluyo

Ondan önce sen söyle laf bastır :)

Benim eltimin biri annemden büyük çok severim oda beni çok sever diğeri annemle yaşıt sayilir konusmuyoruz benle kaynakli değil kardeşler kus diğeri öğretmen ve ikimizde birbirimizden haz etmiyoruz yılda bi sefer anca kısa oz muhabbet oldukça mesafeliyim konuşurken oda bana ayni ama yine sorun benden kaynaklı değil

Aslında iyi anlaşması gereken iki kişi sonuçta kaynana ortak dert ortak daha iyi anlar eltiler birbirini ama yas yakin olunca gördüğüm kadarıyla skntida oluyo
Kız bnde var dert ortağı gibi dertlestigimizi gidip kv ye anlatmış:bicak::ukala:

Iyi akşamlar bayanlar,
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eltim ile ben farklı ülkelerde yaşıyoruz. Kendisi 8 aydır whatsapp kullanıyor. Bana ilk defa nisan ayında ve sonra anneler gününde yazdı. Onun dışında hep ben yazıyorum( genelde cumaları, bazen unutuyorum haftaiçi yazıyorum).
Baķtım kendisinden birşey gelmiyor bende fazla muhattap olmadım. Belliki alınmıs hic resim yollamıyorsun filan diyor. Bende bana yazana yazıp yolluyorum(midal görümcem) demek unutuyorum sende yaz arada yolla dedim. Benim gibi dışarıda alışveriş banka işlerine koşmuyor zaten evde. 2 cocugu var biri okula gidiyor digeri 4 yaşlarında evde. Hani desem hiiiiç fırsat bulamiyor.
Bazen diyorum yaz boşver en azından vicdanin rahat sen akrabalik görevini yap, yarın birgün hem söz olur sen mahcup olma diyorum.
Ha yazmak benim icin dert değil onu mesele etmem ama neden benden beklentisi olsun ki kendiside istese yazabilir arayabilir.
Bazen çok iyi bazen bakişlarindan tavrından anlıyorum hoşuna gitmiyor kıskaniyor. Bi insan neden başkasıni kiskanirki? Ben tenezzül etmem mesela hem olduğum gibi açık ve güleryüzlüyüm. Ama ufak bi elestiriyede gelemiyor hani.
Belki yanlarına gideriz konu açılırsa ona göre banada fikir olur( laf carpmasini ne severim ne bilirim)

Iyi akşamlar bayanlar,
Kuma kumayi sever.Ama elti eltiyi sevmez annem hep öyle derdi.Bende evlenince anladim gercektende öyle.Allah in selamini ver yeterli.Benimde 3 eltim var en buyugu iyi digerleri hep kiskaniyorlar.Ve arkamdan konusurlar.Allah tan yurtdisindayim onlardan uzagim:halay:

Ben gerekmedikçe muhatap olmamaya çalışıyorum ama kendisi sağ olsun her şeye maydanoz.. Kıskançlıktan ikiye ayrılacak. Neyin kıskançlığı anlasam..

Niye bu kıskanılan ettiler hep burada. Biri de çıkıp demiyor ki ben eltimi kıskanıyorum :KK53:

Eltimle bayram dışında gorusmeyiz. Bazen bayramda da gorusmeyiz ama beni kıskandığını düşünmüyorum. Niye kıskansın yahu? Benim kocam som altın onunki gümüş mü :kahve:

Herkes evinde mutlu mesut.

Baska derdinmi yok senin.gorumcem yurt disinda.hic yazismiyoruz umrumdada degil.geldgnde gorusuyoruz artik..kaldiki elti yani salla gitsin

Kuma kumayi sever.Ama elti eltiyi sevmez annem hep öyle derdi.Bende evlenince anladim gercektende öyle.Allah in selamini ver yeterli.Benimde 3 eltim var en buyugu iyi digerleri hep kiskaniyorlar.Ve arkamdan konusurlar.Allah tan yurtdisindayim onlardan uzagim:halay:
Benim annemde kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş der :))

Back
X