Eltilerimin Bana Düşman Kesilmesi

Eşiniz de maşallah pek bir anlayışlı. Arayı bulmak yerine dediğine bak. Koy mesafeyi gitsin sanki elti görümce çok lazım.

Banada gereksiz geliyor.
Meraklısı olsa gelirdi zaten
İşte gel de anlat
Yorumu alıntıladığım üyenin eltisi garipmiş de
Benim durum çok net bence
Bi yere eltimle gitmek istersem zaten giderim
Oraya gidince sen de olsaydınlı fotoğraflar atılması bana aşırı anlamsız geliyor

Hele bir de kv ile foto çekinmeler vs çok gereksiz
Canımmmmm annemmmm, başımın tacı kraliçemde yazılmış mı ki?

Sizi bilmem de ben kv demi annem gibi görürüm.
Anne ile foto çekilmek çok gereksizse sizin için onu bilemem tabi ki.
Yok annemle çekinmek gereksiz gelmiyor bana
Ama annem ile
Annem gibi gördüğüm biriyle gereksiz geliyor
Size gelmiyorsa bilemem tabi ki.

Sizi bilmem de ben kv demi annem gibi görürüm.
Anne ile foto çekilmek çok gereksizse sizin için onu bilemem tabi ki.
eltinizi rahat bırakın lütfen yazık kadın diyememiş ben diyeyim
siz fotoğraf atınca kıskanmıyor heveslenmiyor
sadece yakın olmak istemiyor siz annenizle takılın

eltinizi rahat bırakın lütfen yazık kadın diyememiş ben diyeyim
siz fotoğraf atınca kıskanmıyor heveslenmiyor
sadece yakın olmak istemiyor siz annenizle takılın

Bakın inanin benimle gelmemiş olmasi beni daha mutlu ya da mutsuz yapmıyor ki , kahvaltidan 4 gün önce ayni yere tek basima giderek kahvaltı yapmistim ve o gün kv demin evinde aksam yemekte eltimlerle buluştuk ve sohbet açıldı o gün ben de suraya kahvaltıya gittim dedim , kendisi de bana yaa keşke beni de arasaydin hatta kv demden icin anne ne güzel olurdu birlikte epeydir bir yere gitmedik söyle uzun uzun sohbetleri ozledim kahvaltı sofralarinda yapılan dedi.
15 temmuz perşembe gunuydu , 1 gun once kendisini aradim , yarin çalışmıyorum sen de müsaitsen o gün bahsettigim yere gidelim kahvaltiya, x anneye de haber verelim dedim, onu bahane etti , bunu bahane etti gelmedi , teli kapatırken de siz zaten bensiz plan yapmışsınız dedi ben sok tabi , ki ilk once kendisini aradim kv demin haberi bile yok olaydan. Neyse dedim , herhalde canı birseye sıkkın dedim , 1 gün sonra kv dem ile gittik kahvaltıya , foto çekip attim ki belki gerçekten gelmek ister diye düşündüm. Ama tabi kendisi trip yapmaya devam etti. Yani aslında kendisi kendi agziyla soyledigi icin ben davet ettim. Bir daha da davet etmem o ayri tabi.

Siz mesafeli olmak istediğinizi belli etmiş olabilirsiniz. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa ya samimi olmaya çalışıp kendinizi açacaksınız ve güzel bir ilişki kurmaya çalışacaksınız ( bence denemeye değer belki size yakın olacaklar ve daha mutlu olacaksınız) ya da davranışlarını umursamayıp aynı şekilde mesafeli devam edeceksiniz. Yoksa yakın aile ilişkilerinde öyle seviyeli bir ilişki zor hele eltili görümceliyse

eltiniz 22 yıl yaşamış onlarla kim bilir neler yaşadı
iyilerdir tabiki ama mesela bende sanki sadece iş yapınca seviliyormuşum gibi hissediyorum eş ailesinde sanki hiç normal muhabbet edemiyoruz gibi bir iş yeri gibi... aileye yakın olunca her bir araya gelmede samimi sohbet değilde hep ev İşi büyükleri bakma ilgilenme muhabbetleri mesala beni uzaklaştırıyor. Kafa bitiyor artık düşün düşün sonu yok.

Sizde fazla abartmissiniz
Micmicmic annemi de aramam öyle hergun ben
Çok bunaltıcı, işsizlik bence

Bence çok artniyetli bir r yaklaşım zaten
Ben olsam eltiden de sogurum nispet yapmak foto atmak ...

Mesafeli durmayı tercih etmişsiniz , sonucu Budur bence . Yani yeni gelen bir arkadaşa samimi davransam 3. Seferde de aynı tepkiyi görsem , kocaman bir bye bye ile uğurlarım kalbimden .
Peşinden koşmam kimsenin .
Siz de yol ayrımına gelmişsiniz sanırım , ya önemsemeyip bu şekilde devam edecek ilişkiniz ya da siz de yavaş yavaş duvarlarınızı yıkacaksınız . Eşinizin ayarı gevşemiş herhalde . Bence güzel bir dersi hak ediyor. Kimseye eyvallahınız olmadığını düşünüyorsanız telefonunuzla ilgilenin o ortamda .
Gerçi ben kimsenin peşinden koşmam . Aşırı duyarsız bir insanım . Kötü zamanımda yanımda olmayan insanları tek kalemde silerim ve ortamını bulunca da ona güzel bir laf sokarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…