- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Eşin bunu görüyor ve hala zorluyorsa bence ipleri ele alma vaktin gelmişÖzellikle onların olmadığı zamanları kolluyorum ama aşiret gibiler bitmek bilmiyolar bacım
Siz sanırım hiç irtibat kurmamissiniz.Seviyeli olmak hiç irtibat kurmamak değil kurulan irtibatta belli bir saygı ve sevgiyle davranmaktır.Soğuk da denilebilir belki evet. Ama başka türlü nasıl seviyeli olurdum bilemedim
Sıfırdan başlasak belki bunu yapabilirdim ama artık zaten mümkün görünmüyor..Siz sanırım hiç irtibat kurmamissiniz.Seviyeli olmak hiç irtibat kurmamak değil kurulan irtibatta belli bir saygı ve sevgiyle davranmaktır.
Kac yaşındasınız ne kadar yıl oldu evleneliSıfırdan başlasak belki bunu yapabilirdim ama artık zaten mümkün görünmüyor..
Ama kanıp da sakın sırrını vermeyeceksin. Ağzına laf vermeyeceksin.Bakalım onların samimiyetinin altında ne var? Taş yerinde ağır derler. Çizginizi hiç bozmayın. Böyle ilişkilerin sonu genelde kötü biter ve hatta gelip size birbirlerini çekiştirebilirler. Aynen yaşadım çünkü :)
Aynen aynen. Bu tarz insanların karakteri bu olduğu için mesafeye devam etmekte fayda var. Başına gelen nasıl biliyor hemen :)Ama kanıp da sakın sırrını vermeyeceksin. Ağzına laf vermeyeceksin.2 gün sonra kaldıkları yerden canım cicim yaptıklarını da bilirim.
Bende özellikle bir mesafe koyma çabasını anlamıyorum açıkçası.Ben seviyeli yaklaştım başından beri. Samimi davranmadım canım cicim olmadim. Zannediyorum ki bu yüzden oldu. Çünkü kendi aralarinda samimiler sürekli telefonlaşmalar falan.
İyide ilişkimiz mesafeli olsun diyen sizsiniz. Gayet mesafeli işte ne bekliyordunuz mesafe isterken?Merhaba,
Hani yeni bir ortama girersiniz de eskiler birleşip sizi dışlamaya çalışırlar ya, eltilerim ve görümcem de birleşip bana bunu yapıyorlar. Farklı şehirde yaşıyoruz buna rağmen bayram seyranda izinde denk geldiğimizde sanki ben yokmuşum gibi tavırlar sergileyip, benim olduğum ortamda sohbete mecbur kaldıklarında ise kendilerini övüp , hatta bana kendi eşimi övüp beni yermeye çalışıyorlar.
Düşünüyorum sürekli ben bu insanlara ne yaptım diye, yapmadığım tek şey samimi olmaktı. Şu olay oldu bu olay oldu diye anlatacağım bir şey de olmadı.
Ben hep mesafeli yaklaştım seviyeli bir ilişkimiz olsun laçkalaşmasın diye. Sanırım bunu “kötü biri” olduğuma yorup beni dışlayıp bununla besleniyorlar. Ellerine malzeme vermiyorum ama eşim bana diyor ki hepsi seninle anlaşamıyorsa belki de sorun sendedir. Çok acımasızca değil mi bu yorum? Onlar beni günah keçisi ilan etti birleşip beni tek bıraktılar diye ben mi suçlu oldum?
Sanırım nolur bizi sev diye peşine düşmeleriniİyide ilişkimiz mesafeli olsun diyen sizsiniz. Gayet mesafeli işte ne bekliyordunuz mesafe isterken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?